Cevap: Gheorghe Hagi | Teknik Direktör

GALATASARAY hiçbir zaman küçülmez ama sen tarihte küçük bir nokta olarak kalacaksın.

Bu adam olmasaydı biz büyüyemeyecektik ki zaten. Haberin doğru olduğunu varsayıyorum, yanlış bişey de söylememiş yani.

biz 100 yılda büyüdük küçük bir adamın lafıyla küçülmeyiz, çok sinirliyim, *****lilerin arayıpta bulamadığı bir şey oldu bu heryerde dalga geçiyolar.

Bu adam olmasaydı biz büyüyemeyecektik ki zaten. Haberin doğru olduğunu varsayıyorum, yanlış bişey de söylememiş yani.

Bizi hagi büyüttü ha sanada ayıp, hadi 1996 ile 2000 yılını çıkardım geri kalan 102 yıl ne olacak, bravo sana aramızda bu laftan memnun olanlarda var.

Bizi hagi büyüttü ha sanada ayıp, hadi 1996 ile 2000 yılını çıkardım geri kalan 102 yıl ne olacak, bravo sana aramızda bu laftan memnun olanlarda var.

Ya adam yanlış bir şey söylememiş ki, yalan mı yani 10 sene önceki halimizle bu halimiz aynı mı sence? Ayrıca bu adam kulübün en parlak günlerinin yaşanmasında en fazla pay sahibi olanların başında geliyor...

Kusura bakmayiniz da, Hagi'ye 'kücük adam' diyene ben GALATASARAYLI diyemem.

Neyse tartışmayın.

Adam doğru birşey söylemiş. Her anlamda 5 yıl içinde geçmişe nazaran küçüldü bu kulüp. Tartışmayı neden "yok Galatasaray'a küçük kulüp demiş, vay efendim adama bakın ne sanıyor kendini neler diyor elin Rumeni" tarzında şeylere çektiğinizi anlamıyorum. Bas bas bağırıyoruz bu yönetimle olmuyor Avrupa'yı unuttuk, marka değerimiz düştü yıllardır Şampiyonlar Ligi'ne gidemiyoruz diye Hagi deyince mi batıyor? Adam doğru söylemiş. Dost acı söyler demişler. Hagi bu ülkede Galatasaraylıyım diye geçinen çoğu insandan daha Galatasaraylı merak etmeyin siz.

En azindan sene sonuna kalmani cok istedim ama her iste bir hayir vardir derler ya.Gitmenle geride kalan 7 haftada, hem degerin anlasilacak hemde gelecek icin sana firsat yaratacak.

florin

good evening.

hagi was the best thing ever happened to galata.

never forget that! please,don’t treat him bad.

he is a legend.he is a mith.he is your history.he is our history.in this moments he deserve our love not our hurh words.we love hagi the player but we love hagi the coach too.we know how much you love galata hagi.we love you now and we always will!

Blog üzerinden sitemize gelen bir yorum. Anlıyor ve benzer duyguları taşıyoruz.

(This is a comment that we received via our blog, we understand and agree with it.)

Adet yerini bulsun;

Üşüyoruz reis. :'(

Cevap: Gheorghe Hagi | Eski Teknik Direktör

Reis,Cana´yı stoper oynattı diye ana avrat düz gidilmediği kalmıştı forumda.Dün rüya takımın TD´si Cana ile aynı tarzdaki Mascherano´yu final maçında stoper oynattı.

Mismovic'i harcamasi, Stancu-Zapata-Culio gibi rezalet ötesi adamlari transfer etmesi, her maçta türlü degisiklik saçmaliklari, Sabri ve Hakan Balta'yi orta saha oynatmasi da Guardiola'nin yapabilecegi hamleler zaten.

15 Yıl önce bugün girdi kulübün içine Patr10. Ne güzel bir günmüş o öyle.

Adnan Polat Hagi'yi kullandı ve onuda küstürdü kulube

Gelde küfür etme

Galatasaray tarihinin dönüm noktası 15 yıl önce bugün. Ne büyüksün Hagi :tiphat:

Her zaman iyi anılarla hatırlayacağım.T.Direktörlüğündeki başarısızlık umrumda değil. :tiphat:

Geri
Üst Alt