Cevap: Gheorghe Hagi | Teknik Direktör

herseyine saygim var Hagi reis ama insua varken baltayi oynatmani ben bir GS li olarak sindiremiyorum

Hincal Uluc senden tekrar tekrar ozur dilerim kusura bakma :D Tarih seni hep hakli cikardi

Bence kötü bür teknik direktör. Tamam geldiğinde kötü bir takım devraldı ama sorunları hep yanlış yerde arıyor. Takımdaki en büyük iki suçlu 3 ay önce gelen insua ile msimovic mi yani . Hakan baltayı insuaya tercih etmesi çok kötü bir karar. 5,5 sattir gol atamıyorsun zirveyle fark 16 olmuş mutlaka kaznman lazım sen sağ beke stoper ,sağ açığa sağ bek koyuyorsun sanki takım gol sıçıyor . 6 maç oldu atılan gol sayısı 3 , biri korner biri kaleci elinden topu kaçırıyor. Kalecinin elinden top kaçırmasıyla gs 7 saat sonra gol buluyor. Anadolu takımından farkı olmayan defansif bir futbol oluyor sahada .

Hincal Uluc senden tekrar tekrar ozur dilerim kusura bakma :D Tarih seni hep hakli cikardi

Bende gerçekten sevmiyorum kendisi itici ve şovanist biri. Ama lisedeyken çok sevdiğim bir hocam vardı. Bize bir soru sormuştu soruyu yüzde 70 kadar hatırladığım için yazmak istemiyorum ama bu soruyu Türkiye'de 1000 kişiye sormuşlar 2'si doğru yanıtlamış. Bunlardan biride Hıncal. IQ'su çok yüksek biri imiş. Bu konuda elimde %100 kanıt yok ama o hocama saygımdan aksini iddaa etmedim. Araştırılabilir tabii. Şunu söylemeye çalışıyorum, zeki bir insan dolayısıyla analitik düşünebiliyorki o soruda bu tip birşeydi. Dolayısıyla, geleceği biraz daha farklı görebiliyor ya da bunu düşünebiliyor. Ama sevmem iğrenç bir havası var adamın.

Bırakın allah aşkına yahu saçma sapan kuruntuları

Hagi çok iyi bir insan olabilir

Çok iyi bir futbolcu çok iyi bir adamda olabilir

Bize çok büyük şeylerde yaşattı kimse bunları inkar edemez

Ama hocalıkla falan alakası yok bu adamın

Tek bir kişi Servet-Barış değişikliğini açıklasın ne yapmaya çalışıyor

Canayı Stopere çekiyor adamın sarı kartı var ve kırmızı yemeye en müsayit adam

+1905 hatta ++1905 derim susarım..Lütfen Git Hagi..Seni çok seviyoruz ama olmuyor işte..Git..

Bu Ali Turan'ın dengesiz bir adam olduğunu anlamak için kaç maç kaybetmemiz gerekiyor, biri bana açıklasın. Antremanlarda şov mu yapıyor, niye oynatıyorsun be adam.

Yakında futbolculuğu da tartışılır Hagi'nin. Çok yakında... :)

Hagi'de gitti canlar. :) Kim gelsin? Ne bu ya? Rijkaard git,Hagi git! Elindeki kadro galacticos.

Hagi'de gitti canlar. :) Kim gelsin? Ne bu ya? Rijkaard git,Hagi git! Elindeki kadro galacticos.

Ama bu kadar da olmaz ki Elno çıkıyor takım atak yapamıyor iş mi en iyi orta saha oyuncun Cana( Guti dua etse bu değişiklik yapılmaz) yı çıkar stopere koy Serveti çıkar Nobre cirit atsın bu kötü takım tertibine rağmen Kewell yerine Misi olsa maçı rahat kazınırdık. Ama Sabriyi sağbeke çekip, Mehmet forve,t Pino sağ açık olsa maçı 70 ten sonra rahat çeviridik

Olay o gitsin bu gitsin değil gözünün içine bakan teknik adamlar varken ben burdayım diye vizyon sahibi olmadıkları için dön dolaş Hagi Kalli Rejkad Bülent Skibe Safting Souness bildikleri bi de Lucescu

Kalliyi şimdi getir takımı gene bu farka rağmen şampiyon yapar adam işin piri

bunun dışındakiler başarılı olamaz

Terim de başarılı olamaz(90 lı yılların başındaki çaylak Terim olsa çok başarılı olurdu )

Abdullah Avcı da başarılı olamaz

Shuster de başarılı olamazdı

peki kim ler olur

Hikmet Karaman

Le Guen

Blanc

Armin Veh

Tomass Doll

Suat Kaya

Magath

bide tarif yapayım disiplinden taviz vermeyen(Rejkadın başarasızlık sebebidir taviz vermek) ama kapris yapmayan(bakınız hagi) futbolcunun özelliklerini bilen(Hagi) ama ukalalık yapmayan (Bülent Terim küçük şeyleri bile övünç kaynağı yapmaları)

Şunu niye oynattın, bunu niye oynatmadın diyorsunuz da gören yedek kulübesinde çok büyük topçular var sanacak.

Balta-Insua ; Balta'yı oynatsa millet hücuma çıkamıyor, hantal vs. der. Insua'yı oynatsa savunması zayıf, bu sol bek mol bek değil der.

Ali Turan; adam geçen hafta çok iyi oynadı. Bjk maçından önce çoğu kişinin kurduğu kadrolarda Ali Turan vardı. Maçta penaltı yaptırınca "Ali T. oynatılır mı Hagi?" oldu.

Elano; topla buluştuğunda bazen etkili olabiliyor ama onun haricinde ortalıkta pek gözükmüyor. Geçen Kayseri maçında da yorgunluktan yürüyecek hali kalmamış gibi bir hali vardı. Bu maçta da öyle. Onu kenara alınca "Elano çıkar mı?" oluyor. Oynatsa "Elano sahada geziniyor, bu dakikaya kadar nasıl sabrediyorsun Hagi?" oluyor.

Tek forvet oynatsa; "Niye tek forvet oynuyoruz, forveti çiftle alamayacağımız maç yok." deniliyor. Çift forvet oynatsa "Allah'ın emri mi çift forvet oynamak, niye takımın sistemini değiştiriyorsun?" deniliyor.

Yani kimseye bir şey beğendirmek mümkün değil. Elindeki adamların kalitesi de birbirine yakın. Biri yerine diğerini oynatsa da bir şey değişmeyecek.

Geçen seneki Diyarbakır maçıyla başlayan protestolar, ya da takımı gaza getirmek için yapılan onca gösteri vs. hepsi boş. Çünkü bunların kalitesi bu. Ya da bu kadar aksiyona reaksiyon gösteremeyecek kadar ruhsuz adamlar.

Arda yokken Emre Çolak'a güveniyorum dedi. Adamı 11'e bile almıyor hayret bişi ya.

İyi TD olmadığı biliniyorken göle 2.kez maya çalmaya çalışmak ancak bizim yönetimin eseri olabilirdi zaten.Adam 3.5 yıldır tek bir takım bile çalıştırmamış.

belki hagide herkes gibi süreyi hak ediyor...

ama biz başarısız bile değiliz..başarısız fenerbahçe...harcanan paralar 3 senedir ne avrupa ne ligde şampiyonluk...

bizimki başarısızlık değil hezimet....

insua ve misiye yapılanlardan sonra...3 senein verdiği hezimetin faturaları...babam geçse takımın başına kimseye kredim yok artık...

başarı istiyorum hemde hemen..

yeni yönetim yeni hoca...yeni takım

Bu düzenin başında Mourinho olsa bir yol olmayacağı açık.O yüzden Hagi'yi eleştirin ama bütün suçu ona yıkarcasına yorumlar yapmayın.

Bu düzenin başında Mourinho olsa bir yol olmayacağı açık.O yüzden Hagi'yi eleştirin ama bütün suçu ona yıkarcasına yorumlar yapmayın.

kesinlkikle katılıyorum..

bu tablo haginin suçu değil..benim içinde her zaman efsane olucaktır...

belki kendi kurduğu kadroyu görmeden zaman tanımadan hagiye haksızlık olucak ama banada haksızlık bu 3 sene..

kuşkularımın olmadığı a dan z ye yenilenme istiyorum...bekliyecek sabretcek ahlim kalmadı

Hagi yetenekli bir T.D değildi olmayacakta...

Ama bu durumda suçlu o dersem yalanın alasıdır.

Tek suçlu yönetimdir.

Futbolcular bile suçsuz. Çünkü karaktersizleri göndermek yönetimin işiydi.

Yeni bir yapılanmaya gidilecek olsa bu Hagi ile olurmu derseniz. Olmaz...

Hagi ile gireceğimiz yapılanma ile bu sene düşmezsek seneye kesin düşeriz...

Galatasarayın başarılı olduğu dönemlerde hep hücum futbolu oynanmıştır. Lucescu hariç.

Oda eldeki kadroyla bunu uygulamıştır. Ona rağmen Lucescunun kadrosu daha iyiydi( en azından karakterli adamlar vardı) savunma yapabildiğimiz gibi hücumda yapıyorduk.

Şimdi ne savunuyoruz ne hücum yapıyoruz.

Hagiye göre orta alanı kalabalık tutmak önemli. İyide 3 ön libero 3 stoper ile oynuyoruz. 1 de kaleci 1 de sol bek kisfesine sığınan biri al sana 8 savunmacı. 3 hücumcudan 1 tanesi artık yaşı ilerlemiş ve elinden geleni yapan Kewell- biri isteneni bir türlü verememiş Elano- Diğeride kendi yarı sahasından şut atmaya çalışan Pino.

Pinoyu beğenmiyorum diyorum ama bunu söylerken şu andaki duruma bakmıyorum.

Pino Galatasarayın oyuncusu ve forveti olamaz. Ama elimizdeki yeteneksizler yüzünden en iyimiz görüntüsünde...

Hiç bir takımda bu kadar futbol bilgisi zayıf adam en iyi görünümünde olamaz. Düşünün artık halimizi...

Hagi T.D değildir. Olmamıştır... Olamazda...

Yapılması gereken şubatta kongre- Martta yeni bir hoca ile anlaşmak gelecek sezon için ve adam marttan hazirana maçları izleyecek. Eksikleri belirleyecek. Kadro baştan aşağıya değiştirilecek...

Kurtuluşumuz budur. Bunun dışındaki her durumda tek değişen çekeceğimiz kahrın süresidir.

Baros'u sahaya sürdü, sahadaki tek pasör olan Elano'yu cikardi. Bu degisiklik cok sacmaydi. Elano yerine baska biri cikmaliydi.

Geri
Üst Alt