Cevap: Gheorghe Hagi | Teknik Direktör

Yapılan imza töreni, içinde bulunulan durumu çok iyi özetliyordu aslında. Adnan Polat'ın imza törenine katılmaması basit bir seçim değil. Oluşan olumsuz durumdan ve yaptığı açıklamaların tutarsızlığından dolayı kendisinin değil Yiğit Şardan'ın orada olmasını istemiştir. Mehmet Helvacı'nın aldığımız kararlar sadece Rijkaard ile sınırlı değil demesinden sonra, Yiğit Şardan'ın alınan kararın sadece bununla sınırlı olduğunu belirtmesi de ayrı bir tutarsızlık. Bunun yanında sorunun sadece Rijkaard'tan kaynaklandığını da ima etmesi durumu daha karamsar hale getiriyor. Rijkaard'ın ayrılmasının sebebini de 67 maçta alınan skorlara bağladı. Bu "büyük" istatistiği dile getirirken de biz taraftar değil yöneticiyiz, 2 maça göre teknik direktörün görevine son veremeyiz diyerek komik bir açıklama yaptı. Karabük ve Ankaragücü maçları mağlubiyet ile değil de galibiyet ile sonuçlansaydı Rijkaard bugün görevinin başındaydı. Yaptıklarının doğru olduğunu açıklamak için kurdukları cümleler, kendilerinin hatalarını açıklayan cümleler haline dönüşüyor.

bu soylediklerinin aynisini bence mail yolu ile resmi siteden kulube gonder

"Buradaki kadroyu çok iyi bilmem gerekiyor, onlar hakkında bilgi toplayacağım ve göreceğim. Devre arasına kadar izleyeceğiz ve sonra toplanacağız. Kim gelecek, kim gidecek; bunu o zaman göreceğiz"

Bu sözüne çok mutlu oldum umarım devre arası birçok oyuncuyla yollar ayrılır .

B_784b736e2a0289ea5d5be7b32324dbf6.jpg

bu mert halen burada mı?

Galatasaray'ın büyüklüğünü anlayan bir adam.Yenildiğimiz de herkesden daha çok üzülecektir,başarılı olur olmaz bilemem ama ruh ve disiplin anlamında çoğu şeyi katacaktır takıma..

Galatasaray'ın potansiyeli var,Galatasaray her zaman kazanmak için oynar,espirili cümleleri vb.. bugünün en önemli cümleleridir..

Geçen sene 5.ci olduk bu sene 3 iyi yoldayız veya oyuncularımızın çoğu kalitesiz(kaliteli olmalarına rağmen geçen sene özellikle) gibi lafları ve sürekli asık surat profilini inşallah hiç görmeyiz Hagiden..

Saygı duyulacak bir rakip

Akşam oturdum, Hagi hakkında yazdıklarınızı okudum. Ama şu tespitleri görmedim.

1- Ben Terim'i "çok büyük Galatasaraylı" diye bilirdim. Hakan Şükür'ün Galatasaraylılığını asla tartışmadım. Yurt dışında "Türküm" deyince alınan tepki, Hakan sukur? Galatasaray? (Bizzat yaşadım). Ama ikisi de Fener yenilgisiyle, ve fikstür sebebiyle karizmayı çizdirmemek için gelmediler. Gelemediler. Hagi tereddüt bile etmedi. Tugay ile birlikte Hepimizden ve de hepsinden daha Galatasaraylı olduklarını kanıtladılar.

2- İyi bir Galatasaraylı olarak tüm maçları izlediğini daha önceden söylemişti. Olanların hepimizden çok farkında olduğunu düşünüyorum.

3- Şu anda yenilgide de başarısızlıkta da O bizim gözbebeğimiz. Yıpratmaya çalışanlara gerekli karşılıkları vermeliyiz.

4- O zaman da başarısız sonuçlar ardından ses çıkaramayacağımız için gelmişti. Yine kötü yönetimi kurtarmaya gelmiş gibiydi. Ama duruşuyla Galatasaraylılığı kurtarmıştı.

5- Barcelonada bile idmana çıkmazdı demişlerdi onun için ilk geldiğinde. O idmandan sonra bile şut çalışmaları yapmaya devam etmişti. Sonra da düşünmek ve çalışmak üzerine inciler dökmüştü. Şu anda aynı şeyleri söylüyor.

6- Elano Onun gözbebeği olacaktır. Hiç şaşırmayın bu takıma ne oldu diye.

Hırsın hiç solmasın dualarım Senin için Galatasaray'ımız için . Tugay'ın da Senin de Allah yardımcınız olsun .

Şimdiden Allah sana bol sabırlar versin hocam. İşin gerçekten çok çok zor. Çok büyük işler dönüyor kulüp içinde.

Hagi kendini yedirtme bu adamlara.

Rijkaard konusunda artik daha fazla yazmak istemiyorum. Son olarak diyecegim, Hagi/Tugay ikilisinin Rijkaard/Neeskens'den iyi oldugunu zamanla hep beraber görecegiz. Ama Barcelona dönemini falan karistirmayin. Zamani gelidginde sadece Galatasaray performansini baz alarak bu kiyaslamayi yapalim.

Rijkaard konusunda artik daha fazla yazmak istemiyorum. Son olarak diyecegim, Hagi/Tugay ikilisinin Rijkaard/Neeskens'den iyi oldugunu zamanla hep beraber görecegiz. Ama Barcelona dönemini falan karistirmayin. Zamani gelidginde sadece Galatasaray performansini baz alarak bu kiyaslamayi yapalim.

La hevla vela. Burada kimse bu ikiliyi karşılaştırmıyor.Sen oraya komple Rijkaard düşmalığı bakşından bakıyorsun.Kötü niyetlisin.Buradaki insanların dediği Rijkaard'a yapılanların Hagi'ye de yapılacağı yönünde. Yani Mustafa Yücedağ yalancı değil sonuçta . Ama Hagi'de harcanırsa toptan kapatıp gidelim zaten. Gerçi senin gibileri pusuda bekler.

Hagi izlesin bu röportajı

Rijkaard-Neeskens kurtuldu tüm bu pisliklerden. Olan Hagi'mize olacak... :(

artık forumun logosu düzenlensin madem. yoksa anı olsun diye öyle mi kalacak =)

Hagi'ye başarılar umarım Rijkaardın başarısızlığına neden olan faktörler yönetim tarafından görülüp engellenirde bir büyük yıldızımızıda kaybetmeyiz.

Her şeyden öte yeniden her maçta "I Love You Hagi" tezahüratını duymak bile heyecan verici. Basit gibi görülmesine rağmen bir futbolcu için yapılmış en güzel, en içten tezahürattır. Ben başarılı olacağına inanıyorum. Olamasa da canı sağolsun. Bu zor durumda, hezimeti göze alarak hiç düşünmeden gelmesi bile büyük bir erdem. Batacaksak da Hollandalılarla değil 10'unla batalım..

Geri
Üst Alt