Yaser Aydın
Cezalı
- 27 Ekim 2009
- 8.438
- 0
- 1.171
Cevap: Gheorghe Hagi | Teknik Direktör
Tartışma çıkmasın ulan ! ! !
Tartışma çıkmasın ulan ! ! !
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
önce scout olsun mesajlarına destek verip sonra hagimi dedi 5 milyon euro verin diye mesaj yazmak herhalde komedinin daniskası olsa gerek..
öncelikle scoutluk nedir ,ne işlevleri var onu öğrenip sonra ahkam kesmeniz iyi niyetle tavsiye olunur..
Sorun sistemde değil futbolcularda. İBB de 4-3-3 oynamıyor mu? Trabzon?
Hagi'yi savunmuyorum, scoutlarin gorevini tanimliyorum. Alakan olmayan konusmalara dahil olup cigirtkanlik yapma.
Scout olarak devam etse keşke muhteşem olur.
bence o da olmaz romanyadan baska adam onermez
Scout denen adamlar zaten tum dunyadan adam onermiyorlar, belli bolgelere yogunlasiyorlar
Abuk subuk mesajlar atacagina biraz dusun veya arastir
scoutluk demek stancu gibi adamın cok daha kalitelisini 1-2 milyon euroya bulup almakdır...
illaki stancu kalitesinde adam alınacaksa en fazla 500-1 e işi bitirmedir...
Hagi mi dedi 5 milyon euro verin diye?
Komik adamlar basti forumu
önce scout olsun mesajlarına destek verip sonra hagimi dedi 5 milyon euro verin diye mesaj yazmak herhalde komedinin daniskası olsa gerek..
öncelikle scoutluk nedir ,ne işlevleri var onu öğrenip sonra ahkam kesmeniz iyi niyetle tavsiye olunur..
Saçmalıyosun Hagi'yi savunmak için. Yahu oyuncuların 4-3-3 sistemine uymuyorsa değiştirceksin işte. Sen kendin demişsin sorun oyuncularda diye. 4-3-3 e uyan oyuncumuz olsaydı Riijkard şimdi takımın başındaydı.
Bu takım 4-4-2 ile bundan daha başarılı olur. Buna itirazın var mı? Eğer yok ise alıntıladığım mesajında saçmalıyosun demektir. Eğer itirazın var ise bu mesajında saçmalıyosun demektir.
Niye ki? Rijkaard kötüydü, Hagi de kötü.
Rijkaard hainleri oynatmıyordu, bu sene istediği oyuncular alınsa emin ol 10. olmazdık![]()
3 defa saçmalıyorsun demişsin. Senin işin gücün yok mu benim mesajlarıma cevap verip duruyosun sabahtan beri? Anla işte seninle tartışmak istemiyorum. Sana cevap ta vermiyorum. Beni tahrik edip duruyorsun her fırsatta. Yeter ama anla artık olur mu?
Çünkü saçmaladığını net cümlelerle ortaya koyuyorum cevap veremiyorsun.
Bu forumdaki son mesajımı sana yazmak istemem
İşte düzgünce futbol tartışcak karakterde değilsin demek ki. Hadi sen eğlen o zaman kendi çelişkinli cümlelerinle savun Hagi'yi istedğin şekilde artık sana bi şey demem merak etme![]()
Arkadaş karakterime dil uzatma hakkına sahip değilsin. Nezaket dışı davranıyorsun, beni de böyle davranmaya zorluyorsun.
Sarp'ı, Sabri'yi ortasaha, Cana'yı da stoper oynatarak ömründen yiyorsun Hagi.