Cevap: Gheorghe Hagi | Teknik Direktör

Ya bu Hagiyi eleştirenlere yazıklar olsun diyorum. Takımda herşey 10 numara sanki tek suçlu Hagi gösterilmesi beni ayar etti. Bu takımın başına kimi getirirsen getir bi yol olmaz.Takım ileride pas yapamıyor bunu 2 senedir anlamadınızmı? orta sahada yaratıcı oyuncu yok.Elano kendinden geçmiş artık hic birşey beklenemez durumda.Misimovic tekrar takıma dönmeli form tutmalı yanına 2 orta alınırsa çok iyi olabilir. BU TAKIMDA ORTA SAHA DENİLEN BİRŞEY YOK.Birşey olmasıda beklenemez olay bu.

Baros'u sahaya sürdü, sahadaki tek pasör olan Elano'yu cikardi. Bu degisiklik cok sacmaydi. Elano yerine baska biri cikmaliydi.

ya abi elano naptı? geçen hafta kaçırdıgı gole bak bu hafta cezasahası içinde kaçırdıgı pozisyona bak. beklentisi büyük olan futbolcudan böyle şeylerin olması yakışmadı.2 pozisyonla degerlendirmiyorum. 2 senedir yaptıgı ortada 1 maç kurtarmadı demekki sen büyük oyuncu degilsin.

ya abi elano naptı? geçen hafta kaçırdıgı gole bak bu hafta cezasahası içinde kaçırdıgı pozisyona bak. beklentisi büyük olan futbolcudan böyle şeylerin olması yakışmadı.2 pozisyonla degerlendirmiyorum. 2 senedir yaptıgı ortada 1 maç kurtarmadı demekki sen büyük oyuncu degilsin.

Bu mactaki en net pozisyonu Elano yaratti. Böyle bir pasörü oyundan cikarmak nasil bir mantiktir. Sahada kalsaydi belki bir pasla bütün maci cözerdi. Zaten cözdü ama Pino icine etti pozisyonun.

Mehmet Demirkol: "Hagi'nin yaptigi degisiklerle Bjk rahatladi. Servet'i cikardi Nobre rahatladi. Cana'yi stopere cekti Guti rahatladi."

Hagi'yi eleştiren arkadaşlar skibbe'yi gerets'i bülent korkmaz'ı rijkaard'ı eleştirdikte ne oldu? Sorun ortada kadro kalitesiz yetersiz! Suçlu bu kadroyu kuran yönetim.

Bu mactaki en net pozisyonu Elano yaratti. Böyle bir pasörü oyundan cikarmak nasil bir mantiktir. Sahada kalsaydi belki bir pasla bütün maci cözerdi. Zaten cözdü ama Pino icine etti pozisyonun.

evet ama şuda var elano 90 dakika iş yapabilcek adam degil. 60dan sonrasında oyunda göremezsin. ne diyeyim abi moralimiz çok bozuk hepsi birbirinden beter

kimse mezarcılık yapmasın...şuraya girip hagiye laf söyleyeni allah çarpar.şu beyinsizler ordusuna top oynatıyo adam.pino gibi gol özürlü kewell gibi sağ ayak özürlü elano sabri ali turan servet ayhan ve balta gibi beyin özürlülerle ligin en iyi 5-6 takımına karşı çok daha iyi top oynattı bu adam...çıldırdığınız rijkaardınız ligin düşme hattındaki takımlara karşı 2 tane atak yaptıramıyodu bu takıma...napsın hagi girip karşı karşıya pinonun atamadığı topu alıp kendi mi atsın...hagi takımdaki tek doğru insan...

+1

abi birde şu var bu ligde yabancı sınırlaması 6 degilmi?(sahada) ben nedense bizim takımı uzun zamandır 6 yabancıyla görmedim. 5 i bile bulamamıştır . demekki aldıgın adamlar fiyasko

Hagi'nin şuan kötü veya iyi oldugunu tartısmak gercekten yersiz . En bastan tarihi'nin en kaoslu takımına geldi ve , kendi kurdugu bir ekip degil . Ama yinede herse güllük gülistanlıkta olsa bu Hagi'nin takımı calıstırcak kapasitede oldugunu düsünmüyorum , Adnan Polat ve ekibininde düsündügünü sanmıyorum . Bu ortamda sadece tribünleri sevdiği bir isim oldugu icin gecici olarak yaraya merhem olarak düsünüldü .

Ayrıca Misimovic'in kadro dışı bırakılması sadece bir tezgah . Galatasaray o transferde cebinden 5 kurus bile harcamamıstır .

Necati, Mehmet Demirkol'un dedikleri doğru diye bir şey mi var? Futbol tanrısı felan mı bu adam? Neill stoperde iyi değil, Balta-Servet oynasın diyen adamın laflarına itibar etmiyorum ben.

Necati, Mehmet Demirkol'un dedikleri doğru diye bir şey mi var? Futbol tanrısı felan mı bu adam? Neill stoperde iyi değil, Balta-Servet oynasın diyen adamın laflarına itibar etmiyorum ben.

O dedigi sacmaydi. Ama Hagi'nin yaptigi degisikler cok kötü bunu kabullenmemiz lazim. Devre arasina kadar böyle idare edecez, sonra top yönetimde olacak. Bakalim kactane daha müzmin sakat adam alacaklar takima.

O dedigi sacmaydi. Ama Hagi'nin yaptigi degisikler cok kötü bunu kabullenmemiz lazim. Devre arasina kadar böyle idare edecez, sonra top yönetimde olacak. Bakalim kactane daha müzmin sakat adam alacaklar takima.

Saçma olduğu kişiden kişiye değişiyor. Mesela stadda yanımdaki adamlardan biri Elano çıkarken bozulurken, diğer adam bu dakikaya kadar nasıl sabrettin Hagi diyor. Aynı şekilde Mehmet Demirkol Elano çıkartılır mı derken, diğer yorumcular Elano'nun oyundan çıkmasını olumlu buluyor.

Saçma olduğu kişiden kişiye değişiyor. Mesela stadda yanımdaki adamlardan biri Elano çıkarken bozulurken, diğer adam bu dakikaya kadar nasıl sabrettin Hagi diyor. Aynı şekilde Mehmet Demirkol Elano çıkartılır mı derken, diğer yorumcular Elano'nun oyundan çıkmasını olumlu buluyor.

Hagi'nin mac icinde yaptigi degisiklerin hepsi yanlis bence. Ama ondada cok suc bulamiyorum, suc onu bu dönemde oraya getirende. Devre arasi Hagi'nin istedigi adamlar alinirsa belki Türkiye kupasini kazanip Uefa'ya kalabiliriz.

zigi held den sonra gördüğüm en çapsız t.direktör adam bide 2000 ruhu aşılayacağım diyordu aşı ters tepti heralde. rijkaard a sallayanlara da selam olsun.

Hem yeteneksiz,hem de kişisel egoları bu kadar yüksek bir adam görmedim ben yahu.

Hagi istediğiniz değişiklikleri yapsa kaç yazar , yedek klubesinde ki adamlara bir baksanıza(Baros hariç , o da hazır değil) :o Adam klubeye bakınca intihar edesi geliyordur.

Hem yeteneksiz,hem de kişisel egoları bu kadar yüksek bir adam görmedim ben yahu.

bende senin kadar sallayanını görmedim bilader.hagi napsın bu takıma.yönetim baskıdan kurtulmak için hagiyi getirdi. anlamadınız demi daha. rijkaard hagi falan hikaye yöntim baskıdan kurtulmak için onu yolluyor futbolcuyu kadro dışı bırakıyor sizin gibileride bunlara inanıyor.

Servet'ten vazgeçiyor artık, Sarp'ı da oynatmaz bir daha.

Rijkaard'ın 1.5 sezonda biitirdiği takımı, 1.5 ayda kendine getirdi. Şimdi sırada meyvaları yemek var, önümüzdeki haftalarda gol patlaması yapacağız bence.

Cevap: # Gheorghe Hagi | Teknik Direktör

Sabrinin sağ açık oynamasında bir sorun yok ama defansta sağ bekte ali oynayacaksa o zaman sorun var.Millet sürekli hücumcu kadro istiyor cana-elano-arda-kewell-misimovicli orta sahalar kuranlar vardı bir ara..Zaten bizim zorlu maçlarda veya fbye ezilmemizin en başında sürekli hücuma yönelik oyuncular oynatmamızdı

2.yarı hücuma yönelik oyuncular girince daha berbat hale geldik..

Cananın defansa çekilmesi orta sahayı kötüleştirdi,servetin çıkması da hataydı..

Geri
Üst Alt