Cevap: #10 Gheorghe Hagi

Kovacevic 1-2 sene sonra transfer olmustu galiba. Bu macin oynandigi sezon kesin yoktu ama.

MARADONA: 'HAGİ'NİN FUTBOLUNU ÖZLÜYORUM'

9710_781_28493.jpg

Panelde mikrofonu alan bir öğrencinin ''Son 20 yılda en beğendiğiniz futbolcu hangisi'' sorusuna efsane futbolcu Maradona, ''Son yıllarda Avrupa çok klas oyuncular yetiştirdi.Buna örnek verecek olursak Zidane ve Hagi diyebiliriz. Ben büyük bir keyifle izlediğim bu yıldızların futbolunu özlüyorum. Bu oyuncuları benim futbol yapıma en yakın isimler olduğu için çok beğeniyor olabilirim. Dünya Kupası'nda Hagi'nin Kolombiya'ya attığı gol hala hafızamda. Gerçekten ustaca bir goldü.'' cevabını verdi.

Hagi 'nin Maradona 'yı maymun ettiği bir pozisyon var bende [muhtemelen youtube 'da da vardır :ka21:]

Sert faul yaparak durdurmuş Hagi 'yi

Hagi 'nin Maradona 'yı maymun ettiği bir pozisyon var bende [muhtemelen youtube 'da da vardır :ka21:]

Sert faul yaparak durdurmuş Hagi 'yi

Aynı pozisyonun devamı mı bilmiyorum hakem faul vermiyor Maradona'ya Hagi de kalkıp dalıyordu arkadan:ayatollah:

[video=youtube;I-q7BXEMqTU]https://www.youtube.com/watch?v=I-q7BXEMqTU[/video]

Ne pas vermiş :005:

[video=youtube;llcM5OsLqSE]https://www.youtube.com/watch?v=llcM5OsLqSE[/video]

Kokainmanın Hagi'ye yaptığı iki faul de net sarı kart ama soununda kartı gören Hagi, hakem barzosu sağolsun..

[video=youtube;llcM5OsLqSE]https://www.youtube.com/watch?v=llcM5OsLqSE[/video]

0:48 den sonrası tam olarak dalmamış ama ayağı takmış:ka21:

Ahmet'in dedigi pozisyon kismen dogru. Hagi orada ayagini takmisti.

Birde bir kac sene evvel daha detayli bir Hagi vs Maradona videosu vardi. Orada daha fazla Hagi enstantaneleri mevcuttu.

hagiyi canli izledigimiz icin yatip kalkip COK SUKUR ALLAM demeliyiz.

Ben üzülüyorum yani eskiden Cine-5 veya Tele On aboneliğimiz yoktu da her hafta ayrı bir resitalini izleyemiyorduk bu adamın.Anca ŞL'de Uefa'da denk gel(internetten izlerdik),Türkiye Kupası,özetler...

Pardon sonradan dank etti,bir ara peder Tele On satıyordu da bir tane aleti eve götürmüştük;)

Ne Rapid'e attıgı gol, nede Monaco'ya. Bu goldeki kadar sevindigim baska bir anım yok gibi bir sey.

[video=youtube;ouxiaSE10QQ]https://www.youtube.com/watch?v=ouxiaSE10QQ[/video]

Bir daha Galatasaray'a bu kalitede ve adamlıkta bir futbolcu gelir mi bilmiyorum....

Hagi onu orda bunu burda oynatiyor diye yerden yere vuruluyodu. Ne yapsaydi adam? Adnan Polat kendi agziyla cikip soylemedi mi "Hagi'nin istedigi bir defansif orta saha oyuncusunu yetistiremedik" diye? Evet tek bir yapilamayan transfer takimin kaderini bu kadar etkiledi. Arda'nin sakatligi olmasaydi Stancu mu gelicekti saniyosunuz? Eli kolu bagli en sucsuz kisiyi rezil ederek yolladiniz ey cahil taraftar!

Hagi bir basın toplantısında "1.5 senelik kontrat imzaladım, bana bu süreyi tanıyın" dedi. Sürekli zaman istedi evet ama bunun nedenlerini de kendince açıkladı: Geldiğimde bu takımın bir çok sorunu vardı dedi, Rijkaard'tan çok farklı bir sistemi olduğu için oyuncu seçimleri ve takımın bulunduğu konumu göz önünde bulundurup bu takımı ben yapmadım dedi. Arda dedi, Baros dedi, bu oyuncuları daha hiç kullanamadım, devre arası aldığım oyuncularsa daha çok yeni geldiler, alışmalılar dedi. "Ben" dedi, HAGİ bu takıma herşeyimi veren bir adamım dedi. Futbolcuyken de teknik direktör olarak ilk geldiğim zamanda. Takımda herşeyi değiştirmenin, düzeltmenin bugünden yarına olamıyacağını söyledi ve "bana kontratım bitene kadar şans verin, kendi takımımı kurmama izin verin, ben kazanan, yarışmacı bir takım oluşturabileceğime inanıyorum" dedi. Bu kadar kredim de olsun artık dedi.

Hagi futbolcu olarak Galatasarayın kendisine kazandırdıklarından fazlasını kulübe kazandırabilen ender futbolculardandı. Teknik diretör olarak geldiği zaman da en zor dönemlerimizdi. İlk teknik direktörlük deneyiminde de başarısız olmadığı gerçeği var. Giderken enkaz bırakmadığı, hatta şampiyon olan takımın altyapısını oluşturması var. Hagi gelecek sezon istenilen başarıları yakalayamasa da kesinlikle belli bir seviyeye getiricekti takımı. Şimdi bu adam, "HAGİ" 1 sezon istiyor bizden. Ben herşeyimi verdim bu kulübe, 1 sezon sabredin ulan, yine başarıcam diyor. Sürekli bir vefadan bahseder dururuz. Bu adama bir sezon daha sabredicek vefaya sahip bir kulüp-taraftar olamadık. En azından ben kendim sabredecektim, nacizane olarak ama 10'u bitirdiniz. Hemde gurursuz, basiretsiz, karaktersiz bir futbolcu toplulugu ve yonetim icin 10'u, en buyuk efsanemizi bitirdiniz. Eserinle gurur duy kör ve nankör GALATASARAY taraftari.

6polea.jpg

:sad007:

Geri
Üst Alt