Cevap: Gheorghe Hagi | Teknik Direktör

Hagi "takımın oturması için 6 aya ihtiyaç var" demiş. Benim anladığım kadarıyla tüm takımda kıl dönmesi var galiba..

kıl dönmesi lafını başka yere çekelimi yoksa benim fesatlığım mı olsun ? :D

GYI0060723500_crop_450x500.jpg

Hagi sezon sonuna kadar alınmış bir can yeleği.

Sezon sonu ayrilacaksa

Rafa bey

Rangnick

O'Neill

gibi beyler dusunulebilir

Dusundururken guldurur.

Sezon sonu ayrılmadan önce YÖNETİMİN AYRILMASINI nasip eyle Allah'ım.Hagi'nin yerine hem disiplinli hem de TD'liği iyi becerebilen kucaklayıcı ama otoriter bir TD,iyi bir yönetim ve takım görelim biz de.

Şu takımdan Hakan Balta ve Mustafa Sarpı kadro dışı bıraktım dese diğer oyuncuların ayakları daha bi sağlam yere basar. Biraz cesaret be hagi bu durum senin eserin değil bundan sonraki yıllarda senin de bu kötü çorbada tuzun var demeyelim sadece.

"Hagi gitsin Benitez gelsin!"isteğinde olanlar var ,biri de Hayri reis.İnanamadım!Rafa,Rijkaard´dan bile fazla batırır takımı.Sene sonu Van Gaal yüksek ihtimal kovulacak zaten:asd:Ama ben taktik tercihleri hayal kırıklığına uğratsa da Hagi´ye kendi kadrosunu tamamen kurması için bir şans verilmesini isterim.Gerçi beklemeye sabrımız kalmadı ama.

"Hagi gitsin Benitez gelsin!"isteğinde olanlar var ,biri de Hayri reis.İnanamadım!Rafa,Rijkaard´dan bile fazla batırır takımı.Sene sonu Van Gaal yüksek ihtimal kovulacak zaten:asd:Ama ben taktik tercihleri hayal kırıklığına uğratsa da Hagi´ye kendi kadrosunu tamamen kurması için bir şans verilmesini isterim.Gerçi beklemeye sabrımız kalmadı ama.

Öyle bir şans verilsin de,tff 2.lig kırmızı grubuna düşülsün.

Geri
Üst Alt