Cevap: Gheorghe Hagi | Teknik Direktör

Sansal soyledi tv8'de , bugun oglen floryada oturup konusmuslar,simdilik sene sonuna kadar gorevinin basindaymis.

Sahsi gorusum ,kalan 10 mactan bir seri yakalayip 7-8 tanesi filan alabilirse buna derby'lerde dahil ,onumuzdeki sene icin filmin rengi degisir,kalabilirde .Zaten Mayis gibi secim olur tahminim ,yeni yonetim ne yapar bilinmez.

Sansalin dedigine gore geldi geleli yonetim icinde arkasindan cok dedikodu yapmislar,bunlarda Hagi'nin kulagina gitmis haliyle.Sonunda patladi o'da dedi.

evet ya bende baktim Sinan beni öldürdü :D Sansal Trabzondan bahsediyor o adam hemen konuyu Besiktasa aliyor

hagiye en azından sene sonuna kadar destek verelim

çünkü bu saatten sonra gelecek t.d. hiçbir şeyi değiştiremez

ayrıca takımın başında galatasarayı gerçekten seven birinin olduğunu bilmek en azından güzel bir şey

her ne kadar yanlış tercihler yapsa da

Ben Hagi`ye hala cok güveniyorum ama biliyorum ki, o da pek yakin bir zamanda gönderilecek. Maalesef medya herkesi gaza getiriyor ve kaos ortami yaratmaya calisiyor bu da dogal olarak takima yansiyor.

Hagi orta saha`ya bir futbolcu daha istemisti, hatta bunu Adnan Polat bile söyledi o futtbolcu da gelmis olsaydi eminim ki cok daha derli toplu bir görüntü olucakti. Hagi gibi efsanemizi ne de cabuk harciyoruz. Burada 1996-2001 yillarini cok iyi hatirlamiyanlar olduguna inaniyorum, cünkü agiza alinmiyacak laflar edildi Hagi`ye. Gercekten insan cok üzülüyor.

Bence yönetim ayda yılda 1 o konuda doğruyu yaptı.Cana varken Romanya'nın köyünden gelecek ön liberonun lafı bile edilmez.Hatta transferde ön liberonun lafı geçmez.

hagi reis kendini kullandirma dedik misi olayinda dinletemedik

belliki kendi istedigin adamlar alinsin diye taaviz verdin ama iste prensip diye bosuna demiyoruz

polat gibi bir basladinmi sonu gelmiyor bu islerin

sansin su ki polat nire sen nire

seni taraftarin affetmesi 10 sn surer yeterki ayni isleri yapma. guvenme o topculara sadece yonetimdekiler arkandan konusuyor sanma

Misimovic olayından dolayı;

101050.jpg

Gerçekten Galatasaray ruhunu tatmış, yaşamış; sevgisiyle dolmuş, futbolcusu olarak müthiş işlere imza atmış bu adam. Şimdi iyi bir teknik direktör olmayabilir ama; yönetimin bu halde oluğunu bildiği halde, kötü sezonumuzda bu kadronun başına geçmiştir yine de, hiç tereddüt etmeden hem de. Hagi'den önce değişmesi gereken çok daha önemli ve büyük bir kısmı var takımımızın,kulübümüzün.

Ben Hagi`ye hala cok güveniyorum ama biliyorum ki, o da pek yakin bir zamanda gönderilecek. Maalesef medya herkesi gaza getiriyor ve kaos ortami yaratmaya calisiyor bu da dogal olarak takima yansiyor.

Hagi orta saha`ya bir futbolcu daha istemisti, hatta bunu Adnan Polat bile söyledi o futtbolcu da gelmis olsaydi eminim ki cok daha derli toplu bir görüntü olucakti. Hagi gibi efsanemizi ne de cabuk harciyoruz. Burada 1996-2001 yillarini cok iyi hatirlamiyanlar olduguna inaniyorum, cünkü agiza alinmiyacak laflar edildi Hagi`ye. Gercekten insan cok üzülüyor.

Size bir kaç soru sorucam kabul ederseniz, Medya mı diyor Hagi'ye;

1-Sarp'ı oynat diye?

2-Futbolcuları gerçek mevkilerinin dışında oynat diye?

3-Oyundaki skor ne olursa olsun hep aynı tarz değişiklikleri yap diye?

4-Genç oyuncuları oynatma diye?

5-Misioviç olayında kadro dışı ben bıraktım diyerek maşa ol diye?

6-Zapata'yı transfer ettir diye?

Size bir kaç soru sorucam kabul ederseniz, Medya mı diyor Hagi'ye;

1-Sarp'ı oynat diye?

2-Futbolcuları gerçek mevkilerinin dışında oynat diye?

3-Oyundaki skor ne olursa olsun hep aynı tarz değişiklikleri yap diye?

4-Genç oyuncuları oynatma diye?

5-Misioviç olayında kadro dışı ben bıraktım diyerek maşa ol diye?

6-Zapata'yı transfer ettir diye?

1) Sarp'i Rijkaard'a gore daha az oynatiyor en azindan. Zamaninda Saidou'yu begenmeyen uzun pas yuzdesi cok dusuk diyen Hagi'nin Sarp'tan Baris'tan memnun oldugunu sanmiyorum

2)Bunu ben de sacma buluyorum.

3)Kewell, Pino gibi oyuncular geldikten sonra oyuncu degisiklikleri de degisiyor.

4) Basin oynatma demiyor ama Anil'i oynattigi zaman Tugay'in zoruyla oynatti diye uyduruyorlar. Diger taraftan Hagi Tugay'i hic dinlemiyor diye yaziyorlar. Sirf bu celiskili yazilar bile medya'nin Hagi ile problemi oldugunu gosteriyor.

5) Misimovic, Felipe veya Lincoln gibi yetenekli ama vurdumduymaz adamlarla Terim, Hagi gibi hirsli adamlarin anlasmasi maalesef mumkun degil.

6)Bu adam gereksiz alindi bence de.

duygusal yaklaşmamak lazım. evet o bir efsane. ancak futbolcu olarak zihinlerde kalmış, yaşatılan bir efsane. bardağın boş tarafı t.d'lik vasıflarının yeterli olmaması. çok çalışması gerek. fakat o adam yönetimini ve taktiksel zekasını kulübümüzde staj görerek geliştirmemeli. her iki tarafada zarar veriyor, verecekte. 8. haftada geldiğinde sevinmiş olabiliriz, nedeni ise başka hangi menajere emanet edilebilirdi ki takım? kim isterdi, kim görev yapmaya soyunabilirdi bu şartlarda. öte yandan sene sonuna kadar kalmalıdır evet, gönderilmesi başka sorunlar doğurur, en başta etik değerleri daha fazla kayba yol açar.

Hagi>Baros

Barosu severim ama olayi bilmeden neden hemen Hagi`ye sallaniyor? Baros hircin biri, birseyler yapmis olabilir.

neyse, su an dünya`da cok daha mühim olaylar var.

Hagi=futbolcu. TD'lük ile yakından, uzaktan alakası yok. Galatasaray'ı tipik Romen köy takımına doğru sürüklüyor. Önce Misimovic şimdi de, Baros. Adnan Polat yaptırıyor bunları, maaşı fazla gelen oyuncuları, Hagi maşalığında kovduruyor. Adnan Polat'ı gördüğüm yerde, kafa atıcam.

Hagi olmasa Galatasaray siradan bir Turk takimiydi.

Yok artık. Hagi'ye tapuyu verelim o zaman adamı mesih yaptınız anında. Evet Hagi çok büyük futbolcudur başarıların altında en büyük paya sahip insanlardan biridir ama biz Hagi olduğu için sıradışı bir takım olmadık, onsuz da sıradan bir takım olmayız.

Hagi olmasa Galatasaray siradan bir Turk takimiydi.

Hayri hocam müthiş bir yorum yaapmışssın ama seninle neden anlaşamıyoruz hiç bilmiyorum.Hagi'yi çok severim ama yazdığın söze zerre kadar katılmıyorum.O takımda Hagi çok önemliydi tabi ama...Yazdığın kadar sıradan bir takımda olmazdık...

Hayri hocam yanlış anlama yazdıklarını okuyorum,Hagi'yi Galatasaray'dan daha çok sevdiğini düşünüyorum.Hagi'yi hepimiz seviyoruz ama Galatasaray kadar değil...Bizim için Galatasaray önemli...

Geri
Üst Alt