Cevap: Gheorghe Hagi | Teknik Direktör

Oyuna katkisi sifir.

kadro tercihleri sifir.

Efsene kal be Hagi :(

Hagi herzaman efsanem olarak kalacaksin. Ama TD.lik icin uygun degilsin. Daha fazla küfür yemeni istemedigim icin, umarim bu IBB maci senin son lig macin olur.

Sana karşı sevgim ve saygım sonsuz Hagi ayrıca elindeki kadronun da rezalet olduğunun farkındayım ama aşağıdaki saçmalıklara son ver lütfen.

1- Cana'yı stoper oynatma, yerinde oynat.

2- Sabri'yi orta sahada oynatma, sağ bek oynat.

3- Stancu'yu sol açık oynatma.

4- Kazım'ı oynatma.

5- Sarp'ı oynatma.

Çok büyük futbolcu. Birazcık umut vermiyor t.direktörlük konusunda.

Aykut/Ufuk

Sabri - Neill - Servet - Caglar

Yekta - Cana - Culio

Misimovic

Baros - Stancu​

Ahhh Hagi ahhh

Belki çıkardığı kadroda , oyuncu denişikliklerinde hata var ama ben Hagi ilk geldiğinde ondan BAMHA yı yolamasını beklerdim , A2 den oyuncular çıkarıp oynatmasını beklerdim değil Tugayın zoruyla Anılı oynatması gibi...gelirken daha takımın belkide beyni olabilicek adamı kadro dışı bırakmasını beklemezdin Hagiden..İşte bu yüzden çok üzdü beni ....Ama Hagi doğru tespit yapamadı demek , bizim sorunumuz türk oyuncular olduğunu cözemedi gelir gelmez yabancıları taktı kafayı(Misi,Insua,Baros...)

Lütfen istifa et Hagi , çunku olmuyor bunu herkez göruyor....

Ama tabi Haginin Fubolculuğu bize verdiği katkılar herzaman aklımızda kalıcak , Hiç bi zaman unutulmayacak...

I LOVE YOU HAGI !!!

Yönetime söylenecek söz zaten bulamıyorum onları kendi hallerine bırakıyorum ....

Mustafa Sarp'i 90 dakika oynatan, Sabri'yi israrla orta saha oynatan adamin futbol bilgisini tartismam bile. Derhal gönderilmeli, adam bulamiyorsalar beni koysunlar takimin basina. Rijkaard faciasindan daha beter bir facia yasamaktayiz.

Lorik Cana'yı da bitirecek bu gidişle.Bari olanları düzgün mevkilerinde oynat arkadaş bu kadar zor mu yahu?.4 milyon euro verilen adam yedek yerine Sabri orta sahada şaka gibi.Ayrıca yeni transferler iyi diyoruz da Stancu,zapata falan gram katkı vermedi.Culio BİZİM ORTA SAHALARA GÖRE çok iyi bi oyuncu.Kaliteli bi takımda yeterliliği tartışılır.Hagi her açıdan sınıfta kalıyor.Allahtan Adnan polat ayda yılda doğru bi iş yapıp, Hagi'yi dinlemeyip ön libero falan almadı.Yoksa saçmasapan aldırdığı bi adam daha seneye başımıza kalcaktı.Ayrıca Cana varken onu stoperde oynatıp, ön liberoya transfer istemek dahiyane bi fikir:tiphat:

Transferleri yanlıştı. 11 milyon € gibi azımsanamayacak bir bedel karşılığında 5 tane oyuncu alıyorsun. Dört tanesini ilk 11'de başlatıyorsun, bir tanesini de sonradan oyuna sokuyorsun. 5 tane adamla bir takımın iskeleti oluşturulabilir. Yanlarında kötü oyuncular olsa dahi yeterlidir bir takımın iyi olması için. Yanlarında da herkes inkar ediyor olsa dahi gayet iyi adamlar var. Buradan çıkartılacak sonuç, 11 milyon € gibi bir zarara uğradığımız gerçeğidir.

Misimovic,Yekta gibi top oynamasını bilen adamlar dururken M.sarp,Sabri gibi top tekniği,yaratıcılığı ve pasları iğrenç olan adamlar oynuyor orta sahada.Hagi'nin gittiği gün 1 hafta boyuncu tümgün sakız çiğneyeceğim.

hagi gun gectikce taraftarin gozunden dusuyor.

Çok mu zor böyle bi kadro çıkarmak aceba ??

Oyuncu özelliklerine göre taktik belirlerseniz taktiğiniz bana göre çok doğru ancak Hagi kısıtlı T. Direktörlük bilgisi ile standart 4-3-3 ile oynamaya çalışırsa kimi nereye koyacağını bilemez. Örnek Sabri, Cana, Neil, Stancu, Kewel gibi

gladiator-thumbs-down.jpg

Geri
Üst Alt