Cevap: Gheorghe Hagi | Teknik Direktör

Barıs olunca, kosmak yetseydi Usain Bolt en iyi futbolcu olurdu denir. Misimovic icinde, her mac 10km kosan oyuncu oluyo :haha:

Sarp ve Servet Rijkaard'ın en gözde oyuncularıydı. Süper as oyuncuları yani. Rijkaard'ı tanımak isteyen bunu görmeli. Bu iki futbolcunun o kadar çok alternatifi olduğu halde.

ya Rijkaard Servet en nefret ediyordu, yönetim parayi az buldu yollamadi, üstüne almadi, neden cünkü milli oyuncu, neye gerek var. Yedek kadromuz da hepsi sag saglim futbolcu dolu, ve Rijkaard oynatmak istemedi...

Sarp ve Servet Rijkaard'ın en gözde oyuncularıydı. Süper as oyuncuları yani. Rijkaard'ı tanımak isteyen bunu görmeli. Bu iki futbolcunun o kadar çok alternatifi olduğu halde.

Servet'i geçen sezonun ikinci kısmında kesmedi mi takımdan Rijkaard? Servet çok mutsuz yedek kulübesinde ısınmaya bile çıkmıyor oyun aralarında diye haberler çıkmadı mı ? Servet gözdesi falan değildi Rijkaard'ın. Herkes de biliyor Servet'i istemediğini. Bir şekilde sol bek istemesinin sebebi de Balta'yı stopere çekmek olabilir. Sarp konusunda da geçen sezon için Sarp oynasa ne olur, Barış oynasa ne olur Ayhan oynasa ne olur artı Sarp'ı sezon başında herkes de çok beğeniyormuş burdaki yorumlara bakmıştım. Artı Rijkaard için dediğin bu "conservative" tabiri de doğru değil. Kadro vs. vs. kurmasına bakarak ( ki elinde ne kadar alternatifi vardı hepimiz biliyoruz ) böyle birşey denilemez. Sonuçta kamp, profesyonellik anlayışı vs. vs. konusunda da hiç conservative yakıştırmasını hak eden birisi değil.

Hatir gonul isleriyle TD gelmesin artik, Hagi ortalama bir TD ama takintilari falan takimin aleyhine. Skib bey gibi biri gelsin sezon sononda.

Servet'i geçen sezonun ikinci kısmında kesmedi mi takımdan Rijkaard? Servet çok mutsuz yedek kulübesinde ısınmaya bile çıkmıyor oyun aralarında diye haberler çıkmadı mı ? Servet gözdesi falan değildi Rijkaard'ın. Herkes de biliyor Servet'i istemediğini. Bir şekilde sol bek istemesinin sebebi de Balta'yı stopere çekmek olabilir. Sarp konusunda da geçen sezon için Sarp oynasa ne olur, Barış oynasa ne olur Ayhan oynasa ne olur artı Sarp'ı sezon başında herkes de çok beğeniyormuş burdaki yorumlara bakmıştım. Artı Rijkaard için dediğin bu "conservative" tabiri de doğru değil. Kadro vs. vs. kurmasına bakarak ( ki elinde ne kadar alternatifi vardı hepimiz biliyoruz ) böyle birşey denilemez. Sonuçta kamp, profesyonellik anlayışı vs. vs. konusunda da hiç conservative yakıştırmasını hak eden birisi değil.

Yazdığın 8.5 satıra yazık, Selen. :)

Bizim planlı ve programlı bir şekilde yeniden yapılanmaya gitmemiz lazım. Herkes olmaz, olmaz diyorda öyle olmayınca da böyle oluyor işte. Aşamalı bir şekilde yerlilerin ve yabancıların çoğundan kurtulmalıyız ve üstüste ekleyerek ilerlemeliyiz. Yönetim falan saçmalıyor da taraftarların çoğu da böyle bir yapılanma falan istemiyor hemen şampiyon olalım istiyorlar. Diyelim yapılanmaya karar verdik Hagi konusunda fikir birliği yok. Bazılarımız emin yapar diyor, bazılarımız yapamaz diyor, günü kurtarma amaçlı mı getirildi yapılanma yapmak için mi getirildi onu da bilmiyoruz. Eğer günü kurtarmak amaçlı getirildi ise, güven yoksa ve başarısız olunca gönderilecekse ne diye transferleri falan Hagi'ye bırakıyorlar . Bir de başarı kriteri ne bu sezon için daha doğrusu var mı yönetimin bir kriteri bu sezon başarılı sayılıp-sayılmaması için. Hagi gidince gelen td bu oyuncuları istemiyorum derse ne yapacağız vs. vs. Saçma-sapan ilerlemeye devam ediyoruz.

Savaşan oyuncular gelir Hagi giderse tam zıt bir td getirirler o da ben daha teknik bir takım istiyorum der kesinlikle. Demişler ya hayal dünyası diye. Tesadüfe şampiyon olduk oluruz yoksa böyle devam bir ileri iki geri şeklinde.

Yorum yapamıyorum sana Hagi, gerçekten yorum yapamıyorum. Yaptıklarına anlam verememekle birlikte amacını da hala anlamış değilim.

Hakan Balta, Ufuk, Ayhan'ı geçtim; inşAllah 2.yarı Arda'yı oyuna almak gibi bir saçmalığa kalkışıp, bütün bunların üstüne tüy dikmez. Şu an oradaki taraftar deyim yerindeyse ''yiyecek adam'' arıyor. Birde Arda oyuna girip, etkisiz olursa vay o Arda'nın haline..

Hagiden başarı beklemiyorum bu kadroda.Fakat var olan iyi şeylerede çomak sokuyor.

Hagi florya da ruh çağırma seanslarına devam etsin,bu takımda kalite eksikliğini görmemek için KÖR olmak lazım,ve sen fark yaratabilecek 1-2 oyuncudan biri olan misimovic i açıklayamadığın sebeple kadro dışı bırakıyosun,insua yı oynatmıyosun,ama iyi oluyo gram üzülmüyorum,insua nın hakkını yedikçe hakan bedelini hagi den çıkarıyo,bu yeter.

Sahada oynar gibi yapan Aydın ve Gökhan Zan'da ısrar ederek kendi kendini bitirdi Hagi. Ya Arda'yı hiç koyma takıma, ya da 1. dakikadan itibaren koy.

Riijkaard ın aldığı 4 maçlık seri olmasa sayende kasımpaşa ile eş puanda olacaktık. Yuh diyorum sadece sana...

Korkaksın, T.D ile alakan yok. İşe yarar 1-2 şey vardıysa onlarıda gelip bitirdin. Git hocam git. Gitki efsane kal yoksa ben baştan beri sana karşıyım. I Love You Hagi sesleri değişecek... De... git Hagi diye bağıracaklar...

Yeter artık yeter...

Korkaksın 2-0 geridesin hala ileri adam alırken 3 önliberon duruyor...

Sen git Kasımpaşayı çalıştır diyecem de onlar bile bizden atak oynuyorda bizden az daha kalitesizler.

Ligde Konya-Kasımpaşa-Galatasaray en kötü kadrolar. İsmi olmasa takımın büyük ihtimal küme düşeriz...

Hadi Hagi çomak sokmadığın az yer kaldı. Neill-Kewell-Cana kadro dışı bırakki eksik kalanıda tamamla...

Ben olsam 1 dk düşünmeden istifa ederdim.

Eve gidip düşünmeleri lazımmış öyle diyordu neyi düşüneceklerse...

Bunlarda gurur olsa o karaktersiz sürüsündekiler jübile yapar buda ben futbol okulumun başına dönüyorum der. Adnanlarda artık nereye gitmek isterlerse serbestler...

TD: Frank Rijkaard

Aykut

Sabri - Emre - Neill - Caner

Topal - Elano

Gio - Arda - Keita

Baros​

TD: Georghe Hagi

Ufuk

Ali - Neill - Servet - Balta

Ayhan - Cana - Barış

Sabri - Pino - Kewell​

Futboldan sorumlu ADNAN SEZGİN!

Misimoviç nerede hocam..

Arda hazır değil,Baros yok,Batdal Bucaspor'da sanıyor kendini,yarım forvet Pinoyla bu işi çeviremezsin,bu kadar ofansta eksikken sen Misi'ye kesiyorsun faturayı,adil bir hoca değilsin yönetimle beraber seninde ipini çekmek gerek..

Bizim gördüğümüzü ne zaman göreceksin sevgili Hagi!

Artık sabırlar taşıyor.

Bu Hakan Balta rezilleri oynarken İnsua niye forma giymiyor hoca,niye niye niye!

TD: Frank Rijkaard

Aykut

Sabri - Emre - Neill - Caner

Topal - Elano

Gio - Arda - Keita

Baros​

TD: Georghe Hagi

Ufuk

Ali - Neill - Servet - Balta

Ayhan - Cana - Barış

Sabri - Pino - Kewell​

Futboldan sorumlu ADNAN SEZGİN!

Frank Hoca Emre Aşık'ı hep yedek bıraktı. Fovorisi her zaman Servet idi. Elano'yu ön libero oynatmasına Rijkaardçılar ne diyordu acaba?

Adnan Sezgin Dönemi;

Karl-Heinz Feldkamp

Rainer Hollmann

Saftig

Souness

Gerets

Karl-Heinz Feldkamp

Cevat Güler

Skibbe

Bülent Korkmaz

Rijkaard

Hagi

8 Sezon > 10 Antrenör 1'i 2 defa çalışmış. Yani toplam 11.

Sezgin'siz dönemler;

Fatih Terim 1996-2000

Mircea Lucescu 2000-2002

Fatih Terim 2002-2004

Gheorghe Hagi 2004-2005

alıntıdır.

Hakkında erken karar veriliyor...Rijkaard varken sabır taşı kesilenler şimdi Hagiye 1.5 ay sabredemiyor.Biraz sabredip öyle yargılayın Hagiyi.

Hakkında erken karar veriliyor...Rijkaard varken sabır taşı kesilenler şimdi Hagiye 1.5 ay sabredemiyor.Biraz sabredip öyle yargılayın Hagiyi.

Kadro kalitesi önemli değil; bir takım 3 tane libero ile orta saha kurup her maç garanti 1 gol yiyorsa, bırakta hoca da sorun olsun. Gol atamıyoruz onu geçtik; her maç gol yiyorsun. Ve averajın Hagi döneminde eksi oldu yanlış hatırlamıyorsam.

Geri
Üst Alt