Cevap: Gheorghe Hagi | Teknik Direktör

Adnan Polat ve tayfası basta iken Hagi gitse ne olucak onu anlamıyorum.

Rijkaard ile 3. olup sonra Avrupa'ya gidip elenmektense, Hagi ile 5. olur veya kupayı kazanıp Avrupa'ya gitmeyi tercih ederim. Hem maddi hem manevi anatajımız olur :) Ki Hagi seneye bu takımı Barcelona, Real, Manu, City gibi takımlarla oynayacak ve yenecek düzeye getirecektir. Ertesi senede Hagili Galatasaray eskisi gibi CL'de estirecektir. Bundan emin oldugum icin fikrim ne olursa olsun degismeyecek. Transfer dönemine sunun suraısnda bir kac ay kaldı zaten. O zaman iste söz benim gibilerden cıkar.

Transfer dönemi gelse ne olacak ki ? Yine Romanya'dan birkaç futbolcu getirilir. Ve biz onlarla maalesef ligde en fazla 5. sira için mücadele ederiz. Allah korusun Barcelona gibi takimlara karsi oynama sansizligini yasarsak BJK - Liverpool maçinin yerine biz tarihe geçeriz. Bence bu sezon Avrupa ligine gitmek bile hayal.

Evet ligi 10.luk yerine 5. bitirelim.Çok farkedecek hakkatten.Yaza transferler zaten tam zamanında yetişir.Sonra da Hagi veya o an kim varsa futbolcular çok geç katıldı uyum sorunu yaşıyoruz 5-6 hafta sabır demez.Uyum sağlanana kadar zaten biz de kaybetmeyiz.

Yok ya.Aynı masal resmen.Hagi veya FR farketmiyor.

Adem Allah aşkına daha neresine ineceğiz problemin? Kaybede kaybede bir hal olduk. İnşallah avrupadan eleniriz diyordu bazıları, gittik karpatye elendik. Şu maçı kaybedelim, bunu kaybedelim de e yeter yahu...

Takımın sorunları belli Servet-Hakan-kale-Culio haricinde orta saha. Bir de eksik olan Arda. Bu takım bu kadar kötü oynamaz. Hagi'nin getirdiği adamlar iyi. Baros var. Neill, Cana hep iyi oyuncular. Yani bu kadar kötü oynanmaz.

Öğrenilmiş çaresizlik durumunu üzerimizden atmak için kazanmamız gerekiyor artık.

Kendine güven denen birşey kalmadı. Desteği bıraktım, iyiliğimiz için de kazanmayı istememiz gerekiyor.

Benim için diğer türlüsü mümkün değil zaten. Galatasaray gol atacak da ben sevinmeyeceğim?

Görmek nasip olmasın...

Ahmet, sen daha problemin nedenine inememişsin. Futbolcular sorunlu tamam da ya oyun anlayışımız? Kimse sorgulamıyor bunu doğru düzgün.

Bilmem kaç defa söyleyeceğim ama bu takım bu oyun anlayışıyla hiçbir şekilde gol atamaz. Kaleye gitmiyoruz ki, sürekli arkayı sağlam almaya çalışıyoruz. Onu da beceremiyoruz. Gelene geçene eziliyoruz resmen, şu Buca bile girdiği pozisyonları değerlendirse işimiz çoktan bitmişti.

Optimist olmaya gerek yok. Bu şekilde kazanacağımıza bitelim, batalım daha iyi... En azından bu lanet sıkıntı bitmiş olur. Ya birileri gider, ya da bu takım biter ama böyle saçma sapan ve ruhsuz bir oyun izlettirmez bize... Ben takımıma yakıştıramıyorum bu oyunu ve artık dayanamıyorum.

Bursayı ligden düşüren mi bizi Barça'ya karşı oynayacak duruma getirecek muheauhauha zaaaaaaaaaaaaaa xD

Bursa'yı sadece 3 ay calıstırdı gülec cocuk. O sezon 2-3 hoca degistirdiler ama nafile. Hem New York'daki ikizleride Hagi vurmustu degil mi?

Ahmet, sen daha problemin nedenine inememişsin. Futbolcular sorunlu tamam da ya oyun anlayışımız? Kimse sorgulamıyor bunu doğru düzgün.

Bilmem kaç defa söyleyeceğim ama bu takım bu oyun anlayışıyla hiçbir şekilde gol atamaz. Kaleye gitmiyoruz ki, sürekli arkayı sağlam almaya çalışıyoruz. Onu da beceremiyoruz. Gelene geçene eziliyoruz resmen, şu Buca bile girdiği pozisyonları değerlendirse işimiz çoktan bitmişti.

Optimist olmaya gerek yok. Bu şekilde kazanacağımıza bitelim, batalım daha iyi... En azından bu lanet sıkıntı bitmiş olur. Ya birileri gider, ya da bu takım biter ama böyle saçma sapan ve ruhsuz bir oyun izlettirmez bize... Ben takımıma yakıştıramıyorum bu oyunu ve artık dayanamıyorum.

Geçen seneyi arar olduk.

Sabri'yi orta sahada oynatmasını anlamıyorum bir türlü. Adam sağ bekte iyi işte ne diye orta sahaya alıyorsun ki ? Onun dışında tercihlerini doğru buldum bugün. Ama oynadığımız futbol gerçekten içler acısıydı. Ayrıca bize Misimovic tarzı adam lazım şu an. Atağa kalkacağız top dönüp dolaşıyor final pası yapamıyoruz, yaratıcılık eksikliği çekiyoruz.

Transfer dönemi gelse ne olacak ki ? Yine Romanya'dan birkaç futbolcu getirilir. Ve biz onlarla maalesef ligde en fazla 5. sira için mücadele ederiz. Allah korusun Barcelona gibi takimlara karsi oynama sansizligini yasarsak BJK - Liverpool maçinin yerine biz tarihe geçeriz. Bence bu sezon Avrupa ligine gitmek bile hayal.

Avrupanın büyük takımlarına karsı bi Chelsea istisnası var Terimin sacmalıklarından kaynaklanan. Baska hatırlamıyorum.

@Onur Ince, yönetim aynı seyleri yapmayı göze alamaz. Bu sefer olmaz iste.

Defans ile Forvet arasındaki mesafe 80 metrede kalmaya devam ederse hiçbirşey olmaz Galatasaray'dan.

Sabri'yi orta sahada oynatmasını anlamıyorum bir türlü. Adam sağ bekte iyi işte ne diye orta sahaya alıyorsun ki ? Onun dışında tercihlerini doğru buldum bugün. Ama oynadığımız futbol gerçekten içler acısıydı. Ayrıca bize Misimovic tarzı adam lazım şu an. Atağa kalkacağız top dönüp dolaşıyor final pası yapamıyoruz, yaratıcılık eksikliği çekiyoruz.

Arda dönünce ortada oynatıcak diye umuyorum ama hayırlısı

Bence Arda'yı serbest oynatıcak. Kabilresi her ne kadar Haginin tek topugu olmaya yetmezsede, Haginin pozisyonunda oynamaya yatkın meziyetleri var. Tek sorun Kalli dönemindeki gibi disiplinli olup, Skibbe dönemindeki gibi hırs yapması.

Avrupanın büyük takımlarına karsı bi Chelsea istisnası var Terimin sacmalıklarından kaynaklanan. Baska hatırlamıyorum.

@Onur Ince, yönetim aynı seyleri yapmayı göze alamaz. Bu sefer olmaz iste.

Göze alamaz diyorsun da adam direk söyledi kupayı alamazlarsa Sezgin&Hagi gider diye.

Yani adamın salladığı yok kimseyi.Kampa yetişmiş mi yetişmemiş mi farketmez.Transfer yaptık mı yaptık.Mantık bu.

Hangi dedigini yerine getirdiki bu dedigine inanayım. Hani bir Eyyysaaan da degil ki karsısındakini inandırsın :asd:

Geçen sene farklı mıydık? Bu kadar çabuk unutmayın yahu. Keita, Arda alıp gidiyordu. Servet-Hakan gibi defans adamlarıyla ortaya kadar çıktığımız için de şu anki halimizden daha çok pozisyon veriyorduk.

En azından şu anki kadrodaki oyuncuların gerçek performanslarını görebilmemiz için sağlıklı bir ortama ihtiyacımız var. Çağlar yeter mi? Serkan yedek için uygun mu? Emre Çolak gelişim gösterebilecek mi? Stancu-Kazım-Culio ne kadar yeterli, Arda ne yapacak, nasıl dönecek sakatlıktan vs. Sadece şunları halletsek o bile kar gelecek sene için. Ama şu ortamda kimse iyi oynamıyor. Kahvede maç seyrettiysen bilirsin, her türlü küfürü yer topçular... PAs atsa-atmasa, top sürse sürmese... Bu ortamda Hagi'nin oyun anlayışını da eleştiremezsin. Anlatmak istediğim bu. Yanalım, bitelim de dahası yok yani. Yandık, bittik kül olduk.

Bu maçı hadi kazandık, diğer mağlubiyetlerimizden ders çıkaralım. Kaynak bol bu sene. Bu maçı da kazanalım...

Bunu kabul etmeyecegini biliyorum ama Hagi cidden Lucescu'nun yaninda yardimci antrenör olmali. Ama bildigimiz gibi bir yardimcilik degil, staj anlaminda bir yardimcilik; gerekirse yaninda birkaç sezon geçirip Lucescu'nun oyun anlayasindan bir seyler kapmali ve daha sonra kendi kariyerine atilmali. Hagi'yi çirak yerine koydugumu düsünebilirsiniz ama teknik direktörlük anlaminda hakikaten çok yetersiz.

Hagi nin mantalitesiyle hiçbirşey olmaz.Kiminle oynarsak oynayalım öncelik hep defansı sağlam tutalım anlayışı var.Sağlam tutsalar içim yanmayacak,gelen geçen eziyor.Oyuncu tercihlerine,adamları doğru mevkilerde oynatmamasına,basın toplantısında saçma sapan konuşmasına değinmiyorum bile.İyi oyuncu alıyormuş,gitsin scout olsun o zaman,Galatasaray da hoca olacak kapasitede değil.

Açıkçası t.d liği bir yana geldiğinden beri enkaz devraldım enkaz devraldım gibi saçma açıklamalar yapması,Misi'yi yok yere kadro dışı bırakması beni Hagi'den çok soğuttu.Bi kere enkaz diye bahsettiğin şey nedir bunu bi açıkla?.Sağ beki orta sahaya çekip 4 milyon euro verdirdiğin adamı yedek oturtuyorsun ondan sonra ön libero alınmadı oluyor.Ayrıca enkaz diyip duruyosun sürekli Rijkaard'a dokundurma çabasındasın,al işte senn aldırdığın adamlar senin takımın ama düşmemeye oynayan takımı kendi sahamızda zor bela yenebiliyoruz.O da rakip takımın multi beceriksizliği sayesinde oluyor.Ayrıca transfer konusunda da bana göre oyuncuları Romanya'dan aldırması sorun değil,çünkü dünya futbolundan bi haber olduğunu düşünüyorum.En azından iyi kötü bildiği adamları aldırır.

Geri
Üst Alt