Cevap: Gheorghe Hagi | Teknik Direktör

Hücum futbolu ne rijkaardda ne hagide var.Hücumu esas skibbe yaptırmıştı bu takıma.

------------Baros-----------

Kewell---------------Arda---

-----------Lincoln-----------

Bilmem bişey hatırlattımı bu size:D

Şuna hücum futbolu demeyin yahu lütfen:)

Hücum futbolu tabi... Bu maçta defansif hataları saymazsak tam anlamıyla hücum futbolu oynamıştık. Pres, baskı, pas ve göze hoş gelen futbol hepsi vardı. Daha ne isterim ki, yarım yamalak beceriyor olmamıza rağmen o zamanları bile özledim. En azından heyecanla izliyordum takımımı...

yektayı harcayan kim? adam belki yavaş yavaş oturacak takıma.Amma sabırsızsınız haa...
1 maç 11 başlattıktan sonra tamamen 11 den kesip,sabriyi oraya çekiyorsa kafasından silmiş bal gibi.Hatta ona kalsa mustafa sarpı tercih edecek ama taraftar baskısından korkup göstermelik 60-70 den sonra oyuna alıyor.

Evet bu Elano ve Misimovic ikilisi cok iyiydi. Her hafta goller asistler:) Oyle yurekten oynayan oyuncular hatirlamiyorum ben takimda. Yazik etti Hagi ikisine de.

Getirdigi adamlar da Culio ve Stancu. Kac hafta oldu ne puan kazandirdilar ne gol attilar. Oyle ruhsuz ruhsuz oynuyolar. Hele Culio'da Elano'daki hirsin 10'da biri yok:)

Aynen aynen, yazık...

Hücum futbolu tabi... Bu maçta defansif hataları saymazsak tam anlamıyla hücum futbolu oynamıştık. Pres, baskı, pas ve göze hoş gelen futbol hepsi vardı. Daha ne isterim ki, yarım yamalak beceriyor olmamıza rağmen o zamanları bile özledim. En azından heyecanla izliyordum takımımı...

200 pas ve hücum futbolu. Benim tanımıma uymuyor.

Evet Servet problemi Galatasaray'ın başında olmasaydı çok iyi takımlar kurabilirdik son 2 senede.

Evet bu Elano ve Misimovic ikilisi cok iyiydi. Her hafta goller asistler:) Oyle yurekten oynayan oyuncular hatirlamiyorum ben takimda. Yazik etti Hagi ikisine de.

Getirdigi adamlar da Culio ve Stancu. Kac hafta oldu ne puan kazandirdilar ne gol attilar. Oyle ruhsuz ruhsuz oynuyolar. Hele Culio'da Elano'daki hirsin, caliskanligin 10'da biri yok:)
Elanoya birşey demem,onu hagi değil yönetim sildi.Misimovic i kaç kere kendi mevkisinde izledin de,ironi yapmaya çalışıyorsun?Adam hayatında sol açık oynamamış,hagi oraya hapsetti,zorla yaptırılan bir işi, dünyada kaç kişi hırsla yapar?Hagiyi korumak için saçmalamayı bırakın artık.

Aynen aynen, yazık...

200 pas ve hücu futbolu. Benim tanımıma uymuyor.

Sen, pas olayını sadece dengeli ve yavaş oynayan takımlarla örtüştürüyorsun. Unutma ki hücum futbolu oynayan takımların en önemli silahı pastır. Hücum futbolunda en iyi savunma yapma silahın da pastır, top çevirmedir. Oyunu rölantiye almak istiyorsan pas çok iyi bir yoldur. Takımın üstüne gelmesini beklemektense pas yapıp, rakip takımın açıklarından faydalanmak da hücum demektir.

Yoksa hücum futbolu; "90 dakika hücum, hadi ya Allah bastır" anlamını teşkil etmez ve bu çok yüzeysel bir tanımlama olur.

Misimovic i kaç kere kendi mevkisinde izledin de,ironi yapmaya çalışıyorsun?

Hagi'den onceki Rijkaard doneminde cok iyiydi de sanki. Adamlar kendilerini vermediler, siz hala hayran olun boyle umursamaz oyunculara, onlari kurtarici gorun.

FM'de iyi ya kesin iyi olmali. Sanal menajerler sizi.

Hagi'nin iki olayını takdir ediyorum;

1. Aldırdığı oyuncular

2. Rijkaard'ın 60-70'ten sonra sahada yürüyen, kondüsyon fakiri takımını toparlaması

Hagi'den onceki Rijkaard doneminde cok iyiydi de sanki. Adamlar kendilerini vermediler, siz hala hayran olun boyle umursamaz oyunculara, onlari kurtarici gorun.

FM'de iyi ya kesin iyi olmali. Sanal menajerler sizi.
Seviyeli konuş,işinize gelmeyince hakaret e başvurursunuz hemen.

1. Aldırdığı oyuncular

2. Rijkaard'ın 60-70'ten sonra sahada yürüyen, kondüsyon fakiri takımını toparlaması

ne kondisyonu kardesim

o yoruluyor dedigin adamlar takimdami? degil

yani haginin yaptigi tek is var su ana kadar oda cok iyi adamlar almasi

Sen, pas olayını sadece dengeli ve yavaş oynayan takımlarla örtüştürüyorsun. Unutma ki hücum futbolu oynayan takımların en önemli silahı pastır. Hücum futbolunda en iyi savunma yapma silahın da pastır, top çevirmedir. Oyunu rölantiye almak istiyorsan pas çok iyi bir yoldur. Takımın üstüne gelmesini beklemektense pas yapıp, rakip takımın açıklarından faydalanmak da hücum demektir.

Yoksa hücum futbolu; "90 dakika hücum, hadi ya Allah bastır" anlamını teşkil etmez ve bu çok yüzeysel bir tanımlama olur.

Aynı şeyi söylüyoruz işte:)

Birebir aynısı. Ama biz pas yapmıyorduk. 200 pas Türkiye gibi bir ligde "hücum futbolu" oynuyor dediğimiz bir takım için çok kötü. Ben demem öyle birşey.

Düşünün bir avrupa kupası maçıydı 5 ya da 6 tane salladık. Ama toplam 170 küsür isabetli pasımız vardı. Düşünsene!

Tam söylediğin gibi hurra oynamışız...

arda sarp ayhan baltayi koy takima bakalim ne kondiyonu oluyormus takimin

Cana-Neill tercihine saygı duyarım ama artık Sabri-Yekta değişikliğine gitmeli. Sabri yüzünden pozisyon üretemiyoruz.

ne kondisyonu kardesim

o yoruluyor dedigin adamlar takimdami? degil

yani haginin yaptigi tek is var su ana kadar oda cok iyi adamlar almasi

Ben "şu oyuncu yoruluyor, bu oyuncu koşmuyor" demiyorum; takımın genel kondüsyonundan bahsediyorum. Rijkaard döneminde takımın kondüsyonunun yerlerde olduğunu cümle alem biliyor. Rijkaard'ı savunayım da nasıl olursa olsun mantalitesinden vazgeçin artık..

Aynı şeyi söylüyoruz işte:)

Birebir aynısı. Ama biz pas yapmıyorduk. 200 pas Türkiye gibi bir ligde "hücum futbolu" oynuyor dediğimiz bir takım için çok kötü. Ben demem öyle birşey.

Düşünün bir avrupa kupası maçıydı 5 ya da 6 tane salladık. Ama toplam 170 küsür isabetli pasımız vardı. Düşünsene!

Tam söylediğin gibi hurra oynamışız...

5-6 tane sallamak mesele değil. Hani geçen sene bizim ilk 7-8 haftaki performansımız vardı ya; mükemmel oynuyoruz diyordu bazıları... O zamandan belliydi problemlerin çıkacağı... Hücum futbolu uzun bir yolculuk, başta bütün oyuncuların kendi mevkilerinde yaratıcı olmalı, sonra da daha fazlasını vermeli. Biz daha vasıfsız orta sahayı, defans hattının eksiklerini çözememiştik.

Takımın hala en büyük problemi oyunu rölantiye alırken, topa sahip olamamasıdır. Sürekli rakip üzerimize geliyor ve baskı yapıyordu. Gerçi bu sorunları zamanında aşsaydık zaten kazanamayacağımız kupa kalmazdı. Dediğim gibi en azından takım heyecan veriyordu, şimdi uyuya uyuya izliyorum maçları, sürekli kahve yapma ihtiyacı hissediyorum, bazen de çay demliyorum. Bu futbola da anca çay demlenir zaten.

Kimse farkinda mi acaba ligde amacsiz bir takima guzel futbol oynatmanin ne kadar zor oldugunun. Bu kadar oynamalari bile mucize.

1. Aldırdığı oyuncular

Albert Roca Pujol dünyanın en iyi 5 kondisyonerinin içindedir. Bu adamla Cl'yi kazandı Barca. Sorun profesyonellikten uzak olan oyuncular.

Ben "şu oyuncu yoruluyor, bu oyuncu koşmuyor" demiyorum; takımın genel kondüsyonundan bahsediyorum. Rijkaard döneminde takımın kondüsyonunun yerlerde olduğunu cümle alem biliyor. Rijkaard'ı savunayım da nasıl olursa olsun mantalitesinden vazgeçin artık..

sen takimin kondisyonunu nasil arttirmis anlatsana:)

Geri
Üst Alt