Cevap: Gheorghe Hagi | Teknik Direktör

Hagi giderse Tugay gecer takimin basina sonra onu kovmakla ugras

Başkan istifa etse tüm bu hesaplara gerek kalmayacak aslında.

Derbi sonu olacak her ikisininde

Hagi hayatının hiçbir döneminde teknik direktör olamaz,bundan sonra ancak Danone kupasına ufaklıkları götürür.Ben verdiği hatalı kararları tartışmıyorum çünkü hiçbiri tesadüf değil ,bu adamdan hoca olmaz.

Ah be Hagim Fener macini dusunecem diye bu kadar mac boslanirmi.En azindan son 15 -20 dakikada bazi sari kartli oyunculari kullanabilirdin.Bugun Kayseri ve Antep kaybetti ,yensek fark 7 puana dusecekti.Kendi dusen aglamaz ne diyim artik insallah her sey gonlunce olur.Benim sana destegim devam ediyor ama artik radikal kararlar alman lazim.Zaten kaybedecegin bir sey yok.

Hagi beni zorla kovun diye uğraşıyor sanki, yaptığı oyuncu değişiklikleri vs. bunu gösteriyor.

Kendi efsanesini kendisi bitiriyor.

Istifa ederse para almayacak, kovulursa bir kac milyon tazminat....

Hagi'nin de paraya ihtiyaci vardi zaten

ya da yakismis

Bazi arkadaslar hala anlamadi. Bir Td eskiden neyapmisi filan önemli degil, isterse Hagi 2005 de bizi Sampionlar Ligi kupasi kazandirsin, simdi su haldeyse, hic bir savunacak hali yok, üstüne bizim maddi durumuza göre 15 Milyonluk transfer yapmis, kimsesi de tutmadi buda bir gercek. Cok eskilere bakiyoruz, evet mükemmel ve Türkiye ye gelen en iyi Futbolcumuzdur. Ama olay burda iste bitiyor.

Olmadi, olmicak, hadi denedin yine olmadi, israr neye ? bi yerinden bize Avrupa Ligi elemesi mi cikaracak ? Ozamani neden, yolla gitsin. Olmadi olmicak okadar. Eskileri filan katmaya hic gerek yok.

Kimse körü körüne savunmuyor Hagiyi sallamayın. Hayri bile yeri geldiğinde eleştiriyor. Sorun Hagi'nin teknik direktörlüğüne laf atanlarda değil, kişiliğine laf atanlarda.

Aslında bugün Hagi'nin görevine son verip sezon sonuna kadar Tugay'la devam etmek en mantıklısı.Fener derbisi içinde ateşleyici güç olabilir Tugay.

Aslında bugün Hagi'nin görevine son verip sezon sonuna kadar Tugay'la devam etmek en mantıklısı.Fener derbisi içinde ateşleyici güç olabilir Tugay.

Fener maçlarından önce t.d değiştirmek adet olacak gibi bizde. Paso ateşleyeci güç, alınan beraberlik ve güzel oyun. Ardından yeni bir gaz, yine hüsran falan. :D

Fener maçlarından önce t.d değiştirmek adet olacak gibi bizde. Paso ateşleyeci güç, alınan beraberlik ve güzel oyun. Ardından yeni bir gaz, yine hüsran falan. :D

Yani demek istediğim Hagi'nin bu saatten sonra bize verebileceği birşey yok.Tugay en azından sezon sonuna kadar bir kaç gence şans verir.

Hagi ilk geldiğinde bu takıma ne katkı vermişti? ( Hiç bir şey ) Bu yönetim büyük ümit diye getirdi. Büyük futbolcu ama Teknik Direktörlük konusunda çok başarısız. Tugay Kerimoğlu ile devam edilmesi taraftarıyım. En az 3,5 senelik mukavele yapmalıyız. Yabancı oyuncu yerine genç oyunculara önem vermeliyiz. Biz ancak bu şekilde başarılı oluruz. En son şampiyonluğumuzda 11 Türk çıkıyorduk. Arada Nonda ile Lincoln oynuyordu. Tabi Hakan Şükür faktörünü unutmamalıyız

Yani demek istediğim Hagi'nin bu saatten sonra bize verebileceği birşey yok.Tugay en azından sezon sonuna kadar bir kaç gence şans verir.

Ne genci aga birakalim artik bizdeki genclerden ne koy olur ne kasaba. Hicbiri bir ise yaramaz.

Basarsizlikta benim de payim var deyip o da ayrilir.

son kazigini transferlerle atip giden insan (teknik direktor hagi)

hagi sezon sonuna kadar kalsin iste takimin basina sanki baska biri gelse yada tugay basa gecse bisey degisecek sezon sonu zaten hagi gidecek

Geri
Üst Alt