Cevap: Gheorghe Hagi | Teknik Direktör

beyler her şeyi diyelim ama nankörlük etmeyelim

ozman kı takım tamam superdı her şeyi ile ama

bir hagi faktörü vardı ki o olmasaydı tarıh yazılamazdı

herkes cok ıyıdı hakanı taffareli popescusu

ama takımın lıderı hagi idi bu zaferlere hagi le kostuk

sımdı teknık dırektorlugu vasat bunu hepımız ztn bılıyoruz

ama o bızım hagımız 10 numaramız bunu unutmayın

bır takım efsanelerine sahıp cıktıgı surece büyüktür

hagi olmasa o kadrodaki adamlarin emegi bosa giderdi

bu kadar basit

Ayni adamlar, ayni teknik direktor Hagi'siz bir sekilde 3 sene sonra Galatasaray'da toplandilar.

Ne oldugunu cok iyi hatirliyoruz. Kimse kimseye masal anlatmasin.

Hagi olmasaydı en fazla Fenerbahçe kadar iş yapardık avrupada.

Olay Hagi'nin futbolculuk zamanını tartışmaya geldiyse bu iş bitmiştir.Hagi bir an önce istifa etmeli.

ama asıl suc yıne yonetımındır

bu dar zamanda taraftarın onune efsane 10 numarasını atmaları

ne dıyelım kı menfaatleri için yakında arenaya fener bayraklarınıda dıkerler

Futbolculuksa kıstas maradona olmasaydı futbol bu kadar sevilmezdi.Adam futbol oynarken bir su üstünde yürümedi.

Ama teknik direktör olarak tam bir aptaldır maradona.

Hagi de tutuştuğu zamanlar teknik taktik konuşmak yerine basın toplantılarında ben eskiden şöyle yaptım böyle yaptım diyor hiçbir önemi yok şu anda.

Musa denizi ikiye ayırmış gelse şimdi hocalık konusunda başarısız olsa yine eleştirilir yine eleştirilir.

işi inada çeviren arkadaşlarımız var haginin sıfır kariyeri olan vasıfsız bir hoca olduğunu sırf duygusallıklarından kabul etmeyip futbolculuğundan dem vuruyorlar.

04/05 sezonu hayatta miydin Erkut?

04/05 sezonu hayatta miydin Erkut?

Hyattaydım ve dümdüz bir taktik beni sıkıntıdan öldürüyordu concecaio ve ergünlü ortasaha sağ bek cihan çok sıkılıyordum izlerken.Ümit karan gönderilmişti ,saidou kiralandı(döndüğünde tek başına ortasahayı taşıdı)hakan yakın oynatılmadı,ribery genelde sonradan oyuna girerdi o sene şu adamlar banko olsa belki şampiyon olacaktık ki ligde birtek fener vardı.kupa maçı var 5-1lik ilk yarı ribery döktürüyor 3-0 öndesin rakip iyice açılacak 2.yarı tarihi farka gidebilirsin ama ribery 2.yarı yok.Evet 2004-2005 sezonu hayattaydım.

04/05 sezonunda başarıdan başarıya koştuk zaten.

Hyattaydım ve dümdüz bir taktik beni sıkıntıdan öldürüyordu concecaio ve ergünlü ortasaha sağ bek cihan çok sıkılıyordum izlerken.Ümit karan gönderilmişti ,saidou kiralandı(döndüğünde tek başına ortasahayı taşıdı)hakan yakın oynatılmadı,ribery genelde sonradan oyuna girerdi o sene şu adamlar banko olsa belki şampiyon olacaktık ki ligde birtek fener vardı.kupa maçı var 5-1lik ilk yarı ribery döktürüyor 3-0 öndesin rakip iyice açılacak 2.yarı tarihi farka gidebilirsin ama ribery 2.yarı yok.Evet 2004-2005 sezonu hayattaydım.

Aldigi takim ve biraktigi takim arasindaki farklara bakmani tavsiye ederim

Ayrica Ribery sonradan falan girmiyordu.

Orta sahada da alternatif yoktu, Conceicao ve Ergun gayet iyi bir ikili olmuslardi.

Ben o sene butun maclara gittim, sikintidan olmedim ama sahada savasan, disiplinli ve Fatih Terim'in batirdigi takimin cok uzaginda bir takim vardi.

04-05 sezonundaki kadro gayet vasattı.Kupayı aldı ve üçüncü yaptı.Başarılıdır o dönemde.

En kisa zamanda çek git lütfen. Arsenal Real Madrid maçlarini dinlemem sövmeye baslarim.

Elinden geleni yaptı maçı kaybetmemiz için.

Ne yaptik hagi ye biz anlayamadim, bizden neden bu kadar nefret ediyo.

mactan sonra istifasini bekliyorum ,yok gitmiyorsa yönetim göndermesi lazim.

ya birak artik bu isi ya, delircem. Her mac okadar keyifsiz, sanki ölmüsüz. Rakip üstümüze gelioyr, kontra yapacagimiza, nerde hizli ve ayakta duran adam varsa, onu cikariyon. Ya bu mudur simdi TD lük ?

Rijkaardi begenmedik, ama bari futbol oynamayi cabaliyorduk. Bursa macinda hakem adam olsaydi, orda yenseydik hersey tam tersine giderdi, ama kader. Sen aldin takimi, tam cöplük ettin koydun, gittin 15 Milyon üstüne para harcadin, hespi fos cikti ya. Nedir bu Zapata yada 5 Milyon verdigin Stancu ? 500 bine Tosun bize bin kat daha yararli olurdu...

Geri
Üst Alt