Cevap: Gheorghe Hagi | Teknik Direktör

İki hafta sonra Hagi'nin bileti kesilirse o zaman görürüm Toulalan'ı... Yok en iyisi görmeyeyim. :D

Hagi bana t.direktör olarak hiç ışık vermedi. Bu benim fikrim.

Teknik direktör olarak Maradona ile Hagi men edilebilir.İyi futbolcudan iyi teknik direktör olacak diye bi kaide yok.Ayrıca Ahmet çok saçmalıyosun kusura bakma:o.Neyse demek istediğimi anladğını sanıyorum bu fikrimi de sürekli Romanya'dan oyuncu almaya çalışmasıyla destekliyorum zaten.Avrupa'dan genç ucuz bi oyuncu bilmiyor çünkü,bu yüzden hiç rağbet görmeyen Romanya liginden kendi bildiği adamları getiriyor.

Rijkaard da getirtmedi genç, ucuz adam? Böyle bakış açısı olmaz.

Yani bu adam Rıdvan'a, Sergen'e, Ahmet Çakar'a benzemez. Onlarla dalga geçin, onu tanımıyor bunu bilmiyor diye. Bu adam Hagi. Bir dönem dünyaya futbol dersi vermiş adam. Bana saçma geliyor, dünya futbolunu bilmiyor falan diye eleştirmek. Biz mi biliyoruz? Yani kriter nedir, sen biliyorsun da ona göre mi söylüyorsun?

Rijkaard'ı çok eleştirdim ama teknik direktörlüğüne, bilgisine asla laf etmedim. Komik olurdu çünkü.

Sen bana bu takımın neden hala bir oyun anlayışının olmadığının cevabını versene önce. :) Neden Cana ile Baros arasında 80, her futbolcu arasında 10 metre boşluk var? Neden hiçbir futbolcu alan değiştirmiyor. Bizimkiler sahaya diziliyor bulundukları mevkiye zımbalanmış gibi oradan paslaşıp birşeyler yapmaya çalışıyor.

En son Skibbe'yle belli bir dönem oyun anlayışımız olduğunu gördüm, dürüstçe konuşuyorum.

Kadrosunu tam istediği gibi kursun, ondan sonra eleştiririm. Olmayacak gibi ama gönderirler büyük ihtimalle.

Toulalan gelse balkonda apaçi dansı yaparım.

Toulalan-Bradley-Kalström orta sahası taş olurdu. :D

Servet, Cana ve Kazım'ı ısrarla oynattıkça sonunda kovulursun Hagi!

Servet ve Cana hantal, Kazım ise savruk. Pino'nun tırnağı bile olamaz. Lobileri güçlü futbolculara yenik düştün.

Yekta, Emre 90 dakika oynamalı bu takımda.

Valla Essien bile gelecek olsa ben Cana'nın ayrılmasını istemem.

En son Skibbe'yle belli bir dönem oyun anlayışımız olduğunu gördüm, dürüstçe konuşuyorum.

Kadrosunu tam istediği gibi kursun, ondan sonra eleştiririm. Olmayacak gibi ama gönderirler büyük ihtimalle.

Çok kaçamak ve duygusal bir cevap bu. Skibbe ve Rijkaard döneminde hücum futbolu aşkı yüzünden arkada yapılan hatalar bu hocaları daha temkinli oynamaya itti ve işler arap saçına döndü. Hagi'de ise olay bambaşka 2005'tede böyleydi 2010'da da böyle. Belki önümüzdeki sezon gönderilmezse şansı yanında olur iyi işler de yapabilir ama şu Galatasaray'ın futbol adına gram ışığı yok. Bir oyun anlayışı yok bir kere önceki mesajımda belirttiğim gibi. Böyle biryerlere gelemesin. Vizyon küçültmektir ya bu.

Size net söylüyorum. Önümüzdeki sezon Hagi ile devam edersek yine hüsran olur.

Servet ve Cana hantal, Kazım ise savruk. Pino'nun tırnağı bile olamaz. Lobileri güçlü futbolculara yenik düştün.

Hagiyi kovamazlar. Hagi giderse kendi gider.

Savruk konusunda ise yanılıyosun. Savruk ve dagınık oynayan Pino, Kazım degil.

Servet konusunda haklısın. En kötü Yigit Incedemiri alsalardı,

-------Zapata--------

--Neill---------Cana-- olurdu.

Ribery? Sacmalamak mi demistin?

Ribery transfer olduğunda Fransa liginde ilk devrenin asist kralıydı diye hatırlıyorum.Türkiye'de dalga geçilse de çok çok net hatırlıyorum Fransa'da bi hayli yankı yapmıştı gazeteler falan yazıyordu hep.Aksi olsa da istisnalar olabilir tabi.

Cana mı hantal adam kedi gibi ordan oraya uçuyo

kayarak alıyo topları

kazm daha ne yapsın adam asistini yaptı işte bugün

yerine önerdiğin pino zaten sakat

yekta sahada olduğu sürece sadece geziyo

şimdilik mustafa sarpın ilerde oynayan versiyonu gibi

Ribery transfer olduğunda Fransa liginde ilk devrenin asist kralıydı diye hatırlıyorum.Burada dalga geçilse de çok çok net hatırlıyorum Fransa'da bi hayli yankı yapmıştı gazeteler falan yazıyordu hep.İstisnalar olabilir neyse ben söyledim zaten fikrimi destekleyici tezlerimi falan.

Yani hep Romanya liginden oyuncu almiyormus. Bunu mu demek istiyorsun:) Bir onceki mesajinda tam tersi seyler yazmistin da.

Ahmet; Baros, Keita ve Arda'da bir arada oynasa yine değişen bir şey olmayacak. Takım çok geride oynuyor ve en önemlisi defans da yapamıyor. En basit örnek bunu Buca maçıyla anlayabilirsin. Neden anlaşamıyoruz anlamadım. Kabul et, bende Hagi'ye kızamıyorum ama gerçeklerden kaçamayız. :)

Hücum tıkandığı zaman. Kazım ile Stancu nun yerini bile değiştirmiyor yahu. Takım 70 80 metred top oynuyor. Organize atak yok denecek kadar az atak yapıyor takım.

Geri
Üst Alt