Cevap: Gheorghe Hagi | Teknik Direktör

Gerilerde Necati'nin kurduğu bir 11 vardı. Bari onu dene Hagi. Çift forvet bizle özdeşleşen bir sistem. Şunu dene bari.

İnşallah taşlar tez zamanda yerine oturur da, camiamız hakettiği mutlulukları eskiden olduğu gibi yaşamaya başlar. Hepimizin dileği ortak. Galatasaray'ın her kulvarda başarısı için mutlaka aklı selim insanlar gereken hamleleri yapacaktır.

Artik hicbirsey denemesin. Geldiginden beri daha da cökertti takimi. Aman sakin hicbirsey denemesin. Bugün istifa etsin ya da kovulsun

Sampiyonluk potasindan ciktiktan sonra buyuk takim oyunculari lige konsantre olmakta problem yasar. Carsamba gunu Antep maci Hagi'nin son maci olabilir.

Kovulması için antep maçı beklenecek,kupadan da elenecez.

Erdinc birseyler soylerse kendi haline birakin. Bir sure sonra erir.

Oyle mi?

Cruijff agabeyimiz.."Futbolda topun X noktasinda Y noktasina gitmesi taktiktir, bu taktigi saha yansitmak ise teknige baglidir".. Hagi'yi elestirmeden önce elindeki kadroya bakalim, kadrodaki futbolcularin teknigine bakalim, ondan sonra "sallayalim"... Teknigi olmayan futbolcularla, bir hoca taktik yerlestiremez.. Rijkaard yerlestiremedi, Hagi hiç yapamaz...

Hagi gibi dünyanin sayili orta saha oyunculari arasinda gösterilen bir adam, Sabri ve Sarp´li orta sahadan ne bekleyebilir anlamiyorum. Ben Hagi klasinda adam olacagim, o kadar futbolculuk tecrübem olacak, kadromda adam olmasa bile Sabri ve Sarp´i oynatmam futbola ihanet bu diye. Ayhan´a kiziyoruz ama Ayhan Sarp´in yedegi olacak futbolcu degil. Ayhan´i oynat, Sabri´yi sag beke cek, Yekta´yi da orta sahaya al öyle yenil. Adam gibi yenil. Cok mu zor? Ben son yillarda Serkan kadar capsiz bir futbolcu izlemedim.

Cruijff agabeyimiz.."Futbolda topun X noktasinda Y noktasina gitmesi taktiktir, bu taktigi saha yansitmak ise teknige baglidir".. Hagi'yi elestirmeden önce elindeki kadroya bakalim, kadrodaki futbolcularin teknigine bakalim, ondan sonra "sallayalim"... Teknigi olmayan futbolcularla, bir hoca taktik yerlestiremez.. Rijkaard yerlestiremedi, Hagi hiç yapamaz...

Rijkaard yerleştiremedikten sonra o yerleştiremedi diye Hagi'yi getirenler yüzünden bu haldeyiz zaten.

İkinci yarı sahada yürüyen Stancu'ya tahammül edip Yekta'yı 75'ten sonra almak nasıl bir anlayıştır aklım almıyor. Takıntılı bir teknik direktör istemiyorum.

Hagi gibi dünyanin sayili orta saha oyunculari arasinda gösterilen bir adam, Sabri ve Sarp´li orta sahadan ne bekleyebilir anlamiyorum. Ben Hagi klasinda adam olacagim, o kadar futbolculuk tecrübem olacak, kadromda adam olmasa bile Sabri ve Sarp´i oynatmam futbola ihanet bu diye. Ayhan´a kiziyoruz ama Ayhan Sarp´in yedegi olacak futbolcu degil. Ayhan´i oynat, Sabri´yi sag beke cek, Yekta´yi da orta sahaya al öyle yenil. Adam gibi yenil. Cok mu zor? Ben son yillarda Serkan kadar capsiz bir futbolcu izlemedim.

Hagi çok büyük hata ediyor zaten o konuda, herkesi yerinde oynatsa tercihleri doğru olsa..

Eleştirilerin yönü sadece futbolcularda olurdu, iddia ediyorum yaptığı hatalı transferler bile olsa, bu kadar üstüne gidilmezdi..

Fazla söze ne hacet? Yarın Tugay kalsa, aynı lafları gün gelecek onun için söyleyeceğiz, ya da Bülent Kaptan için söylemiştik. Aynısıydı, nüans farkları olabilir tabi.

Bu bir kısır döngüdür. Kıracak mekanizma Genel Kurul'dur. Takım adına günlük kazançlar, Hagi'ye + , yönetime + kazandırabilir, ama çözülmesi gereken 1. sorun, koskoca kulübün lokomotifi olan futbol takımını amatör zihniyetle yöneten ve işim vardı diyen yönetim'dir.

Geri
Üst Alt