Cevap: Gheorghe Hagi | Teknik Direktör

Hagi bu gün bırakıp gitsin.

Çok seviyoruz ama olmuyor.

Yapamıyor. Scout olsun takıma. Ne bileyim öyle dursun klüpte biz sadece onu sevelim.

Gidip imza alalım. Formasını imzalasın. Hala en çok satan forma olur.

Ama teknik direktör olarak yapamadı.

Hagi baba deplasmanlarda elimize almasak daha iyi olacak baba

Mesela çikip "Arkadas yapamadim : takimda kazma çok, aldirdigim oyuncularin hepsi kötü, Misimovic'i kadro disi birakmam hataydi, takim içinde pozisyon degisikliklerine gittim ama hiçbiri yarar vermedi ve geldigimden bu yana iyi hocalik yapamadigimi düsünüyorum. Bu yüzden taraftarlardan özür dileyip görevi birakiyorum " dese gözümde futbolculugundan kalan efsaneligi 10 kat artar. Tabii yönetim istedigi her transferi yaptigi için hiçbir sekilde onlari elestiremez.

Rijkaard maçları TV den izleyip ; ''beni şimdi anlıyorsunuz dimi '' demiştir ....

5 milyonluk yekta neden oynatılmaz? neden onun yerini sabri ve msarp alır??? veya hadi sabri oynasın, msarp yerine gençlerden birisi oynasa msarp'tan daha kötü ne kadar olabilir??? veya olsa ne kaybederiz...

var mı buna mantıklı bir cevabı olan ben bulamadım da bir cevap...

G.Antep maçının skoru Hagi'nin geleceğini belirler.

5 milyonluk yekta neden oynatılmaz? neden onun yerini sabri ve msarp alır??? veya hadi sabri oynasın, msarp yerine gençlerden birisi oynasa msarp'tan daha kötü ne kadar olabilir??? veya olsa ne kaybederiz...

cünkü oda yanlış transfer ve fahiş kazıkda ondan oynatılamaz...(hala yektayı iki yönlü orta saha zannedenlermi var yoksa - not: sarp falan ondan beter orası ayrı mesele)

yekta sivas maçında biraz iyi oynar gibi oldu. diger maçlarda ayhanı arattı bu yüzden olabilir.

Scout olarak devam etse keşke muhteşem olur.

maçın devre arası Serkan ı çıkarıp, Gökhan Zan ı oyuna almasını çok istedim.

Scout olarak devam etse keşke muhteşem olur.

bülent akından başlar stancudan cıkarım , aman scout falan olmasın bize , romanyada futbol okulu var,oteli var , oralarda iş tutmaya devam etsin ve bizim gönlümüzde büyük futbolcu hagi olarak kalsın..

Hagi gitsin parasını yesin FM'de bile kariyer yapamaz

ulan dakka 90 da oyuncu degistiriyo herif. lütfen bavulunuda al git yeter be artık corba yaptın takımı...

Scout denen adamlar zaten tum dunyadan adam onermiyorlar, belli bolgelere yogunlasiyorlar

Abuk subuk mesajlar atacagina biraz dusun veya arastir

Sadece 1 ulkeden degil ama!

ayrica abuk sabuk mesajlarin kimin daha cok yazdigini herkes biliyor zaten.

Geri
Üst Alt