Cevap: Gheorghe Hagi | Teknik Direktör

Yine sacmalamis basin toplantisinda.

"Iyi oynadik, ben memnunum" demis.

Sekerspora karsi oynadigimiz macta da "hem ilk yaridan, hem 2. yaridan menunum, bence iyi oynadik" demisti. Hadi 2. yari iyi oynadik sekerspora karsi, itirazim yok, ama ilk yari b.k gibi oynamistik be adam.

Hatta Aykut bile cikip "ilk yari cok kötü oynadik" dedi.

Zor mu yani iyi oynamadiysan "kötü oynadik, daha cok calismamiz lazim" diyip, kisa kesmek?

Bu oyuna iyi diyorsa, ben bu adama nasil güveneyim, nasil destek vereyim arkadas?

Yahu takımınla 10. sıradasın, diken üstündesin, kendini ispatlamaya ihtiyacın var... Beypazarıspor'a karşı takım güzel oynamış, taraftar sevinmiş, çünkü futbola açlar.

Şölen ile Aslantepe açılıyor, ünlü takım Ajax gelmiş...sen ne yapıyorsun? Sanki sezon başı bir rumen 3. lig takımına karşı hazırlık karşılaşması yapıyorsun. Çıkar babam çıkar, sok babam sok. Neredeyse Terim'in milli takımdan kalan oyuncu değiştirme rekorunu kıracak. O kadar para verip FUTBOL bakmak isteyen taraftar ise enayi nasıl olsa. Yazık be yazık bu seyirciye!

Sabri'yi orta sahada, Cana'yı da savunmada oynatmaya devam edecekse işimiz var.

baltanin hala takimda olmasi beni cok uzuyor reis

yap bir kiyak lutfen

Hagi'nin yaptığı en doğru şey bu. Stoper Servet'e, sağ açık Gamsız Aydın'a mı kalacaktı? Hagi'nin bu tercihlerini destekliyorum.

Sabri'yi sağ açık mı oynattı sanıyorsun? Sağ açık Emre'ydi. Sabri sağ iç oynadı. Stoper Servet'e mi kalacaktı demişsin ayrıca. Servet bugün oynadı diye hatırlıyorum ama yanlış hatırlıyor da olabilirim.

Cana'nın savunmada oynamasıyla orta saha BAM'a kalıyor maalesef. Sabri sağ bek oynamadığında da sağ taraftan hiçbir atak gerçekleştirilemiyor. Serkan ne yaptı bugün? Veya ne yapmasını bekliyorsunuz? Sabri'yi Sabri yapan sağdan bindirmeleridir. Onlar olmayınca at çöpe gitsin.

[video=youtube;dZ-LeE_zdb4]https://www.youtube.com/watch?v=dZ-LeE_zdb4[/video]

Hagi iyi futbol oynadığımızı söylemiş.

Yapma, etme Hagi.

Iyi ki sen varsin, bütün olanlara ragmen, bugün kalbimden göcen Galatasarayli sandiklarim o kadar insana ragmen sen hala varsin. Oynattigin futbol, kurdugun takim, aldigin sonuclar bir yana, iyi ki varsin.

Sabri'yi sağ açık mı oynattı sanıyorsun? Sağ açık Emre'ydi. Sabri sağ iç oynadı. Stoper Servet'e mi kalacaktı demişsin ayrıca. Servet bugün oynadı diye hatırlıyorum ama yanlış hatırlıyor da olabilirim.

Cana'nın savunmada oynamasıyla orta saha BAM'a kalıyor maalesef. Sabri sağ bek oynamadığında da sağ taraftan hiçbir atak gerçekleştirilemiyor. Serkan ne yaptı bugün? Veya ne yapmasını bekliyorsunuz? Sabri'yi Sabri yapan sağdan bindirmeleridir. Onlar olmayınca at çöpe gitsin.

Peki sağ açıkta gamsız Aydın ne iş yapar? Ona neden laf yok. Serkan en azından sağbekte sırıtmıyor. Eğer Hagi Sabri'yi bir maçlık sağ içte denediyse belki bir bildiği vardır. Emre Çolak'ı ben maçta sol tarafta gördüm, sağ açık oynadığı nerde yazıyor?

cana'yı stoper oynatmasın, bir de göndereceği adamları göndersin, artık m.sarp'ı baltaya izlemek istemiyorum

cana'yı stoper oynatmasın yeter bir de göndereceği adamları göndersin artık yeter artık, m.sarp'ı baltaya izlemek istemiyorum

Mustafa Sarp ve Hakan Balta gitmeyecek ki. En güvendiği oyunculardan 2si de :).

güvendiği oyuncular kendisini bitirecek haberi yok.

HAM

Hakan Ayhan Mustafa :o

Hagi den TD olmaz!! Nokta. tartismaya bile gerek yok bu gercegi.

Geri
Üst Alt