Cevap: Gheorghe Hagi | Teknik Direktör

Demek ki dışarıdan bu kadroyu uçururum felan demeyle olmuyormuş bu işler.

Bir daha teknik direktör olarak Florya tesislerine adım atmaması dileği ile...

Yollanmış mı haber doğru mu ?

Alex Ferguson gerizekalı değil yedek kulübesini 1-2 metre yukarı çekti,sahayı daha net görebilmek için,vizyon meselesi hocam bu tür şeyler...

Bizim hocalar maç içinde esniyor...

2003-2006 yillari arasinda sampiyon olamayinca Ferguson'un ne sorlugunu ne adamligini birakirdir. Bunak, cagimiz futboluna ayak uyduramiyor, Beckham'i saci artist gibi diye yolladi, adamsa aciklasin niye sattigini, Ronaldoyu niye ilk 11de baslatmiyor, defolsun gitsin diye giderdi yorumlar...

2003-2006 yillari arasinda sampiyon olamayinca Ferguson'un ne sorlugunu ne adamligini birakirdir. Bunak, cagimiz futboluna ayak uyduramiyor, Beckham'i saci artist gibi diye yolladi, adamsa aciklasin niye sattigini, Ronaldoyu niye ilk 11de baslatmiyor, defolsun gitsin diye giderdi yorumlar...

En azından sahada futbol görürdük burası kesin...

Bjk maçını da kaybedince istifa eder galiba bizde tazminattan kurtuluruz.

seneye para akıtıp yerli yabancı kaliteli 8-10tane oyuncu almazlarsa o zaman görürüz suç hagide mi rijkaardda mıymıs.

takım kadrosu 27 kişi sitede.

aykut,zan,insua,aydın,barış,sarp,ayhan,serkan,ufuk--bariz kötü oyuncular

kewell,arda,baros,pino,çağlar- iyi ancak sürekli sakatlanan oyuncular

sabri,balta,neill,cana- iyi ancak bu sezon formsuz oyuncular

zapata,culio,kazım,stancu,yekta-yeni transferler, takımda mevkilerinde alternatifsiz olarak geldiler(kazım,culio ve formsuz kaleciler sonrası zapata, barosun sakatlığı sonrası stancu, sağ içte yekta)

gençler-emre,anıl,emirhan üçü de şu an ilk 11 oyuncusu değil

formda oyuncular- herşeye rağmen servet.

sonuç olarak takımda 9 kötü, 5 istikrarsız, 3 ilk 11e hazır olmayan genç, 4 de formsuz oyuncu=22 okları aşağıya doğru olan oyuncu varsa yapacak pek de birşey yok!

seneye para akıtıp yerli yabancı kaliteli 8-10tane oyuncu almazlarsa o zaman görürüz suç hagide mi rijkaardda mıymıs.

takım kadrosu 27 kişi sitede.

aykut,zan,insua,aydın,barış,sarp,ayhan,serkan,ufuk--bariz kötü oyuncular

kewell,arda,baros,pino,çağlar- iyi ancak sürekli sakatlanan oyuncular

sabri,balta,neill,cana- iyi ancak bu sezon formsuz oyuncular

zapata,culio,kazım,stancu,yekta-yeni transferler, takımda mevkilerinde alternatifsiz olarak geldiler(kazım,culio ve formsuz kaleciler sonrası zapata, barosun sakatlığı sonrası stancu, sağ içte yekta)

gençler-emre,anıl,emirhan üçü de şu an ilk 11 oyuncusu değil

formda oyuncular- herşeye rağmen servet.

sonuç olarak takımda 9 kötü, 5 istikrarsız, 3 ilk 11e hazır olmayan genç, 4 de formsuz oyuncu=22 okları aşağıya doğru olan oyuncu varsa yapacak pek de birşey yok!

Kardeşim tabiki suç yönetimde bunu biliyoruz. Ama Hagi elindeki kötü kadroyu da kullanamıyor. Yaptığı değişikliklerden sonra 2 gol yiyoruz. Var mı böyle bi şey? Alsana Pino'yu fener maçında. Gökhan Gönül gelebilir miydi o kadar Pino girseydi Kewell yerine. İlk 11 başlamasını geçtim yedekten girse bile böyle olmazdı.

Hagi'nin eline istediğiniz kadar kaliteli takım verin başarıyı yakalayamaz.

Tüm maçlarda 1-0 öne geçtiği an bişeyler yolunda gitmiyor der hamle yapıp 1-2 mağlup duruma düşer.

Zaten bizden gidince de Steaua hariç takım bulamaz kendisine.

hala gönderilmedi mi bu la...

nekadar istiyorsa verin gönderin la...!!!

Bu dediğin adam olmasaydı; Süper kupamız var, UEFA kupamız var, 4 sene üst üste şampiyon olduk, diye övünemeyecektin. Biraz saygın olsun. Hagi evet yetersiz ama, götürdükleri, getirdiklerinin yanında bir hiç. Bu yüzden düşünerek konuşun biraz. O sıradan bi adam değil, HAGİ ULAN O HAGİ!

Bu dediğin adam olmasaydı; Süper kupamız var, UEFA kupamız var, 4 sene üst üste şampiyon olduk, diye övünemeyecektin. Biraz saygın olsun. Hagi evet yetersiz ama, götürdükleri, getirdiklerinin yanında bir hiç. Bu yüzden düşünerek konuşun biraz. O sıradan bi adam değil, HAGİ ULAN O HAGİ!

futbolcu hagiye demiyor ama td hagiye diyor...

Rijkkardi yolladigimiz gibi bu adamida yollarsak ayip

bize yakistigi gibi hurmet gosterip yolculamaliyiz

buyuksun HAGI

Ben Hagi'yi gol attıktan sonra yüzünde beliren, hafif utangaçlık, hafif gurur, hafif şımarık çocuk edası kokan gülüşü için sevdim...

Ben Hagi'yi Van'da 2 gol attığında, Trabzon'a Galatasaray adına ilk frikik golünü attığında kapalı tribünün önüne koşup diz çöktüğünde sevdim...

Ben Hagi'yi arkasından gelenin O'nun bu hareketi yapacağını bildiği halde engelleyemediği topuk pasları için sevdim...

Ben Hagi'yi kolunda pazubandı olmayan gizli kaptan, gerçek lider olduğu için sevdim...

Ben Hagi'yi annesini, babasını Galatasaray'da oynarken kaybedip, yasını Galatasaray formasıyla sakallı çıktığı maçlarda tuttuğu için sevdim...

Ben Hagi'yi her maç öncesi özenle sargıladığı ayakları için sevdim...

Ben Hagi'yi Türkçe öğrenme çabası için sevdim...

Ben Hagi'yi bir Samsun maçında ne yapılırsa yapılsın gol girmediği bir anda, sonradan oyuna girip topla ilk bulşstuğu anda attığı şutla kazandırdığı gol için sevdim...

Ben Hagi'yi bir başka maçta oyundan çıktıktan sonra kalenin arkasına gidip, bir duran topta arkadaşlarına nereye atmaları konusunda direktif verirken görüp, bir de O'nun dediği yapılıp gol gelince sevdim...

Ben Hagi'yi her basın toplantısında söze Normalll diye başladığı için sevdim...

Ben Hagi'yi Erol Ersoy'un şahsında Galatasaray'dan şampiyonluğu çalanların hepsinin yüzüne tükürdügü için sevdim...

Ben Hagi'yi Samuel Johnson'in kaburgasını kırdığı için sevdim...

Ben Hagi'yi Viyana'da 20 yaşında delikanlı gibi tüm yarı sahayı geçip attığı golden sonra çocuk gibi sevinip arkadaşlarına elleriyle "gelin gelin" yaptığı için sevdim...

Ben Hagi'yi sahanın bir ucundan bir ucuna attığı milimetrik paslar için sevdim...

Ben Hagi'yi bacanağı Popescu için sevdim..

Ben Hagi'yi spikere 8 kez Hagi! Hagi! Hagi!.. diye bağırttırabildiği için sevdim...

Ben Hagi'yi Roberto Carlos'a attıgı çalımdan sonra salladığı el için sevdim...

Ben Hagi'yi Allah'ın sarhoşu Tony Adams'a çaktığı yumruk için sevdim...

Ben Hagi'yi Athletic Bilbao'ya son dakikada attığı gol için sevdim...

Ben Hagi'yi Monaco'ya attıgı gol sonrası Fransız spikere çığlık attırdığı için sevdim...

Ben Hagi'yi İstanbul maçında son dakikada, Leeds'te ilk dakikalarda, öylesine kritik, öylesine zor penaltılar için gözünü kırpmadan penaltı noktasına gittiğinde sevdim...

Ben Hagi'yi topu ayağına aldıgında Parken'deki, o nasıl da mağrur tüm İngilizlerin soluğunu tuttuğunu gördüğüm için sevdim...

Ben Hagi'yi Monaco'da başına bağladığı bantla çocuk gibi Süper Kupa seromonisinde eğlendiği için sevdim...

Ben Hagi'yi sırtında yazan 10 rakamı O'na bu derece yakıştığı için sevdim...

Ben Hagi'yi Milli Marşımızı eli kalbinde dinlediği için sevdim...

Ben Hagi'yi mütevaziliği için sevdim...

Ben Hagi'yi gerçek "Commandante" olduğu için sevdim...

Ben Hagi'yi o Galatasaray'i bu derece sevdiği için sevdim...

Ve ben Hagi'yi üzerindeki forma için sevdim...

Ve Ve ben Hagi'yi Galatasaray'in en zor durumunda gelip takimin basina geçtiği için sevdim...

AliSamiYen.net - 10 # | Gheorghe Hagi

Bu Galatasaraylılık falan değil.Ne olursa olsun Hagi'Ye bu demek Galatasaraylılık falan değildir.Ağır olun.

renkdas bosver, herkesin ailesinden aldigi terbiye yazdiklarina yansiyor. Herkesin kendini ifade etme tarzi farkli yani.

Geri
Üst Alt