Cevap: Gheorghe Hagi | Teknik Direktör
Hagiye güvenmeliyiz. Bana kalırsa türkiye kupasını alıp almamamıza bakılmadan hagi kalmalı. Seneye tam sistemini tam oturtacak, alternatifli bir kadro kuracakken hadi sil baştan yeni biri gelecek onun da ilk kötü gidişinde kellesini alıcaz.
Hagi seneye sampiyonluga oynatan bir takim kurabilir, sampiyon oluruz, olmayiz orasi ayri ama üst siralari zorlyan bir takim kurar, bu sorun degil.
Peki, ya sonrasi?
Asla avrupada basarili olabilecek kapasitesi yok adamda.
Istemiyorum artik sabir, mabir göstermek, Hagiyle "olur mu, olmaz mi" diye beklemek.
Adam gibi TD'ten anlayan bir TD istiyorum.
Ciktigi ilk 3-4 macta , galibiyet almazsa bile olumlu izler braksin, güzel, etkileyici futbol oynatsin yeter bana. Iste o zaman "sabir" gösterebilirim.
Ama Hagi geldiginden beri kac mac yapti, 2 galibiyet üstüste alamadi. Bunlari bir kenara brakalim, adam es es maci haric güzel futbol bile oynatmadi. Es es macini kendisi bile inanamamisti zaten. Yani rakip yüzünden bu kadar iyi göründük.
Hagi gibi antepe karsi 0-0 oynayan bir TD istemiyorum Galatasarayda.
Evinde sivasa karsi bile 1-0 korumak icin akil almaz islere imza atmak icin ugrasan birini istemiyorum artik.
Taraftar ne istiyor bu saatten sonra?
Sadece güzel futbol istiyor, olumlu birseyler görmek istiyor, gelecek icin hayaller kurmak istiyor.
Lig gitmis, avrupa gitmis, kupa gitti sayilir ama buna ragmen 30-35 bin geliyor stada, deplasman maclarda hic yalniz brakmiyor takimi.
Ama buna ragmen 2 mac güzel oynayan bir Galatasaray gösteremedi Hagi.
Igrenc futbol, bir anadolu takimi gibi defansif oynayan bir Galatasaray ve üstüne hep yenilen bir Galatasaray.
Bu yüzden mi Hagiye güvenecegim?