Cevap: Gheorghe Hagi | Teknik Direktör

Şu Hagi'yi savunan arkadaşlar var daha çok ilginç...Hagi balkan ligleri dışında diğer ligleri takip etmeyen,nabza göre şerbet veren,şansa kadere takım yöneten,Cana'dan forvet olur ama defans olmazı bir türlü kabul etmek istemeyen ben dedim oldu diyen,biraz egoları yüksek bir teknik adam..Futbolculuğu ayrı saygım futbolculuğuna..Git allah aşkına Hagi,çok seviyorsan tt arena kombine al seneye o sıfatla stada gel

hagiyle yeni hedeflere doğru koşuyoruz, allah başımızdan eksik etmesin adnanları bir de hagiyi. artık yeni hedefimiz süper ligde kalıcı olmak

Bunlar ciddi ciddi Hagi ile Fener macina mi cikmak istiyor??

Adnan Polat'ın harcanmış TD koleksiyonuna girdi.

Ne de olsa Polat hariç herkes suçlu çünkü o futbolu biliyor!

Ben Hagi'den iyi oynatırım bu takımı. Takıma 60 dk defans yaptırmak zor olmasa gerek. Hagi'nin yaptığı ama benim yapamayacağım şeyler; futbolculaırn asıl mevkiilerini değiştirmemek olacaktır. Yaratıcı oyuncu eksikliğini sen görüyorsun da Hagi görmüyor mu? Kenarda Misimoviç gibi oyuncu dururken.. Yekta'nın ortasaha da Ayhandan da Mustafa Sarp'tan da iyi oynayabileceğini bilmiyor musun? Komik olma..

Bende Red Kit'im. Şahitlerim var.

Cesareti ve Galatasaray sevgisi icin tesekkür ediyorum kendi adima ama ikinci yari itibariyle kendisinin de basarisiz oldugunu kabul etmesi gerekir. Takim benim takimim degil diyor ama 5 transfer yapti Hagi. Hepsini de oynatiyor. Takimin yarisi eder bu. Hala positif etki yapamiyorsan mazeret üretemezsin.

Neill ( kalitesi belli / capsiz degil )

Baros ( Türkiye´nin en iyi forveti )

Servet ( Türkiye´nin en iyi yerli stoperi )

Sabri ( Anadolu takimlarinin sag beklerine göre iyi bir sag bek )

Culio ( Hagi´nin adami )

Stancu ( Hagi´nin adami )

Kazim ( Hagi´nin adami )

Zapata ( Hagi´nin adami )

Yekta ( kaliteli yerli oldugunu herkes biliyor )

Bu takim nasil senin takimin olmuyor anlamis degilim Hagi. Basarisizligini örtmek icin sonradan gelmeni koz olarak kullanmaya calisiyorsun ama bu sadece ilk yari icin gecerliydi. Artik gecerli degil. Ve sen Galatasaray´i daha da kötü duruma getirdin. Bunu herkes görüyor. Olmadi, olmamisti, olmayacak.

9 kişi yazmışsın. Sabri sakatlandı çıktı etti 8. Kalanlarıda anlatır mısın ? Sabri gibi mi hepsi ? Servet değil miydi takımı satan diye burda atıp tuttuğumuz ?

Aristo mantigi??!!! Yari finale cikmadigi nadir olan Hollanda demek Aristo mantigi olmuyor galiba? Yari finale cikmadigi nadir olan Hollanda milli takimini yari finale cikarmak basari olmuyorsa 30 seneden beri kupa alamayan Fener i yenip kupa almak niye basari oluyor?

Lutfen biraz insaf...

Rijkaard Galatasaray a geldiginde kariyerinde kupalar vardi, hangileri oldugunu siz benden iyi biliyorsunuz. "Yari finale cikmadigi kupa sayisi nadir olan" Hollanda'ya, 88 Avrupa Sampiyonasini kazanan takimdan bu yana en iyi futbolu oynattigini herkes soyluyor, Italya ya nasil elendikleri sanirim unutulmus. Barcelona nin bu Rijkaard i almasi ile Galatasaray in bu Hagi yi almasi arasinda daglar kadar fark var. Barcelona Rijkaard i aldiginda evet tecrubesizdi ama yetenekli olduguna inandiklari bir adama guvendiler. Aynen bizim Hagi yi 100. yilimizda goreve getirmemiz gibi' basarisi yoktu ama guvendik. o kisma itiraz eden yok. Fakat Hagi yi kariyerinin bu asamasinda goreve getirmek ne oluyor bilemiyorum artik. olmayan kariyerinin...hadi burada BAM var Serkan var su var bu var vs..Romanya milli takiminda kim vardi, Bursa da kim vardi, o adini hatirlamadigim Romen takiminda kim vardi, arkasindan Steau da kim vardi? Mazeret cok...

takimi kendisi kurmamis olsun, sakatlar cok olsun, su olsun bu olsun, Rijkaard in gittigi gunle bugun arasinda en ufak bir iyilesme goruyor musunuz? 5 ay olmus arkadaslar, 5 ay...ve gram iyilesme yok..biseyler varda farkli yorumlara falan acik degil yani..ortada hicbirsey iyilesme yok..hani ekonomi programlari var ya bugunlerde ortada bi iyilesme var suni veya gercek ve buna farkli yorumlar getiriliyor, yok iyiyiz yok aslinda kotuyuz goruntu aldatici falan diye..Hah iste bizim durumumuz oyle bile degil..Hersey rezalet ve halen yonetim ve Hagi savunuluyor nedense...

Hani herkes diyor ya " Hagi T.D değil ben daha iyi oynatırım" diye.

Bende diyorum, "O Hollanda'ya bende en az çeyrek oynatırım" ,

yersen.

Hagi'nin teknik direktörlüğünü beğenmiyor olabilirsiniz, ben de hiç beğenmiyorum. Ama şu "defol" tarzı mesajları gördükçe sinirim tepeme çıkıyor. Sırf kötü bir TD diye sevmeseniz de saygı gösterin biraz.

Takımın en formda futbolcusu yektayı 4 maç üst üste ilk 11 de başlatmıyorsa defolsun gitsin doğru düzgün hücum yapamıyoruz.

adam sırıtarak basın toplantısı yapıyor. ne olacak kovulunca alacağı paraların hesabını yapıyor artı getirdiği adamlardan da komisyon alacak sömürün bakalım G.Saray ı nereye kadar sürecek böyle göreceğiz.

adam sırıtarak basın toplantısı yapıyor. ne olacak kovulunca alacağı paraların hesabını yapıyor artı getirdiği adamlardan da komisyon alacak sömürün bakalım G.Saray ı nereye kadar sürecek böyle göreceğiz.

İftira atmayın basının gazına gelip.

Ben Chelsea'yi çalıştırsam ben de Türkiye'den Arda'yı, G.Gönül'ü alırım.Romanyadan futbolcu aldı diye komisyoncu yapmayın adamı.

Hagi de sen kadar ben kadar ızdırap çekiyordur.Eleştirecekseniz doğru düzgün eleştirin.

Haddinizi bilin, iftira atmayın.

Takımın en formda futbolcusu yektayı 4 maç üst üste ilk 11 de başlatmıyorsa defolsun gitsin doğru düzgün hücum yapamıyoruz.

Nerenizle oturup, nerenizle düşünüyosunuz? Bir de böyle deneyin bence...

[video=youtube;LAKxBp8wjDM]https://www.youtube.com/watch?v=LAKxBp8wjDM[/video]

bravo yönetime. yine kendilerine yakışanı yapıp Hagi ile devam kararı aldılar. Artık ne ışık gördülerse Hagi'de. Futbolculuğunun yarısı kadar teknik direktörlük bilgisi olsa bizi uçururdu zaten.

Sizmi Yektayla antreman yapiyorsunuzda karar veriyorsunuz belli ki adamin 90 dakikayi kaldircak temposu yok simdilik.Gorduk ilk 11 'de basladigi maclarida.Hem oyuncular bes para etmez diyorsunuz hem Hagi gitsin diyorsunuz,bir karar verin artik.

Bir daha kimse kalkipta medyanin gaziyla Hagi hoca degil diye abuk subuk laflar etmesin.Bir insan ikinci defa goreve geliyorsa ilkinde iyi isler yaptigi icindir,isin dogasi budur.

Adam Terimin Rizeden 5 yedigi berbat sezonun ortasinda geldi takimi aldi tekrardan kurdu.

Ertesi sene Fenerbahcenin o pahali kadrosu karsisinda uc kurusluk cihanlarla ,orhan aklarla,saidolarla 3 puan geride tamamladi.Ribery devre arasi degil sene basinda bizde olsa en basitinden sampiyonduk.

Gene ayni sezon Turkiye kupasini aldik fenere karsi 5 golle.

Diger yil Gerets o kurulan kadroyla yakaladi sampiyonlugu.

Yonetimle cekistigi icin haksiz yere gonderilmisti,bugun goreve getirilerek hakki teslim edildi.

Bizlere dusen bu zor durumda destek olup sabretmek.Bekleyin adam sezon sonu bir kadrosunu olustursun.Devre arasinda ne yapmasini bekliyordunuz ki kisitli imkanlarla.

Seneye her sey guzel olacak eminim tek endisem Polat yonetimi ,o konudada hayirlisi olsun demekten baska yapacak bir sey yok.

insallah hagi bizimle uzun seneler kalir! hagi`ye destek cikan arkadaslarimi da kutluyorum. gelecek sezon kendi kurdugu kadroyla basarili olmazsa zaten kendisi birakir hic merak etmeyin.

Sonuna kadar Hagi. Suçu olsa bizde taraftarız çıkar söyleriz. Adam bizi maaşa bağlamadı saçma sapan yorum yapanlara karşı bu takımın efsanesi bir adamı korumak heleki suçun enazı ondayken haksız yere yerden yere vurmak kimsenin haddine değil.

Daha dün Galatasaray'lı olmuş taraftarlarımıza sesleniyorum özellikle, DVD'lerde görükleriniz 3-5 maçın özetidir. Bu adam efsanedir ve bir çok Türk oyuncumuza göre daha çok Galatasaraylıdır. Artık işin foseptiğini çıkarıp adamın komisyon aldığını hatta utanmadan-sıkılmadan futbol bilgisinin olmadığını söyeleyenler var.

Yekta kendisi bile kendini eleştirdi. Aksini söyleyebilirdi eğer hakkının yendiğini düşünseydi. Ama söyleyecek birşeyi yoktu. Ben Yekta'nın bize level atlatacak bir isim olmadığını düşünüyorum. İyi bir yerli oyuncumuz ve Galatsaray sevgisi olan bir futbolcumuz oldu hepsi o kadar. Kadro toptan kalitesiz. Cana gereksiz oğlu gereksiz bir transfer. Dünkü önemli bir maçta bile öyle bir topa dalış olamaz, akıllara zarar. Bunların hiçbirinde Hagi'nin suçu yoktur. Baroş anca düzeliyor, Arda 1 yıldır kayıp Kewell ile el ele. Rijkaard için ağlayıp sızlayanların çoğunlukta olduğu ama Hagi'yi savunanların azınlıkta olduğu bir camiaya bu sonuçlar gayet makul.

Geri
Üst Alt