Cevap: Gheorghe Hagi | Teknik Direktör

Yasasin...oleeeeeey!!! Bülent ünder gs'nin en önemli basarilArinin Pay sahibi! Terim'In 2.döneminde Yoktu ve basarisiz oldu terim! Aydinlik,refah ve mutluluk cok yakin =)

Eintracht Frankfurt, Michael Slkibbe'nin görevine son veriyormuş. (bilgi amaçlı yazdım)

Eintracht Frankfurt, Michael Slkibbe'nin görevine son veriyormuş. (bilgi amaçlı yazdım)

skibbe gibi bir adam bize uymaz. ben hagi`yi cok seviyorum ama gidecekse türk antrenörün gelmesinden yanayim. bur arada nedense hep ilk gönderilenler hocalar oluyor. bence göz boyamaktan baska birsey degil.

Kimse bugün Hagi'yi suçlamasın, Bülent Korkmaz takımın başına geldiğinde de aynı şeyi söylemiştim Hagi geldiğinde de aynı şeyi söyledim. Yönetim sevdiğimiz isimleri gözümüzde küçültmekten başka birşey yapmıyor. Ne Bülent Korkmaz ne Hagi teknik direktör değildir. Suçlanacak kişi Hagi değildir onu o koltuğa oturtandır. Senelerdir bir Abdullah Avcıyı koyamadılar takımın başına. Ruhu şaad olsun sn. Özhan Canaydın, SL liginde çeyrek final oynatan Luce'yi gönderirken çok büyük ayıp ve yanlış yaptı. Gene bizi şampiyon yapan ki kadrosu çok rezildi Gerets'i neden gönderdi bu takım? Madem Reykard geldi, adam kadro yetersiz dediği zaman harcansaydı ya o 30M Euro? Adamı gönderdikden sonra harcadık da ne oldu? Ben bu kadar kötü yönetilen bir takım görmedim. Kimse bana kızmasın ben Hagi'de zerre suç bulmuyorum. Şimdide Tugay yakılmak isteniyor. Yazık günah bu harcadığımız değerlerimize.

skibbe gibi bir adam bize uymaz. ben hagi`yi cok seviyorum ama gidecekse türk antrenörün gelmesinden yanayim. bur arada nedense hep ilk gönderilenler hocalar oluyor. bence göz boyamaktan baska birsey degil.

napalım renktaş sezon ortası koca takımı mı yollayalım , sonra bonservislerden alacağımız 3 kuruş varsa onu da alamayız.

yollarimiz ayrilmis sanirim

ne yani hagi tüm bunları bize yaşattı diye aldırdığı bu sonuçlara futbolcu diye milyon dolar harcatıp hiçbir işe yaramayanlarıda galatasaray'a doldurdu diye sesimizi çıkartmayacakmıyız.bu taraftar bu kulüp bu başarılar karşılığında hagi'ye maddi manevi vereceğini vermiştir.onun içindir ki bir önceki gelişinde taraftara bir cep teli için hırsızlar bunlar hırsız hakaretlerini bile hiç büyütmemiştir büyük galatasaray taraftarı.madem beceremiyorsa ,tazminatı düşünmeden sevgi saygı gördüğü bu kulüpten istifa etmelidir.kim olursa olsun asla galatasaraydan büyük değildir.bugünleri galatasaraya yaşatmaya kimsenin hakkı yok.hadi diyelim hagi galatasaray zor günler geciriyor diye galatasaray'ı sevdiği için geldi ve bugün göründü ki hagi geldiği günden beri galatasaray daha da kötüye gidiyor.galatasaray'ı sevdiği için gelen kişi,galatasaray'a zarar verdiğini gördüğünde de gitmeli.ve bunu yapmak için kendisine gönül bağının olduğunu söylediği kulübün 3-5 kuruşuna göz dikmemeli.t.d döneminde ne verdiki gelecek yılında tazminatı düşünüyor.yoksa bizde futbolcu hagiyi baştacı yapıyoruz.ama futbolcuyken müthiş hizmetler verdi diyede bugünkü rezil sonuçları bize yaşatma hakkının kimsede olduğunu sanmıyorum.

bir sezonu agustos böceği gibi oh saz söz çalarak yaşatmışsınız bu taraftara.bu taraftarı kahretmişsiniz öyleyken bu taraftar arenayı 52 bin kişi olarak doldurdu sizden tek bir şey istedi. bu rezil sezonu kurtarma armaganı olarak şampiyonluğa giden feneri yen biraz nefes aldır bize diye.onda bile başarı yok.ve tüm bunlara ragmen beyler eurolardan olan maaşlarını almaya devam edip,hiç bişey olmamış gibi tatlı hayatla rına devam edecekler,onlar bu tatlılığı hiçbirşey olmamış gibi yaşarken benim galatasaraylım gözyaşı akıtacak.yok beyler ben buna itiraz ediyorum.bu rezil sezonu yaşatan hagi degil babam bile olsa tepkimi gösteririm.kardeşim beceremiyorsan istifa edeceksin,ne verdinki allah aşkına ne verdi t.d olarak bırak vermeyi neler aldı ömrümüzden şu sezon yaşattıkları ile birde tazminat peşinde koşacaksın.sonra menajerini göndereceksin istanbula benden memnun degillerse masaya oturup anlaşalım ayrılayım diye yani istifa etmem kibarca tazminat isterim diyor.ve benim bu tavra saygım olacak.yok kardeşim benim bu tavra saygım olamaz.başarısızlık diz boyu ise istifaa etmesini bileceksin.

adnan polat gördüğüm en kötü,en vizyonsuz başkanlardan biri bunuda belirteyim.aziz yıldırım hayatta en gıcık aldığım insandır.ama onun yaptığı kulüp başkanlığı karşısında valla aynen aziz yıldırımın figüran yardımcısı emir eri gibi duruyor.ne becerikli,nede kulübün haklarını savunabilecek bir duruşu var.

Analizini yaparsın bol bol Hagi..

Güle güle..

Bahri havadar'ın verdiği bilgiler fos çıkıyor..Bence beklemekte yarar var..Birazdan yalanlama gelirse şaşırmam:D

Ntvsporda bağlandılar,yok öyle birşey dediler..Helvacı ilede görüştüler..

ohhhhh be şükür bu kadar başarıslık hele şu fener yenilgisi üzerime kabus gibi çökmüştü ki bize bunları yaşatanlardan biri olan hagi den kurtulmuşuz.umarım tazminat filan istememişsindir hagi.yoksa bu gönül seni bir daha kabul etmez.

ohhhhh be şükür bu kadar başarıslık hele şu fener yenilgisi üzerime kabus gibi çökmüştü ki bize bunları yaşatanlardan biri olan hagi den kurtulmuşuz.umarım tazminat filan istememişsindir hagi.yoksa bu gönül seni bir daha kabul etmez.

Parayi almissa bile bu lafindan sonra geri iade eder.

Ya arkadaşlar gerçekten kurtulduk mu? Şaka filan olmasın

Kalli, Skibbe, Rijkard, Hagi...

4'ü de futboldan anlamiyordu, 4'ü de beceriksizdi, kurtulduk hepsinden! 4'ünü de getiren 2012adnanin ne sucu var ki? "adnanin sucu ne?" yani... Gitmeyin pasamin üstüne sakin!

Kalli, Skibbe, Rijkard, Hagi...

4'ü de futboldan anlamiyordu, 4'ü de beceriksizdi, kurtulduk hepsinden! 4'ünü de getiren 2012adnanin ne sucu var ki? "adnanin sucu ne?" yani... Gitmeyin pasamin üstüne sakin!

Öbürlerini beğenirsin ,beğenmezsin ama Hagi'nin tartışılacak yanı bile yoktu.Bundan sonra bir takım çalıştırabileceğini sanmıyorum.

artık başlıkta yanında t.d ibaresi olmayacak . böylesi daha güzel be hagi

Geri
Üst Alt