Cevap: Gheorghe Hagi | Teknik Direktör

Yeni geldim eve baktım sarp kadroda,şaka gibi adam yahu.Yetti artık.

Antep macinda neyse ki Neill oynayacak.

Batiatus kilikli Polat ve yardimcisi Ashur kilikli Sezgin gitmeden bu takim toparlanmaz.

bu mactan sonra abbas yolcudur insallah...daha takimin basinda tutmazlar herhalde...rezil kepaze oluyoruz herkese

ihtiraslarınla git başkalarının canını yak...

hade yallah...

Takımın adı Galatasaray değil de başka birşey olsa şuan küme düşme potasında çırpınıyor olurduk.

Hagi bir an önce gitmeli. Futbolculuğundaki saygınlığını büyük kesimlerde kaybedecek. Bu takıma sistemi ve duruşu olan gerçek bir teknik direktör lazım. Kupa maçını beklememeliler. Misimovic'i kazanmamız gerekir !

Hagi'nin bu takıma gözdağı dışında verdiği hiçbir şey yok. İstediği transferlerin neredeyse tümü yapıldı. Daha ne zamanı? Bu takım 6 ay sonra oturmuş olsa ne olacak? Bu futbolcuların bir kere takım olma olasılığı 0 !

Hagi hemen bugün kovulmalidir.

Mustafa Sarpı 11de oynatıp, Yekta gibi dinamik bir oyuncuyu yedek bırakan bir adamı pipisiyle fenerli dövse sevdiremezsiniz bana. Bu adam artisin önde gideni. Futbol bilgisi 0.

Yönetim büyük ihtimal antep maçını bekleyecek,cenk tosun 3 tane sallayacak bize yine,sonra kovarlar ancak.

Sen herzaman 10 olarak kalsaydin ne olurdu ? Istifa et. Ama etmiceksin eminim. Ya kovulucaksin veya bu böyle devam edicek!

Yerin her zaman başkadır be Hagi..

Ama yanlış hareketlerinle saygınlığını da yitiriyorsun, ele güne karşı savunamaz hale geldik seni..

Böyle gidiceksen, bırak şu takımı.. Biz yine severiz seni..

Beceriksiz oyuncu topluluğu + Hagi'nin berbat tercihleri ile battıkça batıyoruz.

Hagi'yi savunan arkadaşlar neden savunduğunuzu buraya maddeler halinde yazar mısınız? Yazin ki bizde savunabilelim demi.

Dünyada futbolu takip eden her hangi bir futbol severe "Misimovic'in kadro dışı kaldığı takımın orta sahasında Sabri-Culio-Sarp oynuyor" desen adam neresiyle güleceğini şaşırır. Kimse yanlış anlamasın ama ben Galatasaray gibi bir takımda bu rezillikleri görmek istemiyorum, görmeyi içime sindiremiyorum.

Galatasaray lan bu Galatasaray ! Bu kadar ucuz şeylerin yaşanacağı bir kulüp olmamalı be :(

lafımdayım , haginin teknik direktörlüğü mustafa sarpın futbolculugu kadardır...

Geri
Üst Alt