Oğuz Derici
Kırmızı Üye
- 22 Kasım 2008
- 971
- 0
- 1.306
Cevap: Gheorghe Hagi | Teknik Direktör
Hagi kilo almis, gözlerim doldu lan
Hagi kilo almis, gözlerim doldu lan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
[video=youtube;UkHaBKgBlE4]https://www.youtube.com/watch?v=UkHaBKgBlE4[/video]
Öncelikle sorum Hagimm'eSüpermis.
haginin yeni ev adresini bulalım mektup gönderelim.bunu yüzlerce kişi yapmalı ama.diyelimki, sezgine güvenme.servet mustafa ayhan hakan takımı bölüyor onları oynatma gibisinden .kimse gülmesin şu anda aklıma başka bir şey gelmiyor.çıldıracam bu adaları takımda gördükçe.
bu kadar kolay mi, birilerini suclamak? elinde belge var mi? yoksa hic birsey yapamazsin. böyle mesajlari okuyunca sinirlenmemek elde degil. biliyorum cogunuz kizginsiniz takimin kötü gidisati yüzünden ama biraz insafli olun ve mantikli düsünün.
kusura bakmayin ama cok cocukca mesajlar bunlar, bence. belki takim da umursamaz oyuncular olabilir ama takimi kasitli bölen sabote eden oyuncular oldugunu hic sanmiyorum. dedigim gibi, ispatliyamiyorsan iftira atmiyacaksin yoksa birgün sanada iftira atan olur ve sende cok üzülürsun.
hagiye tekrar hosgeldin diyorum ve kendisine sonsuz sevgilerimi gönderiyorum![]()
Yigit Sardana kalsaydi 15 dakikada bitirecekti basin toplantisini, bu yonetimin hepsi yalanci
bu rıjkaardın son şansı diyen ben değildim kardeşim.servetti.ayrıca bu tür olayların belgesi olmaz.göz var nizam var.görünenköy klavuz istemez.elanoya ve diğer bir çok yabancıya pas vermemek ne oluyor peki.cevap verirsen sevinirim.
haaaa İSPAT İSTİYORSAN VAR.rıjkaardın 1hafta önce maç sonrası röportajı vardı.bunu bana değil çok bilmiş oyunculara sorun demişti.bune peki.ama tercüman bunu değiştirdi.istersen orkun arkadaşımıza sorabilirsin.bu arada sen sezgine ve bu futbolculara bu yönetime güvenmeye devam et.daha çok efsane harcarız.
Cumartesini pazara baglayan gece bir rüya gördüm. Ustü acık bir alısveris merkezindeydik. Hagi oraya geldi. Onu görünce panikle bir futbol topu aradım, ama tek bulabildigim plastik bir toptu. Alıp Hagi'nin yanına gittim, amacım kabiliyetimi ve yeteneklerimi gösterip onun futbol akademisine girmekti (Martta 22 olucam bu arada, futbol akademisi ne alaka). Top plastik oldugundan ne topa nede bileklerime bir türlü hakimiyet saglayamadım. Bana sürekli dedigi sey "kendine yazık ettin" oldu. Rüyanın tam olarak anlamını cözemesemde bir kac gün sonra Hagi tekrar yuvaya döndü.
@GalatasaraySK
Galatasaray SK
Galatasaray Müzesi'nin duvarlarında asılı duran iki 10 numaralı formadan birisi Metin Oktay'ın. Diğerinin sahibi ise Hagi!...