Cevap: Gheorghe Hagi | Teknik Direktör

Kim ne derse desin Hagiye güveniyorum. Bu baskı altında kimse çalışamaz. Rijkaard gitti Hagi geldi artık futbolcular sorumlu olacak dedik yine döndü dolaştı kabak hagiye patladı. Hiç aylarca sakat kalan kewell baros arda falan sorumlu değil.

Yahu tabi gitmez arkadaş:asd:.Hagi'nin t.d olarak gelebileceği en uç nokta galatasaray zaten.E niye ayrılsın ki?Ben olsam bende ayrılmam.Hagi ancak kovulursa falan ayrılır.

Yahu tabi gitmez arkadaş:asd:.Hagi'nin t.d olarak gelebileceği en uç nokta galatasaray zaten.E niye ayrılsın ki?Ben olsam bende ayrılmam.Hagi ancak kovulursa falan ayrılır.

Bir yildir falan takip ediyorsun futbolu herhalde. Bursaspor'dan da kendisi istifa etmistir, Galatasaray'dan da. Ben olsam ayrilmazdim demissin, e o kadar da farkiniz olsun Hagi ile.

Abi yaşın kadar futbolu takip ettim demek isterdim de pek yetişemiyorum sana:o.Hagi'ni kendi ayrıldığı falan yok basbaya gönderilmişti.Bursa'dan kendi ayrılmıştı da takımla çıktığı 12 maçta iki galibiyet, dört beraberlik ve altı mağlubiyet alınca ayrılması normal.Takımın içine etmişti.Timişoara da en son futbolcuları suçlayıp istifa etmiş.Hagi gittiği her yere başarısızlık götürdü.Staeu olayını tam bilmiyorum Slavia prag' yenilmişlerdi sonra ayrıldı mı,kovuldu mu bilemem.Ama sen bu takımları galatasaray ile bir tutuyosan bişey demem.Ben gelebileceği en uç nokta galatasaray diyorum.Anlatamıyorum sanırım.

Timişoara da en son futbolcuları suçlayıp istifa etmiş.

Ben bunu kacirmisim. Baros Pino'ya daldi, Culio'yu yumrukladi diyen Fener medyasi mi yazmis bunu da? Belki dogrudur bu, ama Fener medyasi'nin Hagi ve Galatasaray hakkinda yazdigi hicbir habere inanamiyorum artik.

Yeter artık Hagi. Gerçekten yeter. Zamanında kulübe yaptığın o müthiş katkıyı fazla mı görüp o zamanın hıncını mı çıkarıyorsun be adam bu yaptıklarını normal bir insan yapamaz, cidden yapamaz ya !

Resmi sitede bir aciklama yok ama e kolay kovuldu diyor, hatta yaptigi hatalari bile yayinladilar, anlamadim ne oluyor.

Carsamba gunu ya,

Sabri-Neill-Servet-Caglar

------Cana-Culio-------

Kazim--Stancu---Pino

-------Baros-------

Ya da gorusmek uzere kupa, elveda Hagi....

Yine Sarp yerine ''İNİAVİ'' Sarpinho'yu oynatır.Adam resmen yetenekli oyuncuya sorunlu gözüyle bakıyor bence.Xavi gelse yedek bırakıp Sarp'ı Ayhan'ı oynatabilir,o derece yani.

Yunus Hagi'yi tanımıyorsun be müdür...

Neyini tanımıyorum Ahmet yazdığımdan farklı bişey varsa öğreneyim tabi,buyur söyle.

Yok öylesine yazdım.

Misimovic'i gönderttinya..

Benim için futbolculuğun ne kadar beyaz ise, teknik direktörlüğün o kadar siyah !

Şahsen eskiye rağbet olsa diyenlerdenim ama bu saatten sonra Hagi'den bize yine yeniden yar olmaz...

Tek mantıklı isim vardır herkes kabul etsin etmesin o da Fatih Terim'dir..

Gerekirse bu oyuncuları döver ama sonunda yola getirir..Çare kalmadı.

Küfür edin beyler, olmuyor böyle. Rahatlarsınız hem.

Keske Hagi de Denizli'nin Derwall'in yaninda calismasi, Terim'in Piontek'in yardimciligini yapmasi gibi en az 2 yil Lucescu'nun yaninda calissaydi.

Geri
Üst Alt