Cevap: Gheorghe Hagi | Teknik Direktör

Antrenörlüğünden nefret etmiştim ilk geldiğinde. Sebebi defansif futbol anlayışıydı. Bu sene de aynı şekilde başladı. Eğer tarzını değiştirmezse çok kalmaz görevde.

Sahadaki Galatasaray'in Mustafa Sarp, Baris, Sabri, Cana orta sahasiyla oynamasina ragmen bir hayli ofansif oynadigini da sozlerimize ekleyelim.

Hocam heralde Insua ile hakan Balta arasındaki farkı görmüşündür.

Rica ediyorum Balta konusunda daha fazla ısrar etme.

Sahadaki Galatasaray'in Mustafa Sarp, Baris, Sabri, Cana orta sahasiyla oynamasina ragmen bir hayli ofansif oynadigini da sozlerimize ekleyelim.

Defansif takımla ne kadar ofansif oynayacaksın. Adam kanat çıkarıyor bek alıyor, forvet çıkarıyor defansif orta saha alıyor. Zaten hepsi yeteneksiz. Birde hepsini tekrardan takıma monte etmeye başladı.

Bu akşam bile çaresiz kaldı takım Pino'ya atacağızda birşeyler yapacak. Hücumlar tam bir kaos. Büyük takım antrenörü falan değil Hagi. Daum 2 gibi görüyorum kendisini.

Defansif takımla ne kadar ofansif oynayacaksın. Adam kanat çıkarıyor bek alıyor, forvet çıkarıyor defansif orta saha alıyor. Zaten hepsi yeteneksiz. Birde hepsini tekrardan takıma monte etmeye başladı.

Bu akşam bile çaresiz kaldı takım Pino'ya atacağızda birşeyler yapacak. Hücumlar tam bir kaos. Büyük takım antrenörü falan değil Hagi. Daum 2 gibi görüyorum kendisini.

Baska mac izlemissin demekten baska yapacak birseyim yok.

Ikinci yari takim mal gibi cekildi ilk 15 dakika ve gol de yedi, sonra Hagi oyuna mudahele etti ve takim acildi. Bu bile basli basina bir olay. Rijkaard olsa takim daha da cekilir 85'te de beraberlik golunu yerdi, gecen sene 10 kere yaptigi gibi.

Takimda Kewell, Baros, Arda, Elano yokken kanat cikariyor bek aliyor, forvet aliyor kanat yok gibi Gokmen Ozdenak-vari sozlere de hic gerek yok. Elindekiyle iki mactir en iyisini yapiyor Hagi, ve daha geleli 8 gun mu ne oldu.

Beraberlik golü yiyorduk Hayri zaten.Pozisyon verdik bi fark yok

Hagi'yi bilmesek "hücum footballu oynatıyor yeaaa görmüyomusuğn" diyenlere inanacağız. Adam zevk alıyor kontraatak futbolundan. İnşallah yanılırım da ilerideki haftalar farklı takım çıkarır. Adamın CV'sindeki futbol anlayışını bilip şu 2 maç sonunda hala hücum futbolu oynatmaya çalışıyor demek ayıptır günahtır. Açın gözlerinizi biraz.

Lucescu felsefesi var Hagide rakip kim olursa olsun kapan:D

Hagi şu anda eleştirilecek bir durumda değil.2 maç 4 puan,1 puan da Kadıköy.Gayet güzel şu ana kadar.

Hagi'yi eleştirmiyorum tedirginlik duyuyorum. Geçmişteki mentalitesini değiştirememiş korkusu sardı beni. İnşallah değişir sakatlar dönünce bakacaz artık. Ama şu 2 maç ciddi derecede karamsarlaştırdı beni.

Hagi'yi bilmesek "hücum footballu oynatıyor yeaaa görmüyomusuğn" diyenlere inanacağız. Adam zevk alıyor kontraatak futbolundan. İnşallah yanılırım da ilerideki haftalar farklı takım çıkarır. Adamın CV'sindeki futbol anlayışını bilip şu 2 maç sonunda hala hücum futbolu oynatmaya çalışıyor demek ayıptır günahtır. Açın gözlerinizi biraz.

Şakamısın nesin sen?Sanki elinde baroş-arda-kewell-elano ya da maç formu olan serdar veya aydın vardı da oynatmadı.Bu kadar berbat kadroyla bu futbolu oynatan adama şapka çıkarırım.

Sacmalamakta ustune yok ha. Ikinci yarinin ilk 15 dakikasi ve son 10 dakikasi haricinde takim surekli hucumu dusundu. Orta sahada Sabri, Baris, Sarp, Cana olmasina ragmen cok da guzel hucumlar yaptik. 2 sene boyunca Rijkaard'in takima futbola benzer hicbirsey katamamasini gormeyip 8 gunde Hagi'ye sariyorsan bence bu konudan hizla uzaklas.

Sacmalamakta ustune yok ha. Ikinci yarinin ilk 15 dakikasi ve son 10 dakikasi haricinde takim surekli hucumu dusundu. Orta sahada Sabri, Baris, Sarp, Cana olmasina ragmen cok da guzel hucumlar yaptik. 2 sene boyunca Rijkaard'in takima futbola benzer hicbirsey katamamasini gormeyip 8 gunde Hagi'ye sariyorsan bence bu konudan hizla uzaklas.
Aynı zamanda takıma doğma büyüme santrafor gibi oynayan pinoyu kazandırdı,2 maçtır takımın en iyisi adam.Rijkaard olsaydı mehmet batdal ı oynatırdı saç baş yolardık eminim.

Rijkarddı övenler hagiye hiçbir eleştiride bulunamaz..Biz bu antalyaya kendi sahamızda geçen sene bundan 5 kat daha ezilerek oynadık..İbb den tut manisa maçı buca maçından tut antep maçları rijkardd döneminde değil miydi semih yüksel

+

Bu maç için eleştiriye gelince Emre çolağı oyuna alması yüzde yüz yanlıştır..Tartışması bile yapılamaz

Önde basmamız sürekli ayağa oynamaya çalışmamız güzel..

Ulan senin adamın karaktersiz. Aynı futbolcular neden böyle kıçını yırtmıyodu 1.5 hafta öncesine kadar? Elinde futbolcumu varmış. Rijkaard'ın da elinde yoktu hepsi sakattı ama aynı adamlar ruh gibi sahada geziniyor yabancılar götünü yırtıyordu. Şimdi istedikleri oldu tabi. Keyifleri yerinde tekmeye kafa sokuyolar. Hagi nin defansif futbolcu tercihlerinin çokluğu yüzünden de hiçbirinin açığı ortaya çıkmıyor. Bu adamları takımdan def etmek Hagi'ye düşer. Ama hiç zannetmiyorum böyle birşey yapacağına.

Rijkarddı övenler hagiye hiçbir eleştiride bulunamaz..Biz bu antalyaya kendi sahamızda geçen sene bundan 5 kat daha ezilerek oynadık..İbb den tut manisa maçı buca maçından tut antep maçları rijkardd döneminde değil miydi semih yüksel

+

Bu maç için eleştiriye gelince Emre çolağı oyuna alması yüzde yüz yanlıştır..Tartışması bile yapılamaz

Önde basmamız sürekli ayağa oynamaya çalışmamız güzel..

Kupada bunlari :happynew:'lemistik. Ama Sarp reyis'in muthis mudahelesine ragmen necati bombos kaleye yollamisti topu.

Zaten forumda Serhat Türkel 1, sen 2. Nasil bir türsünüz yahu?

Açıkçası Daum esintisi yok değil Hagi'de ama daha iyisini yapamacağını ummaktan ve ayrıca 10'un adının HAGI olduğunu unutmamaktan başka birşey yapamayız şu an.

İnşallah çok başarılı olur. Onunla yakalanacak başarı Rijkaard ile, Mourinho ile yakalacak başarılardan daha çok keyiflendirir beni.

Geri
Üst Alt