Cevap: Gheorghe Hagi | Teknik Direktör

Yine yönetime sallanan bir yazi. Sanki Adnan Sezgin Hagi'nin kolundan tutup Romanya'dan futbolcu seçtirdi. Kusura bakmayin beyler ama yönetimin Hagi'ye karsi hiçbir suçu yoktur.

Kotu performansin sebebi Romanya'dan gelenler degil ki. Adnan Sezgin'in aldigi Mustafa, Hakan, Gokhan, Baris, Zan daha once Ali Turan gibi adamlar takimin en buyuk problemi. Herhangi birinin oyuna girmesi 4-0'lik maci bile tehlikeye sokuyor.

Kotu performansin sebebi Romanya'dan gelenler degil ki. Adnan Sezgin'in aldigi Mustafa, Hakan, Gokhan, Baris, Zan daha once Ali Turan gibi adamlar takimin en buyuk problemi. Herhangi birinin oyuna girmesi 4-0'lik maci bile tehlikeye sokuyor.

Romanya'dan gelenler takimi nispeten de olsa daha iyi duruma getirmek için alindi. Takimda en ufak bir degisim olmadigina göre tamamiyle yanlis transfer olarak degerlendirebiliriz. Saydigin oyunculara gelince :

- Sarp'i bu takima kazandiran Bülent Korkmaz'di. Daha kendisi görevi birakmadan Sarp ile anlasildi diye haberler çikmaya baslamisti.

- Baris da ayni sekilde Kalli'nin istegiyle alindi.

- Gökhan'i herhangi bir hoca istedi mi bilmiyorum ama transferi bitiren kisi Haldun Üstünel'di

- Hakan uzun bir süre takima faydali olmus bir isim. Rijkaard'in gelisi ve saçma oyun anlayisiyla performansinda bir düsüs görüyoruz. Bana kalirsa iyi bir teknik direktörle hala etkili olabilecek bir oyuncu.

- Aralarinda anlasilmasi en zor Ali Turan'dir muhakkak. Kimin istegiyle getirildi, ne için getirildi, cevaplamak oldukça güç. Bu transfere Adnan Sezgin karar verdiyse hata olarak sayabilirz.

Gördügümüz gibi takima kötü futbolcular kazandirildiysa bu teknik direktörlerin yüzündendir. Ayrica Rijkaard da Hagi de isteseydi bu oyunculari takimdan yollayabilirdi ama ikisi de yapmadi. Ben Hagi'den sonra iyi bir hoca seçimi yaparsak düzlüge çikacagimiza inaniyorum.

Cevap: #10 Gheorghe Hagi

sdfsdfra.jpg

genc fasulye beyinliler dernegi

ne taktiksel bi adamsın be hagi stoperi orta sahada orta sahayı stoperde sağ beki orta sağı ortasında oynatıyorsun

senin düşündüğünü aynştayn bile düşünemez :o

Reisdir , büyüktür.

Galatasaray sevgim sayesinde kat be kat artmıştır.

Sabahtan akşama kadar hergün top peşinde koşmamı sağlayan hayatıma renk katan , futbol katan büyük ustadır.

Teşekkürler Hagi..

Kupayi alip feneri yenmesine bakar hersey, ondan sonra feristahi gelse yerinden oynatamaz Hagi'yi.Benim gonlumden gecen Hagi ile devam etmek fakat yeni bir yonetimle.Adnan Polat yakismiyor bu kulubun baskanligina.

Su 5 ay Galatasaray tarihine kara leke olarak gecti.

Hagi 5 ayda

- Ulkesinin milli takimi icin topcuyu kadro disi birakan

- Sakiz cignedigi icin adami kadro disi birakan

- Komisyon alan

- Yonetimin masasi

gibi akla hayale sigmayacak seyler oldu. Yazik sizin Galatasarayliginiza. Takima kimse dokunmazken, Hikmet Karaman bile gelmezken adam geldi, elinden gelenin en iyisini yapiyor. Misimovic konusunda agir davranmis olabilir, Misimovic ne terbiyesizlik yaptiysa 1-2 haftayla da gecistirilebilirdi ama Hagi'ye burada edilen laflar haysiyet sinirlarini asti.

Geleli 5 ay olsa da Hagi'nin takimi ilerletemediginin, transferlerinin vasat oldugunun biz de farkindayiz. Ama akilli olan adam da bu adamin takim iki kere b.k cukurundayken gelip takima cag atlattigini, takimi b.k cukurundan cikardigini hatirlayip adama "canin sagolsun" der. Bence Hagi sezon sonu gitmeli, sizin gibi adamlar varken hemen yarin gitmeli.

♫ I love you Hagi

I love you Hagi

I love you Hagi

I love you Hagi ♫

hangi melodiyle reis

ay lav yu haci melodisiyle guzel olur oyle dene

Kupayi alip feneri yenmesine bakar hersey, ondan sonra feristahi gelse yerinden oynatamaz Hagi'yi.Benim gonlumden gecen Hagi ile devam etmek fakat yeni bir yonetimle.Adnan Polat yakismiyor bu kulubun baskanligina.

Yönetimin kalıp Hagi'nin gitmesini tercih ederim.Yönetimde baskılara dayanamayıp sene sonu bırakır muhtemelen.Kurtuluruz.

bu halinle aklımızda kal

gheorghe-hagi.jpg

bunla değil!!!

gheorghe_hagi948549857.jpg

[video=youtube;0FOyF0wwKGI]https://www.youtube.com/watch?v=0FOyF0wwKGI&feature=related[/video]

Gencler az sabirli olun fazla buyuk laflar etmeyin su kupayi alalim ,Hagi'yi Adnan Polat bile gonderemez, seneyede ondan buyuk hoca olmaz.Adam bu kaos ortaminda elinden geleni yapiyor.Onun icin pisman olacaginiz laflar etmeyin simdiden.Butun bunlara ragmen yeni yonetim sart,Polat oldugu surece kaos bitmez,hic bir teknik adam ,profosyonel adam gibi calisamaz.

Gencler az sabrirli olun fazla buyuk laflar etmeyin su kupayi alalim ,Hagi'yi Adnan Polat bile gonderemez, seneyede ondan buyuk hoca olmaz.Adam bu kaos ortaminda elinden geleni yapiyor.Onun icin pisman olacaginiz laflar etmeyin simdiden.Butun bunlara ragmen yeni yonetim sart,Polat oldugu surece kaos bitmez,hic bir teknik adam ,profosyonel adam gibi calisamaz.

Eh bunu işte Rijkaard zamanındada çok söyledim.Artık aynı fikire geldiğimiz için sevindim.Adnanlar gitmeden Hagi giderse çok pis söverim.

Geri
Üst Alt