Cevap: Gheorghe Hagi | Teknik Direktör

Misimovic'in yerine Sabri,

Insua'nın yerine Balta,

Yekta'nın yerine Ayhan,

Sabri'nin yerine Serkan,

Cana'nın yerine M.Sarp/Neill

Romanya gol kralı Stancu'yu sol kanatta oynatmak,

bunların hangisi mantıklı bir teknik direktörün yapacağı işler? Bir yanlış yaptın, iki yaptın. Ama bu adamın iki doğrusu yok.

Geldiğinden beri;

-Misimovic

-Insua

-Yekta

-Sabri

-Cana

-Neill

-Stancu

gibi adamları resmen bitirdi. Üstüne hala ısrarla asıl oynamayan adamları da 11'de başlatmaya devam etti/ediyor. Yukarda saydığım adamlardan en üst düzey verimi rahatlıkla alma şansı vardı, takımı da bu hallere değil daha da üst sıralara taşıma şansı da elindeydi ama o zoru seçti ve takımı bu hale getirdi.

Maalesef Hagi, olmadı/olmuyor/olmayacak.

"Yeter lan yedirmeyeceğim size bu adamı " (hatırlamışsındır bir yerden)

Bende bunu aynen sana Hagi için söylüyorum.

Hagi'yi cok severim ,gelmesini de cok istedim,seneye devam etmesini de bir o kadar arzuluyorum.Diyecegim su ki artik bazi oyuncularin ,isim vermiyecegim bunlarin icinde yabanci olanda var ,bu takimda kesinlikle ve kesinlikle forma giymemeleri gerektigini gormesi lazim.Icabinda paftan oyuncu cagiracak ama o isimlere forma vermeyecek.Bu isimler sahada olmadigi surece istedigi oyuncuyu istedigi mevkide deneyebilir o kendi arayisidir,saygi duyarim ve desteklerim.

Artik takimi ve oyunculari iyice tanidigini ve bu gercekleri gordugunu umut ediyorum.Bu kadar piyasada Galatasaray ve Hagi dusmani varken eger hala farkedemeyip , bu sahislari sahaya surer ise Galatasaray'da kendi sonunu hazirlar ki bende cok uzulurum.

Hagi'yi cok severim ,gelmesini de cok istedim,seneye devam etmesini de bir o kadar arzuluyorum.Diyecegim su ki artik bazi oyuncularin ,isim vermiyecegim bunlarin icinde yabanci olanda var ,bu takimda kesinlikle ve kesinlikle forma giymemeleri gerektigini gormesi lazim.Icabinda paftan oyuncu cagiracak ama o isimlere forma vermeyecek.Bu isimler sahada olmadigi surece istedigi oyuncuyu istedigi mevkide deneyebilir o kendi arayisidir,saygi duyarim ve desteklerim.

Artik takimi ve oyunculari iyice tanidigini ve bu gercekleri gordugunu umut eduyorum.Bu kadar piyasada Galatasaray ve Hagi dusmani varken eger hala farkedemeyip , bu sahislari sahaya surer ise Galatasaray'da kendi sonunu hazirlar ki bende cok uzulurum.

Hocam yerlileri az çok tahmin ediyoruz ama kim var yabancı olarak merak ettim?

Ayrıca Hagi zaten şu anda çıksa dese ki "bu oyuncular çok kalitesiz, ben bunlarla uğraşacağıma paftan oyuncu çıkarır oynatırım" eminim hiç kimse hayır demez. Biz Hagi'den takımı bu hale getirenlerden hesap sormasını bekledik geldiğinde, ama o adamlar hâlâ her maç banko oynuyorlar.

Takımı bu hale ben getirmedim diyorsun..

Peki Eskişehirspor Bülent Uygun'dan önce kaç puandaydı?

Şimdi kaç puanda ve kaçıncı sırada...

8. Eskişehirspor 23 8 8 7 25 25 0 32

9. Karabükspor 23 9 5 9 37 38 -1 32

10. Galatasaray 23 10 2 11 26 29 -3 32

Buyur hocam!

Hocam yerlileri az çok tahmin ediyoruz ama kim var yabancı olarak merak ettim?

Ayrıca Hagi zaten şu anda çıksa dese ki "bu oyuncular çok kalitesiz, ben bunlarla uğraşacağıma paftan oyuncu çıkarır oynatırım" eminim hiç kimse hayır demez. Biz Hagi'den takımı bu hale getirenlerden hesap sormasını bekledik geldiğinde, ama o adamlar hâlâ her maç banko oynuyorlar.

Sen ben ses etmeyiz. Öyle birşey yapmasın medyasından ağır abilerine alacağı tepkileri hayal bile edemiyorum. Söylemek ayrı, uygulamak ayrı bir olay. Sen ben diyorum forumun geri kalanı hemen başlar :"o niye yok bu niye var böyle hoca mı olur".

Bu forumların en kötü yanı işte. Herkesi aynı anda mutlu etme ihtimali = 0.

Yeni takımına Sarp'ı da götürür artık.Destek destek... Sabrın da bir sonu var değil mi?

kim alir ki onu, rumen takimlari bile sans vermiyor. Dünyada tek aptal biziz

Hagi'nin toparlanmak için son şansı Servet, Cana, Kazım'ı kadro dışı bırakmaktır.

4-4-2

Ufuk

Serkan Neill Hakan Çağlar (Insua)

Sabri Yekta Culio Emre

Baros Stancu

Hagi defolmak için kendini kadro dışı bırakmalıdır. Kurtuluşu budur. Başka çaresi yoktur!

Ulan sayesinde top peşinde koştuğum futbolu sevdiğim adam ne hallere düşürüldü .

Hagi'ye neler deniyor. Yazık

Küfür edin küfür olmuyor böyle!

Yetersiz Hagi..

Mustafa Sarp'ı maestro oynatan Hagi.

gibi uzar gider bu durum.

Kim ne derse desin Hagiye güveniyorum. Bu baskı altında kimse çalışamaz. Rijkaard gitti Hagi geldi artık futbolcular sorumlu olacak dedik yine döndü dolaştı kabak hagiye patladı. Hiç aylarca sakat kalan kewell baros arda falan sorumlu değil.

Benim 1.5 yıllık sözleşmem var diyo daha bu takıma Rumen oyuncular alcam diyo .

Geri
Üst Alt