Cevap: Gheorghe Hagi | Teknik Direktör

Hagi kilo almis, gözlerim doldu lan:D

Öncelikle ilk sorum Hagi'me :o

[video=youtube;UkHaBKgBlE4]https://www.youtube.com/watch?v=UkHaBKgBlE4[/video]

[video=youtube;UkHaBKgBlE4]https://www.youtube.com/watch?v=UkHaBKgBlE4[/video]

Öncelikle sorum Hagimm'e :) Süpermis.

hoşgeldin haci hocam.:)

bundan bir ay önce eski futbolcularin oldugu yere yazmistim cok özledik seni diye

allah sesimi duydu evine hosgeldin HAGI

Yigit Sardana kalsaydi 15 dakikada bitirecekti basin toplantisini, bu yonetimin hepsi yalanci

haginin yeni ev adresini bulalım mektup gönderelim.bunu yüzlerce kişi yapmalı ama.diyelimki, sezgine güvenme.servet mustafa ayhan hakan takımı bölüyor onları oynatma gibisinden .kimse gülmesin şu anda aklıma başka bir şey gelmiyor.çıldıracam bu adaları takımda gördükçe.

haginin yeni ev adresini bulalım mektup gönderelim.bunu yüzlerce kişi yapmalı ama.diyelimki, sezgine güvenme.servet mustafa ayhan hakan takımı bölüyor onları oynatma gibisinden .kimse gülmesin şu anda aklıma başka bir şey gelmiyor.çıldıracam bu adaları takımda gördükçe.

bu kadar kolay mi, birilerini suclamak? elinde belge var mi? yoksa hic birsey yapamazsin. böyle mesajlari okuyunca sinirlenmemek elde degil. biliyorum cogunuz kizginsiniz takimin kötü gidisati yüzünden ama biraz insafli olun ve mantikli düsünün.

kusura bakmayin ama cok cocukca mesajlar bunlar, bence. belki takim da umursamaz oyuncular olabilir ama takimi kasitli bölen sabote eden oyuncular oldugunu hic sanmiyorum. dedigim gibi, ispatliyamiyorsan iftira atmiyacaksin yoksa birgün sanada iftira atan olur ve sende cok üzülürsun.

hagiye tekrar hosgeldin diyorum ve kendisine sonsuz sevgilerimi gönderiyorum:D

Gerets'i, Kalli'yi, Cevat Güler'i, Skibbe'yi, Bülent Korkmaz'ı, Rijkaard'ı gönderen yönetim, Hagi'yi de sene sonu gönderir. Sene sonu olmazsa gelecek sezonun 10. haftası dolmadan gönderir. O zaman da olmazsa gelecek sezon sonunda hep beraber giderler, çünkü sorun teknik direktörde değil, hiçbir zaman da olmadı. Sorun zihniyette. Adnan Polat'ın, Adnan Sezgin'in ve kulübü yönettiğini zanneden diğer yöneticilerin zihniyetinde. Yine günü kurtarmaya yönelik bir teknik direktör. Hagi'nin mazisi olmasa, efsanesi olmasa, getirilmezdi. Çünkü bir kere denendi ve gönderildi. Şimdi neler değişti? Zihniyet aynı zihniyet. Değişen birşey yok. Peşin hükümlü olmayı sevmiyorum ama Hagi'nin işi çok zor. Bu kadroyla, bu yönetimle bu iş olmaz.

bu kadar kolay mi, birilerini suclamak? elinde belge var mi? yoksa hic birsey yapamazsin. böyle mesajlari okuyunca sinirlenmemek elde degil. biliyorum cogunuz kizginsiniz takimin kötü gidisati yüzünden ama biraz insafli olun ve mantikli düsünün.

kusura bakmayin ama cok cocukca mesajlar bunlar, bence. belki takim da umursamaz oyuncular olabilir ama takimi kasitli bölen sabote eden oyuncular oldugunu hic sanmiyorum. dedigim gibi, ispatliyamiyorsan iftira atmiyacaksin yoksa birgün sanada iftira atan olur ve sende cok üzülürsun.

hagiye tekrar hosgeldin diyorum ve kendisine sonsuz sevgilerimi gönderiyorum:D

bu rıjkaardın son şansı diyen ben değildim kardeşim.servetti.ayrıca bu tür olayların belgesi olmaz.göz var nizam var.görünenköy klavuz istemez.elanoya ve diğer bir çok yabancıya pas vermemek ne oluyor peki.cevap verirsen sevinirim.

haaaa İSPAT İSTİYORSAN VAR.rıjkaardın 1hafta önce maç sonrası röportajı vardı.bunu bana değil çok bilmiş oyunculara sorun demişti.bune peki.ama tercüman bunu değiştirdi.istersen orkun arkadaşımıza sorabilirsin.bu arada sen sezgine ve bu futbolculara bu yönetime güvenmeye devam et.daha çok efsane harcarız.

bu rıjkaardın son şansı diyen ben değildim kardeşim.servetti.ayrıca bu tür olayların belgesi olmaz.göz var nizam var.görünenköy klavuz istemez.elanoya ve diğer bir çok yabancıya pas vermemek ne oluyor peki.cevap verirsen sevinirim.

haaaa İSPAT İSTİYORSAN VAR.rıjkaardın 1hafta önce maç sonrası röportajı vardı.bunu bana değil çok bilmiş oyunculara sorun demişti.bune peki.ama tercüman bunu değiştirdi.istersen orkun arkadaşımıza sorabilirsin.bu arada sen sezgine ve bu futbolculara bu yönetime güvenmeye devam et.daha çok efsane harcarız.

servet`in konusmasini dinlemistim. orda sadece türkiyede`ki olan gercekleri söyledi. hem bizim hem de hocanin son sansi dedi. inan bana serveti hic sevmem ama haksizligi daha cok sevmem. olayi söyle düsün bence. sen galatasaray`in unlü ve basarili futbolcususun. sezon bitmis ve avrupa`dan cok cazip teklifler geliyor ama transferin gerceklesmiyor. takimin basina yeni teknik direktör geliyor ve kaliteni sorguluyor.( bence servet kaliteli futbolcu degil tabi). sende güven kaybina ugruyorsun ve perfomansin düsüyor, sonucta yedek kaliyorsun. her futbolcu oynamak ister. yedek kalan futbolcu hic bir zaman mutlu olmaz. haliyle teknik direktörüne karsi bir antipati beslemeye basliyorsun. seni bir mac oynatiyor öbür mac milli mac`da hazir olsun diye dinlendirdim diyor. tabiki kimse buna inanmiyor. insan göz önünden birden düserse bunalima girer. bence servet`de bu yüzden eski hirsi da yoktu ve hatalar da yapti ama bu hatlari kasitli yaptigini sanmiyorum, daha fazla konsantre olamadigini düsünüyorum. biz bütün futbolcularimizin profesyonel olmalarini bekliyoruz ama onlarin da insan olduklarini unutuyoruz.

hakan balta da ayni umursamaz, bence. ayhan bence elinden geldigini en iyi sekilde yapmaya calisan bir futbolcumuz.

Cumartesini pazara baglayan gece bir rüya gördüm. Ustü acık bir alısveris merkezindeydik. Hagi oraya geldi. Onu görünce panikle bir futbol topu aradım, ama tek bulabildigim plastik bir toptu. Alıp Hagi'nin yanına gittim, amacım kabiliyetimi ve yeteneklerimi gösterip onun futbol akademisine girmekti (Martta 22 olucam bu arada, futbol akademisi ne alaka :)). Top plastik oldugundan ne topa nede bileklerime bir türlü hakimiyet saglayamadım. Bana sürekli dedigi sey "kendine yazık ettin" oldu. Rüyanın tam olarak anlamını cözemesemde bir kac gün sonra Hagi tekrar yuvaya döndü.

Cumartesini pazara baglayan gece bir rüya gördüm. Ustü acık bir alısveris merkezindeydik. Hagi oraya geldi. Onu görünce panikle bir futbol topu aradım, ama tek bulabildigim plastik bir toptu. Alıp Hagi'nin yanına gittim, amacım kabiliyetimi ve yeteneklerimi gösterip onun futbol akademisine girmekti (Martta 22 olucam bu arada, futbol akademisi ne alaka :)). Top plastik oldugundan ne topa nede bileklerime bir türlü hakimiyet saglayamadım. Bana sürekli dedigi sey "kendine yazık ettin" oldu. Rüyanın tam olarak anlamını cözemesemde bir kac gün sonra Hagi tekrar yuvaya döndü.

.:D

fenere bir iki bir de hagi nin ki

@GalatasaraySK

Galatasaray SK

Galatasaray Müzesi'nin duvarlarında asılı duran iki 10 numaralı formadan birisi Metin Oktay'ın. Diğerinin sahibi ise Hagi!...

Antremana çıktı beyler hagi GSTV canlı yayınlıyor şu anda.

Tekrar hosgeldin Comandante. Seni tekrar burada görmek cok güzel...

Geri
Üst Alt