Cevap: Gheorghe Hagi | Teknik Direktör

Defansif tercihleri hatalıydı bence. İlk yarı Kazım ve Emre Çolak dısında ofansif oyuncun yok, Barış şutu dısında son derece kotu oyunuyor, sag kanat işlemiyor, buna ragmen Emre-Stancu değişikliğini yapıyor. Elinde sağ açık Aydın ve Pino(sakat mı hala?) var. Olmadı Stancu-Barış değişikliği daha mantıklı gibiydi.

Maç sonu resmen skorun ustune yattı, Sarp'ı oyuna niye sokuyorsun ki? Allahaşkına A.Polat çıkıyor diyor ki; G.Saray formasına layık olmayanları gönderecegiz kim gitti? Sarp'la Barış kalacaksa hala vay halimize...

Mantıklı eleştiriler yapsak daha iyi olur.Milletin istediği gibi hücum oynayalım şunu yapalım bunu yapalım demek o kadar da basit değilmiş.Golden sonra orta saha tamamen çöktü..Sadece ayhan vardı nerdeyse( gerçi millet cana-elano-arda-kewell-keitalı orta sahalar kuruyordu bir zamanlar).İğrenç bir oyuncu da olsa m.sarpı koyması gerekirdi oraya zaten.Pino sakat.Aydın da ne zamandan beri 11de yok diye eleştiriliyor.Barış ilk yarı çok kötüydü.2.yarıdaki oyunuyla iyiki çıkmamış dedirtti.

Arda-Neil-Kewell-Baros-Çağlar-Pinosu olmayan takımın ilk 11 i ve yedekleri eleştirilemez.Sadece balta denilebilir başka da itiraz olmaz.Milletin kafasında nasıl bir kadro var.Antalya maçında yedekleri toplasan 2 oyuncu etmez ama haginin çıkardığı ilk 11 eleştiriliyor.

Arda yerine e.çolağı mı koydu yoksa baros varken forvete battalı mı koydu yoksa neill varken stopere ali turanı mı koydu.Böyle bir şey yaptı mı yapmadı.2-3 hafta sonra takım tam toplansın baktınız yine aynı kadro çıkarıyor o zaman laf edersiniz.Şu an için tek eleştirilecek bir konu olur oda değişiklikler ki değişiklikler de tamamen doğruydu

Benden sana sonsuza kadar destek Hagim.

Yalnız Hagi'den çok sağlam bir scout olurdu.

Kim ne derse desin Hagi futbolcudan anlıyor , Adamın hiç boşa aldırdığı futbolcu yok , önceki gelişindede böyleydi.

Hagi'den beklediğim ve istediğim, olabildiğince ofansif bir futbol oynatması.

Gerets dönemindeki sistemi karambollerden ibaret olan hurra futbolunu kimse beklemesin. Avrupa'da islemedigini cok net gördük. Hagi'nin amacı sonuca giden bir takım kurmak. Bu ne demek? Rakibi domine eden, rakibi kontrol eden, topun arkasında olup istediginde oyunu sogutan, istedigindede rakibi kendi sahasına hapseden rekabeti yüksek bir takım kurmak. Zaman lazım, futbolcu lazım, daha kaliteli futbolcu lazım. Buda yaz sezonunda tamamlanıcak birsey. Eksikler dönünce ileriden enstantaneler görebilecegiz.

Hagi'den beklediğim ve istediğim modern bir ofansif futbol oynatması, diye değiştireyim. Ancak böyle zoraki 1-0 öne geçtikten sonra geriye yaslanmak sonuca giden futbolsa, sonuca giden futbol oynatmasın.

Oyunu gerektiginde kitleyebilmek sonuc icin önemli degil mi yani? Bakın bu takımın kalibresi budur, fazlasını beklemeyin. Baros, Neill, Arda, yani takımın en iyi 3 oyuncusu yokken hala ne oyun kalitesinden bahsediyosunuz anlamak güc.

Kagit ustunde bu takimda Baros, Arda ve Misimovic var :o

Hakan Balta ve Barışı oynatma artık.

Dünyanin en iyi Scout´u :)

Felsefesi olan adama saygı duyarım, Hagi de onlardan biri.

Bu sezon üst düzey teknik direktörlük kariyeri yapmak için son şansını kullanıyor.

Galatasaray yönetimi hakikaten Hagi'ye geldiği ilk günden son maçına kadar bu camiaya yaptığı katkı karşılığında çok güzel bir fırsat verdi. Evet takım kötüydü, evet teknik direktör değişikliği şarttı. Ama Zico gibi, Gerets gibi alternatifler de mevcuttu. Seçilen Hagi oldu. Sonra Misimovic'i istemiyorum dedi. Tamam dendi. Sonra Romanya'dan şu oyuncuları istiyorum dedi tamam dendi...

Artık kaderi kendi elinde. Aldığı oyuncular belli bir potansiyeli barındırıyorlar bu açık. Umarım Stancu, Yekta, Culio, Kazım, Zapata transferleri Hagi'yi başarıya götürür. Yapılması gereken fazla da bir şey yok. Çünkü beklenti yüksek değil. Ligde yada kupada devam edilerek Avrupaya katılım sağlanıcak. Özellikle kupa çok uzun bir maraton değil. Ligde de idare eder, en azından önümüzdeki sezon için umut vaad eder bir performans sergilenirse bence bu camia arkasında durur efsanemizin.

Zor günde gelmiştir ama ara transferde istekleri doğrultusunda alınan oyuncuların toplam maliyeti de 25 milyon dolardır. Bu günkü Fotomaç'da Bülent Tulun'un yazısında vardı. Yani Hagi'ye hakikaten hatrı sayılır imkanlar sağlanmıştır. Şimdi her şey kendi elinde.

Bu arada bazı başarılar kazanılsa bile 2. devre bir yönetim değişikliği olursa Hagi ile devam edileceğine inanmıyorum.

Dünkü maçta dikkatinizi çekti mi bilmiyorum ama yedek kulübesinden gol nasıl atılır bize çok net bir şekilde gösterdi. Servet topu ileri doğru sürerken, Hagi ona işaretle içeri doğru hareketlenmesini söyledi. Servet'te içeri doğru hareketlendi ve golü attı. Bunu bile Hagi'ye güvenip, destek vermemiz için gerekli nedenler arasına alabiliriz.

Adam asist yaptı :tiphat:

İnsua oynasın!NEdir bu baltadan çektiğimiz.

Hagi reis gerçekten bu işi biliyor.

Adam koşmayan futbolcu istemiyor demek ki takımda.Misimovic'i bu yüzden kadrodışı bırakmış olabilir.

Takımın coşkusu, isteği son derece mükemmeldi. Uzun zaman sonra böyle istekli bir futbol görünce gerçekten mutlu oldum.

büyük ihtimalle kümeye düsecek olan takima karsi oyniyorsun..

70 dk zorlaniyorsun, sonunda bir defans oyuncusu olan servetin golüyle öne geciyorsun, ardindan bu skoru korumak icin sarpi falan aliyorsun oyuna

ve ardindan cikip, "cok güzel oynadik, cok memnunun oynanilan futboldan" diyor.

saka gibi yeminle

bunu ilk kez yapmiyor, 3. lig takimina karsi oynadigimiz macta da, "iyi oynadigimizi düsünüyorum, ben memnunum " demisti

yani bu mudur Hagi nin iyi oyunu, bu mudur Hagi nin futbolu, Haginin td olarak kapasitesi?

millet stadta, ekran basinda oynanilan futboldan utaniyor, kanser oluyor ama Hagi bu futbolu süper buluyor

olmuyor ama gercekten, utanc verici bir durum.

insan hic degilse cikar der "daha yüzde 60/70 lerdeyiz, cok daha iyi olacagiz, cok daha iyi olmak zorundayiz" gibi bir aciklama yapar ama yok, Hagi son derece mutlu oynanilan futboldan.

sen 3. lig takima karsi zorlan, ligin dibindeki takima karsi 40 bin seyirci önünde zorlan, 4 maci toplam 5-6 poziyona girmeden bitir ve sonra cikip, "cok iyi oynadik, ben cok memnunum" dersen, millet sana sorar, bu mudur yani diye.

ayrica dün 1-0 korumak icin bir ofansif oyuncuyu cikarip, Kazim yada Yektayi Sarpi oyuna alicakti, Ama Ayhan sakatlandi, ve böylece onu oyundan almak zorunda kaldi.

yahu sen sampiyonluga mi oyniyorsun?

üzerinde hic baski olmamali, takim orta siralarda, oynat anasini satayim ofansif futbol, ne kaybedeceksin.

bu halde iken bile 1-0 korumayi calisiyorsan, sivasa karsi, yarin, öbür gün sampiyonluga oynarsan ne yapicaksin?

tehlikeli is bu

umarim camia olarak zor durumda oldugumuz icin, "1-0 olsun bizim lsun" diye düsünmüstür

yoksa Hagi nin korkak olmasi beni baya üzer.

Geri
Üst Alt