Cevap: Gheorghe Hagi | Teknik Direktör
bir sezonu agustos böceği gibi oh saz söz çalarak yaşatmışsınız bu taraftara.bu taraftarı kahretmişsiniz öyleyken bu taraftar arenayı 52 bin kişi olarak doldurdu sizden tek bir şey istedi. bu rezil sezonu kurtarma armaganı olarak şampiyonluğa giden feneri yen biraz nefes aldır bize diye.onda bile başarı yok.ve tüm bunlara ragmen beyler eurolardan olan maaşlarını almaya devam edip,hiç bişey olmamış gibi tatlı hayatla rına devam edecekler,onlar bu tatlılığı hiçbirşey olmamış gibi yaşarken benim galatasaraylım gözyaşı akıtacak.yok beyler ben buna itiraz ediyorum.bu rezil sezonu yaşatan hagi degil babam bile olsa tepkimi gösteririm.kardeşim beceremiyorsan istifa edeceksin,ne verdinki allah aşkına ne verdi t.d olarak bırak vermeyi neler aldı ömrümüzden şu sezon yaşattıkları ile birde tazminat peşinde koşacaksın.sonra menajerini göndereceksin istanbula benden memnun degillerse masaya oturup anlaşalım ayrılayım diye yani istifa etmem kibarca tazminat isterim diyor.ve benim bu tavra saygım olacak.yok kardeşim benim bu tavra saygım olamaz.başarısızlık diz boyu ise istifaa etmesini bileceksin.
adnan polat gördüğüm en kötü,en vizyonsuz başkanlardan biri bunuda belirteyim.aziz yıldırım hayatta en gıcık aldığım insandır.ama onun yaptığı kulüp başkanlığı karşısında valla aynen aziz yıldırımın figüran yardımcısı emir eri gibi duruyor.ne becerikli,nede kulübün haklarını savunabilecek bir duruşu var.