Cevap: Gheorghe Hagi | Teknik Direktör

Gökay Metehan yazıyor Emrah Kaya beğeniyor.

Emrah Kaya yazıyor Gökay Metehan beğeniyor.

Sezon sonu gidici veya birkaç maç daha yenilsin takım gider.

Hagi ile devam etmek skandal bi karar.Zararın neresinden dönülse kardır sonuçta.

bakın hakaret falan değil gerçek olan şu;hagi bu ligin en kötü 1-2 teknik direktöründen biridir.

hagi_basin_toplantisi_29012011.jpg

hugo-chavez.jpg

haginin yaninda darbe planini yapan chavezmi????????

Benziyor hakikatende.Yanliz acilen adam gibi turkce konusan bir tercumana ihtiyac var.Hagi derdini tam anlatabilse bu kadar tepki cekmez,iletisim cok onemli.

Hagi karekterindeki adamlari istemiyorum ben takimin basinda. adam yaptigi her isi dogru saniyor, hic bir kimseden akil almak istemiyor. her mac rezil rüsva oluyoruz. daha hala ayni oyuncular, ayni taktik. bu nasil bir zihniyettir??

hagi derhal kovulmalı. bu nedir arkadaş. su kadroda yekta varken bütün defansif topcuları orta sahada oynatıyor...

Hala yollamadılar mı bu adamı? Sezon sonuna kadar bunun saçmalıklarını izlemek zorunda mıyız?

Ben su tip mesajlari görmeye tahammül edemiyorum. Örnek :

A kisi : Hagi, Mustafa Sarp 90 dakika oynatilir mi Allah askina ?

B kisi : Hagi'nin Bilbao'ya son dakikada attigi golü hatirliyon mu, ne goldü beaaaa

veya

A kisi : Sabri'yi orta saha, Cana'yi da stoper oynatma. Böylece ikisinden de iyi verim alamiyorsun

B kisi : Lan ne elestiriyon adami, o olmasaydi sen UEFA'yi ancak rüyanda görürdün.

Yani gayet mantikli sekilde örnekler verilerek Hagi'nin teknik direktörlügü elestirilirken, bazi kisiler savunmak için alakasiz sekilde futbolculugundan bir seyler ortaya atiyor. Tamam Hagi görevi biraktiktan sonra hep beraber futbolculuk dönemindeki katkilarini övelim ama simdi tenik direktörlügü söz konusu. Mümkünse belli bir süreligine futbolcu kimligini bir kenara birakilmai veya en azindan hocaligindan bahsedildigine " Real Madrid maçinda ne hareket çekmisti beee" gibi mesajar yazilmamali.

Ben su tip mesajlari görmeye tahammül edemiyorum. Örnek :

A kisi : Hagi, Mustafa Sarp 90 dakika oynatilir mi Allah askina ?

B kisi : Hagi'nin Bilbao'ya son dakikada attigi golü hatirliyon mu, ne goldü beaaaa

veya

A kisi : Sabri'yi orta saha, Cana'yi da stoper oynatma. Böylece ikisinden de iyi verim alamiyorsun

B kisi : Lan ne elestiriyon adami, o olmasaydi sen UEFA'yi ancak rüyanda görürdün.

Yani gayet mantikli sekilde örnekler verilerek Hagi'nin teknik direktörlügü elestirilirken, bazi kisiler savunmak için alakasiz sekilde futbolculugundan bir seyler ortaya atiyor. Tamam Hagi görevi biraktiktan sonra hep beraber futbolculuk dönemindeki katkilarini konusalim ama simdi tenik direktörlügü söz konusu. Mümkünse belli bir süreligine futbolcu kimligini bir kenara birakalim veya en azindan hocaligindan bahsedildigine " Real Madrid maçinda ne hareket çekmisti beee" gibi mesajar yazmayalim.

Gitmesini isteyenler "defolsun gitsin bu herif" tarzı mesajlar yazdıkça devam edece ne yazık ki yanlış olsa da. Ne ilginç bir taraftar topluluğu bu yahu, gelmiş geçmiş en önemli yabancı oyuncularımızdan birini, kişiliğine saldırılmasın ve saygı gösterilsin diye içimizdeki İrlandalılara karşı savunmak zorunda kalıyoruz.

Hagi'de eksik olan Lucescu gibi birinin yaninda yardimci antrenorluk yapmamis olmasi bence. Hagi de iyi teknik direktor olabilecek potansiyel vardi cunku zeki, disiplinli ve hirsli biri, ama bilmiyor bu teknik direktorluk isini. Hatalarini gorur diye umuyordum ama gormuyor da. Hafta sonu yine 4-3-3 Yekta yedek, Stancu sol acik bir 11 cikartir.

Galatasaray ve Beşiktaş’la üst üste iki yıl şampiyonluk sevinci yaşamış olan Rumen Teknik Direktör Mircea Lucescu, Galatasaray Teknik Direktörü Gheorghe Hagi’ye sahip çıktı.

Vatandaşı Georghe Hagi’yi, zamanında Romanya Milli Takımı’na kazandıran Lucescu, Hagi’nin sezon ortasında gelmesinin bir hata olduğunu belirtti.

TRT Spor’da Cuma günü saat 21.00’de yayınlanacak olan Feyyaz Uçar’ın sunduğu Futbol Eksperi adlı programa konuk olan Lucescu , Hagi’nin durumuna ilişkin olarak şunları söyledi:

"Ben de aynı hatayı yaptım, Hagi’nin de işi çok zor. Çünkü yarıda gelmiş. Önceki antrenör bir sistem kuruyor, siz bunun üzerine yeni bir sistem kurmaya çalışıyorsunuz, doğal olarak fire veriyorsunuz."

Ünlü teknik adam bir zamanlar çalıştırdığı Beşiktaş’ın yaşadığı başarısızlıkları da şöyle değerlendirdi:

"Ben orada ne olduğunu anlamadım. Aslında çok iyi bir yatırım yapıldı. Avrupa camiasında iyi bilinen isimler alındı ama sonuç yok. Biz çok büyük bütçeler harcamadan başarıya ulaştık. Önemli olan salatanınn sosunu yapabilmek."

TRT HABER - Lucescu, Hagi'ye Sahip Çıktı

Stancu'yu Culio'yu getirdi diye elestirildi Hagi, simdi Bratu'yu Petre'yi transfer eden Terim gelecek deniyor. Hayirli olsun.

Geri
Üst Alt