Cevap: Gheorghe Hagi | Teknik Direktör
Hagi:
"İlk önce Tugay ile birlikte A takımla yapacağımız işlere bakmamız lazım.Bir önceki görev dönemimde,7 ay bir çalışma sonrasında Göteborg’a karşı maç kazandık paf takımdan 4 oyuncu vardı o maçta,bu yüzden gözüm hep orada(paf takımda) olacak.Gençlerimize bağlı,bugünkü Galatasararay’ın kaptanı Arda gibi yeni Arda’lar çıkabilir."
Hagi: "Buradaki sorunları tabii ki iyi biliyorum ama benim felsefem tektir. Galatasaray’da çok iyi bir gruplaşma arkadaşlık oluşturacağım. Bunların arasında çok kaliteli oyuncular olacak. Oyunculara güvenim sonsuz ama onların da takım olarak hareket etmelerini istiyorum. Takım olarak kazanırız ama oyuncu takımda fark yaratır. Kötü yada iyi, önemli olan tekrar takıma o ruhu kazandırmaktır. Bunun için çalışacağım. Antremana zevkle ve mutlulukla gelecek oyuncular olması gerektiğini düşünüyorum. Detaylara girmek istemiyorum genel felsefem budur. Ama beni çok iyi tanıdığınıza inanıyorum ve disiplini sevdiğimi biliyorsunuz. Disiplinli ve organize bir takım kurmak istiyorum. Ve sahada herşeyini en iyi şekilde verebilecek, çalışacak takım istiyorum. Her maça çıkınca kazanmak zorundasın ve bunun için hazırlıklı olman gerekiyor. Bunun için çalışacağım ve hep birlikte ne olacağını göreceğiz. Bu aşamada ancak bunu söyleyebiliriz. Oyuncuları tanımaya çalışacagım ve onlar da beni tanıyacaklar. Ve hep birlikte başarılı olacağımıza inanıyorum.