Cevap: Gheorghe Hagi | Teknik Direktör

bırak git artık hayla mustafa sarpı oyuna alıyosun g.zan oynat.niye cıkarıyosun pinoyu...

ben bir hocanin bir maci boyle verdigini gormedim arkadas

Gitmek için elinden geleni yapıyor. Fazla zorlamamak lazım. Gönderilmeli.

Tarihimizdeki en büyük başarıları seninle kazandık ama teknik direktörlük olmuyor Hagi. Yine de canın sağolsun, ne diyeyim.. I love you Hagi.

topçular hocayı sattı desenize ahali ? cana Hagiyi sattı.hakan balta hagi yi sattı desenize.

şerefin varsa bırak git artık.yaptırdıgın transferler de oyundan ne kadar anladıgın da ortada.gozumde efsaneliğin de kalmadı gereksiz cıkısların ve anlamsız disiplininle

Evet Hagi kredin olduğuna inanıyordun bizde var diyorduk ama bugün kredin bitti. Sen bittin Hagi. Teknik Direktör olamadın Giga..

Eğer bu maçı kazanabilmiş olsaydın sezonu tamamlardın ama Fener maçı öncesi geldin Fener maçı öncesi gidiyorsun..

Iddia ediyorum Romanya liginde bir takimin basina geçip bizdeki gibi kötü tercihler ve artistlige baslarsa 2 maç sonra kapi disari ederler.

Macin sonuna gelmisik nerdeyse ve sen gidiyorsun 3-4 tane oyuncunun yeriyle oynuyorsun. :o Bu kadar fantaziye gerek yok.

Tv'de maç sonu konuşuyor şuanda.Bahanelere başladı gene

Seni üzgün görmek cok üzüyor beni be Hagi. Belki basarili olamadin teknik direktör olarak ama adamsin, sana saygim hic bir zaman azalmayacak.

Daha da cok üzen zaten kötü durumdaki, yönetiminden futbolcusuna kadar kokusmus bir takimi, gerek oldugunda yine reddetmedigin ama alip iyi yerlere de getiremedigin icin sözde taraftar tarafindan sana edilen küfürler... Biz bosuna mi bagirdik ulan senelerce "Basarilar gelir gecer, asaletin bize yeter."

Senin bu takima yaptiklarin hic bir zaman unutulmaz, unutulmayacak, efsanesin öyle kalacaksin. Ama klubün bugünkü halinde sucun cogu sende be Hagi. 4 yil üst üste sampiyonluk, Uefa, Süper Kupa, SL'de ceyrek final gibi basarilarin en büyük mimari olmasaydin, bu taraftari bu heyecanlara sürüklemeyip, basari, zafer sarhosu etmeseydin, hedefleri, beklentileri, Galatasaray bayragini bu kadar yükseltmeseydin bu kadar küfürü, hakareti, saygisizligi görmeyecektin. Suc sende!

Basin öne egilmesin Hagi!

Büyüksün George Hagi,dahisin Kralsın..

Sen başımızın tacısın,sen bizim efsanemizsin,senin gibi adam gelmedi Türkiye'ye..

Sen en iyisisin..Uefa kupasında ki en önemli pay sahibisin,hiç kimse yardım etmedi sana hep sen tek başına başardın tüm başarıları...

Mükemmel hocasın her oyuncu değişikliğin taktiksel birikimini gösteriyor aynen böyle devam hocam..

Bank Asya'da sana ihtiyacımız var!

Iddia ediyorum Romanya liginde bir takimin basina geçip bizdeki gibi kötü tercihler ve artistlige baslarsa 2 maç sonra kapi disari ederler.

Ettiler zaten, Steaua macerası çok kısa sürdü. Adamlar anladı hemen Hagi'den td falan olmayacağını. Ednan anlamaz tabi işte.

Şu an bırakıp git.

Hagi bugünde kaldığı yerden devam etti.

Taktiksel değişiklikleri çok kötü diyorduk ama bugün anladık ki taktiksel bilgisi yokmuş.

Sanki her şey tamam, her başarıyı yaşatmış bize, tek eksik Fenerbahçe maçı gibi davranıyor. Bu takım 84 gündür deplasmanda galip gelemiyor. O, Fenerbahçe maçını düşünüp, ilk 11'den, Gökhan, Yekta, Culio ve Kazım'ı çıkarıyor, Culio'yu kadroya almıyor.

Tamam taktiksel bilgisi yok, peki hiç pratik zekasıda mı yok? Madem Culio'yu bu hafta kadroya almıyorsun, geçen hafta rakiplerimizin yaptığı gibi Culio'ya son dakikalarda kart gördüttür de kartları silinsin. Şimdi bir sarı kartta yine oynayamayacak.

Gelelim asıl komediye.

Bugünkü maçın kadrolarını ve oyuncu değişikliklerini görsem ve takım isimlerini görmesem, ya Real Madrid'le oynadığımızı ve şansa bala gol atıp, üstüne yatma isteğimizi düşünürdüm, ya da Ankaragücü'nün, Zeytinburnuspor'la falan oynadığını ve Zeytinburnu'nun skora yatmak istediğini düşünürdüm. Ama gerçek olan bizim, Türkiye'nin en büyük kulübü Galatasaray'ın olduğu ve ligin ortasıra takımlarından Ankaragücü'yle oynadığımız. Maçta öndeyken skora yatmak istiyorsan bari pas yapmaya çalışta rezil olma. Yedeklerde defans gücü yüksek oyuncularda olsa bir derece anlarsın. Oyuna aldığı oyuncular; M.Sarp ve Barış. Yediğimiz son iki golde de başlangıçta Barış'ın pas hataları var. Tabi birde önlibero Cana'yı, stoperde oynatma fantezisinide es geçmemek lazım. Tabi bunların hepsinden önce Mustafa Sarp ve Barış gibi adamların futbolcu olmadığını anlamamış ve onlardan medet uman bir adamdan bahsediyoruz.

Büyük bir hoca olamadın, büyük bir Galatasaraylı gibi, kendin ve Galatasaray için, İSTİFA ET Hagi.

George Hagi ''Ben istiyor kötü Galatasaray,ben bakıyor parama,umrumda değil takımda adalet,ben kafama göre takılıyor,ben anasını belliyor takımın,İnsua çok iyi oyuncu oynatmıyorum çünkü ben George Hagi,benim doğum günümü de unutmayın bir daha,ben yaşlanıyor gibi gözüküp yaşlanmıyor ben kralım,taraftara şunu söylemek istiyorum,Hagi'yi unutmasınlar onlara en güzel günleri ben yaşattım,ben çok mütevazi olmak,ben insanlık için bir yaratıldım,analizlerimizi yapacağız ve haftaya gene kötü oynayacağız,iyi günler..''

Geri
Üst Alt