Cevap: Gheorghe Hagi | Teknik Direktör

oynamadigi maclari nasil hesaba katiyorlar?

Pas oranlari direk yaziyor. Yaptiklari pas sayisi isabetli pas sayisi ve oran. Ikili top calma sayisini veriyorlar toplam. Yer aldiklari surede var yani oyunda kaldiklari sure. Ben de oynadiklari toplam sureyi ikili top calma sayisina bøldum ikili top calma iste her kac dakikada bir oluyormus ortaya cikti.

Edit: Sabri'de hata yapmisim orani biraz duzeldi. Her 59 dakikada ikili mucadele top calma sayisi 1. (:

Edit: Burda link veriliyormu bilmiyorum. Google Castrol Super lig analiz ordan Castrol Analiz sayfasindan super lig orda zaten oyuncu analizleri takim analizleri vs. vs. hepsi var.

Pas oranlari direk yaziyor. Yaptiklari pas sayisi isabetli pas sayisi ve oran. Ikili top calma sayisini veriyorlar toplam. Yer aldiklari surede var yani oyunda kaldiklari sure. Ben de oynadiklari toplam sureyi ikili top calma sayisina bøldum ikili top calma iste her kac dakikada bir oluyormus ortaya cikti.

ok dir o zaman ama iste hangi macta on libero oynadigi cok onemli

mac mac varsa bu istatistik

bbu haftaki emre ernst

ve bjk macinda ilk 60 dkk da cana ernst karsilastirmasini yapabilsek:)

Castrol Analiz

Aslinda mac mac da karsilastirilir. Evet oluyor hangi hafta oldugu bilinirse orda oranlar da cikar. Bu ordaki haftalari 9-9 8-8 baslangic bitis yaparsak oluyor.

Oyle gercekten ya. Bizim bek kanatlari yerlerde Sabri de yerlerde. Yani istatistik olarak bu durum ispatlanmis (: Serkan Balci 32 dakikada bir top calma bu konuda en køtu Sabri herhalde 4 buyukler icinde. Zaten Hakan'a bakmaya hic gerek yok. Simdi takim køtu denir buna karsin Serkan Kurtulus 37 dakikada ikili top calma orani ile oynuyor. Sabri aslinda ilk basta dogru hesaplamisim her 72 dakikada 1 top caliyor. Yuhhhhhh...

bende songu canaya tercih ederim desem yetermi?

mukemmel bir wenger hamlesi bence song o istatistiktede goruldugu gibi inanilmaz verimli

canadan daha az tackle yapip daha cok top calmis ve pas yuzdesi daha iyi

Hah iste Anthony Annan olayının birebir tıpatıp kopyası. Tek fark Cana kulup bazında Annan'dan önde, milli takım bazında Annan'dan geride.

Selen, birde Cagların istatistiklerine baksana nerden bakıyosan.

Mete bu ustte link yazdim linki Castrol Analiz. Caglar 234 dakikada 8 defa ikili top calmis yani 29,25 dakikada 1. Su ana kadar en iyi istatistik onda bu konuda onun da isabetli pas orani dusuk %68.

Yalniz Caglar ikili hic top kaybetmemis.

O rakamları az cok tahmin ediyodum. Caglar transferine asırı derecede önyargılı yaklasmıstım, fakat Galatasaray forması altında topa ilk dokundugu andan beri beni bütün negatif fikirlerim degisti. Formunu yakaladıgında müthis bir defansif solak kazanmıs olacagız. Hatta bir kac gün sonraki IBB macında patlama bekliyorum.

iki bekimizde 5 para etmez

caglar icin henuz erken

canli izledigimde ilk yorumum su idi

adam yavas donusleri agir

ama enteresan bir sekilde arkasina adam kacirmiyor

sol ayagi domuz gibi kuvvetli ( amerika macinda bizim sagdan ortamiza ( rezalet orta) gelisine solla kesme orta yapti adam tam gozumun onunde. bu isi yapmak icin domuz gibi bacak lazim

bizim en buyuk 3 sorunumuz

1- bekler topcu degil

2- on liberolar rakip atak yaparken bildigin stoper mevkisine kaciyor korkudan (gene cana konusunu tartismak istemiyorum:))

3- orta sahada en ondeki adam disindaki ikilinin ileriye pas yuzdesi yerlerde

Bize bir Tugay,bir de Hagi lazım..

Ama hoca olarak değil..

Misi konusunda Hagi sana katılmıyorum ama sana sonuna kadar güveniyorum. Seni sevenlerin kötülüğünü istemezsin art niyetin olsa 3 gün sonra fener derbisine kadıköyde çıkmayı göze almayıp gelmezdin. Eskiden de şimdi de zor zamanlarda taşın altına elini koydun sen hep. Seneye olsan da olmasan da seni iyi bir teknik direktör olarak ta hatırlayacağım. Sen futbolu bıraktıktan sonra aldığımız kupalar bir elin parmağını geçmez. Sen o kupa alanlardan birisisin. Yarın gitsen arkandan ağlayacak çok adam var. O derece sevdik be reis seni.

O rakamları az cok tahmin ediyodum. Caglar transferine asırı derecede önyargılı yaklasmıstım, fakat Galatasaray forması altında topa ilk dokundugu andan beri beni bütün negatif fikirlerim degisti. Formunu yakaladıgında müthis bir defansif solak kazanmıs olacagız. Hatta bir kac gün sonraki IBB macında patlama bekliyorum.

Çağlar'ı geçelim bence,maç boyunca tek bindirme yapmayan adamın defansif olarak kuvvetli kalması çok normal.Bindirme yapan bi bek oyuncusu Stancu'nun da performansını arttırır.Adam hem defansa yardıma geliyo,hem de hücumu tek başına yapmak zorunda kalıyo.Bizim sol beki ancak yabancı bi oyuncu götürür,yerli olarak Türkiye'de yok zaten.

Çağlar'ın ayağı çok düzgün, pas istatistiği düşük çıkmış ama fazla maç yapamadı henüz. Yani pas, şut, ortalar diğer beklerimize göre daha iyidir. Defansif olarak da daha iyi zaten stoper karakterli bir bek. İleri bindirme yapıp yapmadığını da ilerde daha net görürüz. Az ve öz gitmesi de bir avantaj olabilir. Sonuçta Hakan'da böyleydi 2007-2008 dönemlerinde, çok da yararlıydı. Ama en iyi savunma saldırıdır düşüncesinden hareketle sürekli gitmesi her zaman için daha iyidir. Sabri'nin Almanya maçında Lahm'a yaptığı gibi.

Çağlar'ı geçelim bence,maç boyunca tek bindirme yapmayan adamın defansif olarak kuvvetli kalması çok normal.Bindirme yapan bi bek oyuncusu Stancu'nun da performansını arttırır.Adam hem defansa yardıma geliyo,hem de hücumu tek başına yapmak zorunda kalıyo.Bizim sol beki ancak yabancı bi oyuncu götürür,yerli olarak Türkiye'de yok zaten.

Izin verde adam mac eksigini kapatsın.

fazla lafa gerek yok ,sarpı ilk 11 oynatan adamdan hoca falan olmaz, hagiside, adnansda, sarp ve bilimum gereksizlerde acilen cekip gitsinler,yeter artık..

Misimovic olayını falan geçtim artık onları ama bu kadro nedir be Hagi ? Bunun hiç bir mantıklı açıklaması olamaz tıpkı Misimovic olayı gibi.

Ah Hagi ah...

Geri
Üst Alt