Cevap: Gheorghe Hagi | Teknik Direktör

Elestirilmeli, ona birsey demiyorum.

Elestirinin dozaji olmali. Rijkaard'i elestirdigin uslupla Hagi'yi elestiremezsin misal, Allah carpar.

Rijkaard mükemmel futbolcu - mükemmel antrenör

Hagi mükemmel futbolcu - kötü antrenör

Hagi için futbolculuğunda bu kulübe kattıkları dolayısıyla daha fazla kredi veriliyorsa bu yanlış olur. Rijkaard şimdi oyunculukta müthiş başarılar kazandığı Milan'ın başına geçse, Hagi gibi başarısız olsa ona da fazla kredi vermezler. Çünkü o Milan sen Galatasaray. Bunlar büyük kulüp. Duygusallığa yer yok. Yani demek istediğim, müthiş başarılar kazanmış bir antrenöre bu ülkede futbolu bilmiyor diyorsan ve bunun aksine Hagi'ye kötü antrenörlük deneyimlerden sonra Galatasaray'ın başında başarısızken oyunculuk döneminde yaptıklarını göz önüne alarak "ona eleştirirken daha dikkatli olmalıyız" dememelisin. Çünkü o zaman yine duygusal davranırsın. Ben diyorum ki ikiside ayrı kefede olmalı. Müthiş futbolcu olup müthiş antrenör olan adamlar çok azdır.

Muhammet uyusana la.

Usluptan bahsediyorum panpa. Hagi'yle bildigin testis geciliyor burada. Onu diyom onu.

Bunun olacağı belliydi ama Hayri :sad007: Hagi bu görevi kabul etmeyecek, ismine de laf ettirmeyecekti. Fatih Terim gibi. Bu yıl ortamı Florya ortamını bilen adam bile görevi kabul etmiyor, sen niye edersin Hagi?

Bunun olacağı belliydi ama Hayri :sad007: Hagi bu görevi kabul etmeyecek, ismine de laf ettirmeyecekti. Fatih Terim gibi. Bu yıl ortamı Florya ortamını bilen adam bile görevi kabul etmiyor, sen niye edersin Hagi?

Hagi oldugu icin, reis o. Kulup cagirinca geldi. Bence dogrusu takimi sezon sonuna degin Tugay'a teslim etmekti. Ya da devre arasina kadar, hani yonetim devre arasinda istifa falan eder diye. Dogrusu ya kulup icinden birini getirmek ya da cok tecrubeli Yoda-vari bir TD getirmek. Mustafa Denizli gibi.

tetris%20-%20unsafe.jpg

Bir hayli leopar var.

o degilde bu baltayi oynatmasi beni cok uzuyor:(

saygida kusur etmek istemiyorum ama

kac mac soyledik

bu adam pimi cekilip geri sokulmus bomba

hem degisiklik hakkini yiyorsun

hem 2 gol yediriyor

yapma bunu yapmaaaaaa kadro disi birak artikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

midemi bulandiriyor adam

Geri
Üst Alt