Cevap: Gheorghe Hagi | Teknik Direktör

güveniyoruz Hagiye.

Transfer seçimleri şu zamana dek yerinde gibi görünüyor. Kendi takımını kurması için en az 1 sene daha beklenmesi gerektiğini düşünüyorum.

Hagi şimdiye kadar Misi duruşunda bile hiç yalpalamadı. Güveniyorum..

Sergen adam olsun gibisinden birşeyler demiş reis.:)

Kendisi Fatih Terimin rekorlarini kiracak,Galatasaraya 3. avrupa kupasinida getirecektir.Simdiden soyleyelimde gitmesini ,basarisiz olmasini bekleyenler kendini alistirsin.Sartlar ,mali imkanlarda olustu artik ihtiyacimiz olan sadece biraz sabir ve zaman.Eski Hagi zamanin yaslari 30'u gecmis coluk cocuga karismis Ali Sami Yen seyircisinin buyuk bir kismida , Aslantepeyle turubunlere geri donecek.Kisaca her sey hazir,Hagi'nin sirti kolay kolay yere gelmez cok buyuk destek alicak yanina Turk Telekom Arenada.

Hagiye guvenıyorum yaptıgı transferler yerınde

I love you Hagi..

Culio süper! Bravo Hagi'ye!

Rijkaard' ın enkazını düzeltmek kolay değil. Ama Servet, Gökhan, Aydın'da ısrar etmeni insanın aklı almıyor!

Beypazarıspora karşı kinci yarı birazda şansla ideal kadroyu sahaya sürdün. Ama bunu tekrar bozmayacağın konusunda sana güvenemiyorum Hagi! Lütfen bizi hayal kırıklığına uğratma.

adnan polat ı tanıyorsam sezon sonu kapının önüne koyar hagi'yi.futbolculuğunu % 1 i kadar t.direktör olsa harika olur ama saha içi diziliş oyuncu seçimi değişiklikler taktikler hepsi sıfır ama gönlümüzün sultanı o ayrı

adnan polat ı tanıyorsam sezon sonu kapının önüne koyar bunu.futbolculuğunu % 1 i kadar t.direktör olsa harika olur ama saha içi diziliş oyuncu seçimi değişiklikler taktikler hepsi sıfır ama gönlümüzün sultanı o ayrı

Bir kere olumlu konuştuğunu göreyim Güngör.

adnan polat ı tanıyorsam sezon sonu kapının önüne koyar bunu.futbolculuğunu % 1 i kadar t.direktör olsa harika olur ama saha içi diziliş oyuncu seçimi değişiklikler taktikler hepsi sıfır ama gönlümüzün sultanı o ayrı

Ne biçim laf bu ya, insan utanır

adnan polat ı tanıyorsam sezon sonu kapının önüne koyar hagi'yi.futbolculuğunu % 1 i kadar t.direktör olsa harika olur ama saha içi diziliş oyuncu seçimi değişiklikler taktikler hepsi sıfır ama gönlümüzün sultanı o ayrı

Hagi'nin teknik direktörlügünü ve futbol bilgisini tartisabilecek cesareti nasil buluyorsun ki sen kendinde? Sen ciddi bicimde futbolu Hagi'den iyi bildigini düsünüyorsan bilgisayar basinda vakit kaybetme, git bir antrenörlük kursuna yazil harcanma buralarda.

Hagi'nin teknik direktörlügünü ve futbol bilgisini tartisabilecek cesareti nasil buluyorsun ki sen kendinde? Sen ciddi bicimde futbolu Hagi'den iyi bildigini düsünüyorsan bilgisayar basinda vakit kaybetme, git bir antrenörlük kursuna yazil harcanma buralarda.

Dikkat ediyorum sürekli millete klavye basında harcanma gibi bir öneride bulunuyosun, e bul bana ve arkadasa bir is bizde harcanmayalım. Baksana cok anlıyosun bu islerden, klavye basında akıl verene kadar yap bi güzellik iste.

@gungor teber, git kendini Bogaz'ın serin sularına bırak belki uyanırsın.

Beypazarına karşı 3 önliberoyla çıkmak hangi aklın ürünüdür ? O takımdan önliberoları Ayhan - Culio olan takıma döndükten sonra bambaşka bir Galatasaray gördük sahada. Eğer ortasaha transferi gecikirse, kesinlikle 4-2-3-1 oynamamız lazım. Bu önliberolarla 45 dakika kaleye gidemeyen bir Galatasaray görürüz her seferinde.

Ayrıca Pino'nun oynayacağı tek bölge sol kanattır bu takımda. Forvette Kazım varken oynamamalı, sağ kanatta da takımı 10 kişi oynatıyor.

Önce ortasaha, sonra kaleci, sonra forvet alınmalı, hepsi bir anda alınamıyorsa. Kazım 1-2 maç idare eder orayı ama kaleci ve ortasaha bas bas bağırıyor. Beypazarı'na karşı bile kaleye gelen tek top gol oldu gene.

Dikkat ediyorum sürekli millete klavye basında harcanma gibi bir öneride bulunuyosun, e bul bana ve arkadasa bir is bizde harcanmayalım. Baksana cok anlıyosun bu islerden, klavye basında akıl verene kadar yap bi güzellik iste.

@gungor teber, git kendini Bogaz'ın serin sularına bırak belki uyanırsın.

Ben kimseye akil vermiyorum, sadece elestirilerinizi dile getirirken kullandiginiz üslub beni gercekten rahatsiz ediyor. Saygi kelimesinin anlamini bilmiyor maalesef forumdaki bazi insanlar. Bu kendine güven, ukalalik ve saygisizlik da sadece klavye basinda oturmaktan geliyor, ve gercekten üzülüyorum. Yoksa istedigini söyle, istedigin hakaretleri et, karakterinde varsa ben degistiremem sonucta.

Beypazarına karşı 3 önliberoyla çıkmak hangi aklın ürünüdür ? O takımdan önliberoları Ayhan - Culio olan takıma döndükten sonra bambaşka bir Galatasaray gördük sahada. Eğer ortasaha transferi gecikirse, kesinlikle 4-2-3-1 oynamamız lazım. Bu önliberolarla 45 dakika kaleye gidemeyen bir Galatasaray görürüz her seferinde.

Ayrıca Pino'nun oynayacağı tek bölge sol kanattır bu takımda. Forvette Kazım varken oynamamalı, sağ kanatta da takımı 10 kişi oynatıyor.

Önce ortasaha, sonra kaleci, sonra forvet alınmalı, hepsi bir anda alınamıyorsa. Kazım 1-2 maç idare eder orayı ama kaleci ve ortasaha bas bas bağırıyor. Beypazarı'na karşı bile kaleye gelen tek top gol oldu gene.

Haklısın reis.

Hatta dilim varmıyor lakin Cana bile kesik yiyebilir. :sad007:

[video=youtube;00iUaW-1Hz0]https://www.youtube.com/watch?v=00iUaW-1Hz0[/video]

:tiphat:

Gheorghe_Hagi_02_-img-9634-normal_.jpg

Baros

Arda ------ Misimovic ------ Kazım

Cana -- Culio

Çağlar --- Servet --- Neil --- Sabri

Misimovic inadından vazgeç be Hagi. Bak hakikaten iyi kadro oluyor...

Cem Yılmaz'ın reklam filmi soruldu kendisine. Hagi de "Galatasaray ile ilgili olan her şey mükemmeldir." dedi. Reis.

Geri
Üst Alt