Cevap: Gheorghe Hagi | Teknik Direktör

Denenmişi denemek acizliktir her konuda bu böyle..

Hagi futbolculuğunda bir maestrodur.

Teknik direktörlüğünde ise ;

Yönetimin gölgesinden çıkamayan bir insandır.Rijkaard bu yüzden kaybetti diye düşünüyorum.

Hagi inşallah başarılı olur senelerce takımın başında kalır,ama Adnan Polat varken bunu bize yaşatmaz.. :lol:

Takımda hiçbir hücum organizasyonu yok maalesef. Hagi inşallah düzeltirsin bu durumu.

Arda-Sabri-Aydın-Emre-Cumhur-Semih-Anıl. Gerçekten güzel.

Antalya maçında..Hakan Balta yerine İnsua başlaması şart..İnsua varken Culio'da farklı oynuyor.Ama nedense Balta'dan vazgeçmiyor..Neill gelince savunma Neill-Servet-Cana-İnsua olabilir..Balta sahada top kaybediyor.Bugünkü maçta herkezi görmek istedi son 25 dakika uykum geldi;)

Emre'ye nasıl 90 dk dayanıyor hayret ediyorum

Şu Emre Çolak'ın kulaklarını bir çek başka da bir şey istemiyorum.

Bir de Hakan Balta'yı sol bekte oynatmazsın herhalde bu maçtan sonra.

Allah aşkına şu baltayı mustafayı barışı oynatma.

Emre Çolak'ı çıkarırdıda yedek kulübesinde adam yoktuki..Kazım,Culio Hatta Ayhan çıktı takım oyundan düşdü..B ve M girdi isimlerini zor duydum..Emre yetenekli oyuncu ama son dakikalarda çok topla oynadı.Özellikle Arda ve Emre'nin ayağında çok tutmamaları lazım.Keşke Antalya maçına yine Emre ile başlasa..Bu saatten sonra gelen transfer zaten oynayamaz..Sağ bek Sabri ilerde pşno yapar gibime geliyor..Culio'dan iyi verim almamız için Şu baltatı kesip İnsuayı oynatsa süper olacak..İnsua girince Sol kanattan iyi ortalar geldi gerci ordada forvet yoktu;)

ya Emre Çolak dediginiz adam daha 19 yasında ki bu sene forma sansı bulmaya basladı, nedir bu sabırsırlık anlamadım ki

Hagi 8 futbolcu değiştirip eline ne geçti? Rijkaard, Terim de aynı idi. Özel maçlarda Basketbol takımına dönüyoruz. Yabancı takımlar neden özel maçlarda bile fazla oyuncu değiştirmiyor. Çünkü istikrara önem veriyorlar. FİFA bu özel maça 3 futbolcu değiştirme sınırlaması getirmezse Türk futbolu yerlerde sürünmeye devam eder.

Hagi 8 futbolcu değiştirip eline ne geçti? Rijkaard, Terim de aynı idi. Özel maçlarda Basketbol takımına dönüyoruz. Yabancı takımlar neden özel maçlarda bile fazla oyuncu değiştirmiyor. Çünkü istikrara önem veriyorlar. FİFA bu özel maça 3 futbolcu değiştirme sınırlaması getirmezse Türk futbolu yerlerde sürünmeye devam eder.

Salı günü Türkiye Kupasında kritik bir maç var. Bırak da oyuncuları yormasın fuzuli yere.

ya Emre Çolak dediginiz adam daha 19 yasında ki bu sene forma sansı bulmaya basladı, nedir bu sabırsırlık anlamadım ki

18 yaşındaymış da vs... geçiniz. ajaxı görmediniz mi takımın yaş ortalaması 23 adamlar çoluk çocukla kök söktürdü. siz burada emre çolak kendini geliştirsin diye bekliyorsunuz. ben söylüyorum size türk oyuncuların kalitesini arttırmadıkca biz bir adım öteye gidemeyiz. hamit, nuri şahin gibi oyuncuları takıma kazandırmadıkca daha çok bekleriz aydınların emre çolakların performansını geliştirmesini. helal olsun ajax'a güzel takım kurmuşlar. milanı genç bir takımla 2-0 yenmek her baba yiğidin harcı değildir. :yenieek:

Sezon sonu gider bana göre. Hollandali spiker Fatih Terim ismini demisti.

boşuna o koltukta oturmasın.sabri yi orta sahanın ortasında oynatıp ondan verim bekliyorsan vah senin haline hagi

Geri
Üst Alt