Cevap: Gheorghe Hagi | Teknik Direktör

Evet Usta.Bu hale geldik biliyoruz şaşkınsın ama durum bu.GS'ın olduğu yerde umut bitmez diyen sen değil misin?Evet sensin.Kurtar bizi.

Takımı kökten değiştirmek lazım şu an ki mevcut 11 de ve 22 kişilik kadroda Arda hariç kimse Galatasaray da oynamamalı,bunu çok açık ve net sölüyorum devre arası alınabildiğ kadar alınmalı,yolllanabildiği kadar yollanmalıdır.

Önümzde ki sezon ise Arda hariç 1 kişi takımda kalmamalıdır.

Buna yönetimde dahildir.

Hagi'nin sizin dediğiniz kadar uğraşacağına inanmıyorum. En kısa yoldan en verimi almaya çalışacaktır ve çok uzun geleceklerin falan planını yapmaz. O da biliyorki zaten başarılı oldukça bu takımda var, başarısız olduğunda bu sene değil ama diğer senelerde gönderilecektir. Servet'i ,Sarp'ı, Misi'si vs. vs. kendisi için oynar ve takım düzelmeye başlarsa bence uğraşmayacaktır sizin dediğiniz kadar asıl kanser olmuş hücreyi tam kesmek için. Şimdi örneğin bu kanserin sebeplerinden birisi de Arda diyelim ( onun olduğunu söylemiyorum ) uğraşmayacaktır eğer Arda oynarsa düşünmeyecektir geçmişte ne yaptığını vs. vs. Çok hayal kurup ikinci defa hayal kırıklığına uğramayalım, yani beklentilerimizi azaltalım, yaparsa zaten hepimiz çok mutlu oluruz.

Hagi'nin sizin dediğiniz kadar uğraşacağına inanmıyorum. En kısa yoldan en verimi almaya çalışacaktır ve çok uzun geleceklerin falan planını yapmaz. O da biliyorki zaten başarılı oldukça bu takımda var, başarısız olduğunda bu sene değil ama diğer senelerde gönderilecektir. Servet'i ,Sarp'ı, Misi'si vs. vs. kendisi için oynar ve takım düzelmeye başlarsa bence uğraşmayacaktır sizin dediğiniz kadar asıl kanser olmuş hücreyi tam kesmek için. Şimdi örneğin bu kanserin sebeplerinden birisi de Arda diyelim ( onun olduğunu söylemiyorum ) uğraşmayacaktır eğer Arda oynarsa düşünmeyecektir geçmişte ne yaptığını vs. vs. Çok hayal kurup ikinci defa hayal kırıklığına uğramayalım, yani beklentilerimizi azaltalım, yaparsa zaten hepimiz çok mutlu oluruz.

Ne yapmış Arda geçmişte? Neden bütün yorumlarının ucu Arda'ya dokunuyor, hiç alakası yokken?

Yeni Emre'yi takımın bir parçası yapacağına inandığım birkaç teknik adamdan birisi.Son 2 sezondur adı geçen ama bir türlü kendini gösteremeyn Emre Çolak, Hagi'nin önce ki döneminde güvendiği gençler gibi takımın bir parçası olacaktır ilerleyen aylarda.

Ayrıca;bizim takımda sorunlar çoğu zaman teknik adamlarda olmadı.Sorun popülist, kendi reklamları peşinde koşan yöneticilerde.Haldun Üstünel gibi inanmadığım işlerin altına imza atmam diyen birkaç yönetici olsa,sadece Gs değil Türk takımlarının düşünce yapısında nasıl devrimler oluyor o zaman görürdük.

Hagi de harcanacak maalesef.

" We love you Gheorghe Hagi :tiphat: " der çıkarım bu topaktan

Uyuz erif :ays:

tumblr_l95flait6V1qcg5kto1_500.jpg

Kurban olurum :ays: ikinizi ayni karede goruyorum ya gerisi tırt :ays:

d55ac6b1c367792b329c5cb8e32e3d80_k.jpg

Aslında 2 fotoğraf çok şeyi anlatıyor. Real Madrid 'in TD 'siysen bu kadar yıldıza karşı asıl yıldız benim havası vermen lazım. Bizde profesyonel takımda hala ''Bir abi olsun, koyun gibi güdülelim.'', ''Hoca babacan olsun, şefkatli kollarına alsın.'' beklentisi olduğunun güzel bir örneği olmuş. Herkes görevini bilse bu kadar sorun çıkmayacak.

Mourinho futbol zekası kadar psikolojiyi bilen,insanları çok rahat baskı altına alan birisi kesinlikle. Eminimki otoritesini küfür etmeden futbolculara, haydi aslanlarım vs. vs. demeden bir şekilde kabul ettiriyor. Hatta büyük ihtimal fotoda topu vermemesi bir simge, futbolculara karşı bir mesaj ve bunu da bilerek yapıyor yüksek ihtimalle. Eminimki öteki taraftanda futbolcunun omzunda ağlamasına izin veriyordur Mourinho zamanı geldiğinde. Dengeyi iyi yakalamış birisi kesinlikle.

[video=youtube;L08rnKbXKrM]https://www.youtube.com/watch?v=L08rnKbXKrM[/video]

Hagi bu karara sen de imza attıysan yazıklar olsun

Teşekkürler hocam takımla 10 maça ya çıkan ya çıkmayan adama kestin bileti. Senelerdir kupa alamıyorsak baş sorumlusuydu Misimoviç. Ne Servet'miş arkadaş ne Mustafa Sarp'mış kesilemedi bir türlü.

Hagi bu karara sen de imza attıysan yazıklar olsun

Bu karar Hagi'nin zaten, basın toplantısında ki açıklamalarından bile anlaşılıyor. Ayrıca Hagi'ye de inanmıyor ve güvenmiyorum artık. Zerre saygım kalmadı. Ben yabancı oyuncu olsam sırf bu olay için bile kulübe gelmem yani şaka gibi lan gerçekten şaka gibi :)

Bu karardan anlaşılıyor ki Hagi geçen haftaki basın toplantısında kiralık oyuncu derken Insua'yı değil Misimovic'i hedef olarak gösterdi.

Bence Hagi daha fazlasını yapmak istedi Servet veya Ayhan gibilerini de kadro dışı bırakmak istedi. Fakat yönetim köstek oldu. Çünkü hafta içi yönetimin Hagi'ye yapacağı revizyonu devre arasında yapması gerektiğini söyledi tarzı haberler çıkmıştı. Yani bir bakıma Hagi'nin yolunu tıkadı yönetim her zamanki gibi.

Ben Hagi'nin sadece Misimovic'i kadro dışı bırakacak kadar kör olabileceğini düşünmüyorum.

Bu karardan anlaşılıyor ki Hagi geçen haftaki basın toplantısında kiralık oyuncu derken Insua'yı değil Misimovic'i hedef olarak gösterdi.

Bence Hagi daha fazlasını yapmak istedi Servet veya Ayhan gibilerini de kadro dışı bırakmak istedi. Fakat yönetim köstek oldu. Çünkü hafta içi yönetimin Hagi'ye yapacağı revizyonu devre arasında yapması gerektiğini söyledi tarzı haberler çıkmıştı. Yani bir bakıma Hagi'nin yolunu tıkadı yönetim her zamanki gibi.

Ben Hagi'nin sadece Misimovic'i kadro dışı bırakacak kadar kör olabileceğini düşünmüyorum.

Takimdaki en maliyetli oyuncu Bol-at'tan izin alinarak kadro disi kalabiliyor ama 3 kurus degeri olmayanlara kostek çikiyor Bol-at oylemi?

Bunu yapacak kadar kör olması gerçeğini değiştirmiyor ama bunlar. Misimovic kadro dışı bırakılacak son adamdır bu takımda, hani yok yani en alakasız isimdir, ne amaçla kadro dışı bırakıyor onu anlamıyorum ben. Teknik direktör diye kulübü oyuncak gibi kullanamaz kimse. Önceden de dedim, şimdi de diyorum bu karardan sonra futbolcuların geleceği varsa da gelmez. Allah bilir takımdakiler ne düşünüyordur Neill, Elano, Kewell falan.

Hagi bindiği dalı kesiyor.Sezon sonu kalacağını mı sanıyor?Onuda yollayacaklar.Olan bizlere olacak.

tebrikler dogru karar

ayni yolda yilmadan devam

ya dusecegiz ya dusecegiz:)

Geri
Üst Alt