Cevap: Gheorghe Hagi | Teknik Direktör

O değil de teknik direktörlüğüne laf atmayıp genelliyen arkadaşlar var, kanım donuyor onların yazdıklarını okurken. Hadi teknik direktörlüğüne laf atarsında kişiliğine falan laf atıp ''Hagi mütevazi değildir, kendini çok över'' moduna giren arkadaşlara Uğur Bulut renkdaşı havale ediyorum.

Hangi mantikla Hagi´yi hala tutuyoruz takimda merak ediyorum acikcasi. Hagi ve futbolcular arasinda bir uyusmazlik var. Onu gectim katliamlarindan biktik artik. Hagi yüzünden kaybettigimiz kacinci mac oldu unuttum artik.

George Hagi ''Ben istiyor kötü Galatasaray,ben bakıyor parama,umrumda değil takımda adalet,ben kafama göre takılıyor,ben anasını belliyor takımın,İnsua çok iyi oyuncu oynatmıyorum çünkü ben George Hagi,benim doğum günümü de unutmayın bir daha,ben yaşlanıyor gibi gözüküp yaşlanmıyor ben kralım,taraftara şunu söylemek istiyorum,Hagi'yi unutmasınlar onlara en güzel günleri ben yaşattım,ben çok mütevazi olmak,ben insanlık için bir yaratıldım,analizlerimizi yapacağız ve haftaya gene kötü oynayacağız,iyi günler..''

puhauhauahuahuahuah süperrr :d

tamam futbolcu kalitesi kötü de neye göre kötü

kafaya oynamak için kötü

ama ligin dibine doğru oynayacak kadar da kötü değil, bu kadar kötü oynayabilecek kadar kötü değil

Hangi mantikla Hagi´yi hala tutuyoruz takimda merak ediyorum acikcasi. Hagi ve futbolcular arasinda bir uyusmazlik var. Onu gectim katliamlarindan biktik artik. Hagi yüzünden kaybettigimiz kacinci mac oldu unuttum artik.

Cana bugun yaptigi seyi ilk yaridaki Ankaragucu macinda yapsa takimi satti olurdu.

Simdi of Hagi poff Hagi

Aradaki fark bu renkda$

Hagi'nin savunulacak bir tarafı kalmadı arkadaşlar artık, abartmayın sizde... :) Fenerbahçe maçından da mağlup çıkarsak (ki %70 çıkacağız) Hagi'nin devri bitmiş olacak.

George Hagi ''Ben istiyor kötü Galatasaray,ben bakıyor parama,umrumda değil takımda adalet,ben kafama göre takılıyor,ben anasını belliyor takımın,İnsua çok iyi oyuncu oynatmıyorum çünkü ben George Hagi,benim doğum günümü de unutmayın bir daha,ben yaşlanıyor gibi gözüküp yaşlanmıyor ben kralım,taraftara şunu söylemek istiyorum,Hagi'yi unutmasınlar onlara en güzel günleri ben yaşattım,ben çok mütevazi olmak,ben insanlık için bir yaratıldım,analizlerimizi yapacağız ve haftaya gene kötü oynayacağız,iyi günler..''

Hagi kişiliğin kralını bizim küfür ettiğimiz hakemi dövmeye çalışarak, yasını belli etmek için sakallı forma giyerek göstermiştir zaten. Laf atacaksınız gidin hoca değil diye atın, kişiliğine laf atıp küçük duruma düşmeyin.

Hagi leş bir hocadır. Fakat Galatasaray'ın başına gelebilecek belkide en güzel isimdir. Reistir.

Hagi kişiliğin kralını bizim küfür ettiğimiz hakemi dövmeye çalışarak, yasını belli etmek için sakallı forma giyerek göstermiştir zaten. Laf atacaksınız gidin hoca değil diye atın, kişiliğine laf atıp küçük duruma düşmeyin.

Hagi leş bir hocadır. Fakat Galatasaray'ın başına gelebilecek belkide en güzel isimdir. Reistir.

Aynen, arkadaş gerçekten abartmış. Eleştirmek ile giydirmek arasındaki ince çizgiyi hesap edemedikten sonra bir düzine yazı yazsa da bir şey fark etmez. Hagi teknik direktörlük açısından sonuna kadar eleştiriyi hak ediyor ama böyle bir muameleyi kesinlikle hak etmiyor.

hagiyi konuşmaya gerek yok bugünkü maçı izliyen anlardı inat ederek BAM ı oyuna sürdü yekta gibi parıldıyan bi yeteneği almadı ayrıca ardada oynarmış ekstradan kazımı alması lazımdı stancunun yerine

Kurt kocayinca diye bir atasozu var. Biraksin artik, ona da bize de yazik.

Hagi ye kızıyorum, eleştiriyorum, sonra anlamaya çalışıyorum, sonra kameralar karşısındaki çaresiz halini görüyorum üzüyorum, sonra anlamsız adamları yine oynatıyor yine kızıyorum, attığı goller, yaşattığı sevinçler aklıma geliyor mutlu oluyorum.

allak bullak ettin beni Hagi

Savunulacak hiçbir tarafı yok. O yüzden boşuna kasmayın hiç. Hagi kendi ayağına sıktı resmen. Oyuncu değiştirmese ite kaka 2-1 alacağımız maçı oyuncu değişiklikleriyle kaybetti. Herkes gördü bunu açıkça belli oldu.

her maç sonu aynı şeyler.. kelimeler kifayetsiz..

Bazi arkadaslar hala anlamadi. Bir Td eskiden neyapmisi filan önemli degil, isterse Hagi 2005 de bizi Sampionlar Ligi kupasi kazandirsin, simdi su haldeyse, hic bir savunacak hali yok, üstüne bizim maddi durumuza göre 15 Milyonluk transfer yapmis, kimsesi de tutmadi buda bir gercek. Cok eskilere bakiyoruz, evet mükemmel ve Türkiye ye gelen en iyi Futbolcumuzdur. Ama olay burda iste bitiyor.

Olmadi, olmicak, hadi denedin yine olmadi, israr neye ? bi yerinden bize Avrupa Ligi elemesi mi cikaracak ? Ozamani neden, yolla gitsin. Olmadi olmicak okadar. Eskileri filan katmaya hic gerek yok.

Kalan 9 maçta Hagi ile devam etmekteki mantık niye en azından Tugay'a bi şans verilsin.

Olmazsa yine yardımcı hoca olarak kalır lafı olmaz ama olurda başarılı bir performansı olursa hem gelecek sezonu hemde kalan maçları kurtarırız.

Bir nevi staj dönemi olur bu Tugay hoca için.Ama Hagi'ye aylar değil yıllar da versek kaprisli,beceriksiz görüntüsünden kurtulamıyor

istifa etmiyorsa kalacak

kovmak yakismaz bize

simdi gitmis sonra gitmis farketmez

saygimizda kusur etmeyelim kim oldugunu unutmayalim

belliki TD olamadi:(

Geri
Üst Alt