Cevap: Gheorghe Hagi | Teknik Direktör

ayrıca Tugay Kerimoğlu da hayırlı olsun...

Commandate de Sarp'ı oynatırsa söyleyecek hiç bir kelime kalmaz bize arkadaşlar :D

arkadaslar, lütfen bu sene icin cok fazla beklentileriniz olmasin hagi ve tugay`dan. elestiri yaparken önce düsünelim, sonra degerlendirelim düsüncelerimizi, sonra yazalim.

hagi`ye zaman gerekli. bu takimi o kurmadi. ise yarayan ve yaramayan oyunculari en iyi o görecektir. mesela ilk geldigin`de ümit karani ayiklamisti takimdan. o zamanlar en cok sevdigim oyunculardan idi ümit ama ben hic bir zaman hagi`ye olan inancimi ve sevgimi kaybetmemistim.

bunu neden söylüyorum? olur ya bazilarin su an hain ilan ettikleri oyunculari tercih edecek olursa (bence edecek), yine elestirilerin dozu artabilir. her ne olursa olsun, destek verin lütfen. ben sonuna kadar inaniyorum hagi`ye, sizde inanin.

öncelikle hoşgeldin hagi.inşallah pinokyo başkanın oyununa gelmezsin ve başarılı olursun.öncelikle takımdaki iş ahlakı olmayan hainleri temizlersin umarım.

takımda sakatta çok hani tugay la beraber son 15 dakika oynasan fenada olmaz :)

Hagi ve Tugay başarılı olurlar İnşallah. Özellikle TUGAY'ın yardımcısı olmasına çok sevindim. Bana göre Tugay Türkiyede futboldan en iyi anlayan 2-3 isimden biridir. Hagi ilk dönemindeki kaprislerini yapmaz, Tugay'ın sözünü dinlerse :) başarılı olacağına eminim.

inşallah gitmeden rijkaardla görüşürsün öğrenirsin sorunları birinci ağızdan.o zaman inanıyorum ki hagi kimsenin gözünün yaşına bakmıyacak..

Hoşgeldin HAGI.

Ilk geldigi dönemde de Avrupa kupalarında yoktuk, simdide. Hagi'nin anormal derecede sanssız bir teknik direktörlük kariyeri var. Galatasaray dedin mi Hagi, Hagi dedin mi Galatasaray. Bu sefer birbirimizi tamamlıyacagız.

Gidisini ücüncü kez izlemek o kadar cok olacak ki Gica.. Ama iyi ki döndün, bu takimin Galatasarayli birine ihtiyaci vardi. En büyük Galatasarayli, iyi ki döndün, ama lütfen gitme! Bir daha kaldiramam.

Nolur Adnan Polat´in her ne olursa olsun onunla sözlesme yenileyecegiz demesini saglama Hagi :) Aman ha. Seni cok seviyoruz

Ali Sami Yen´de Fenerbahce´yi 1-0 yendigimiz macta golden sonra Daum´a kosup el kol hareketi yapmasini unutamiyorum :) Kalpten Galatasarayli Hagi. Efsanemizsin.

Evine hoşgeldin Hagi. :tiphat:

Forumda siklikla kullanilan bir tabir-tanim vardir; "Reis". Iste ta kendisi. Hos geldin "Reis".

Evine hosgeldin hagiii allah yardimcin olsun ve hayirli olsun ne olur ilk isin su misimovice bir kac tiyo ver ya

Hayırlı olur İnşallah. :)

Geri
Üst Alt