Cevap: #10 Gheorghe Hagi

Nice senelere Karpatların Maradonası.

Benim için gelmiş geçmiş en iyi 10 numara.Sonrasın da Denis Bergkamp ve Rivaldo gelir.

:ayatollah:

Çok büyüksün be Hagi çok büyük iyi ki izledik seni iyi ki doğdun!

Senin gibisi birdaha zooor gelir :( iyiki dogdun #10!

Nice mutlu senelere 10 numaranın hası..Seni izleyen jenerasyondan biri olarak çok her zaman kendimi çok şanslı hissettirdin bana..İyi ki doğdun iyi ki Galatasaraylı oldun..

Çok özlüyoruz be Hagi :sad007:

[video=youtube;340Fe7h7Ugg]https://www.youtube.com/watch?v=340Fe7h7Ugg[/video]

Bir gurbetci olarak , belki Hagi olmasa su an Bayern Münih ya da 1. FC Köln taraftariydim, babamla kücük yasta Galatasaray'i izledim, o Dortmund'a caktigi golden sonra Galatasaray'i tamamen kabullendim. UEFA finalinden 9 yasindaydim, ve evde tek ben vardim, finalde Hagi Adams'e vurduktan sonra kirmiziyi yiyince kendi kendime dedim, tamam biz bunu Hagi'siz alamayiz diye, kapattim televizyonu yattim. O zamanlar Galatasaray'in Avrupa'da yolun baslangici oldugunu saniyordum, meger ki Hagi birakti ve o sezon takim dagildi. Eminim carsamba günü bizim maci izleyecektir ve bizim gol atmamizi umut edecektir.

I love you Hagi :ayatollah:

6 sene once 14 yasindayken yapmistim bu klibi simdi YouTube'da Hagi'nin en cok izlenen klibi :asd:

Fatih Akyel: "Hayatimda ilk defa boyle bir olaya sahit oluyordum. Super Kupa'da; Hagi, Lucescu'ya beni oyuna surmesini soyledi ve Lucescu'da Hagi'yi dinleyip beni oyuna soktu."

Jardel'in altin golunun asisti Fatih Akyel'e ait.

Cok buyuksun HAGI'm. Degerini TEKNIK DIREKTOR olarak bilemedi camian. Ama sende de hic sans olmadi. Kimselerin cesaret edemedigi donemlerde hep dip yaptigimizda ciktin ortaya... Sana yakistigi gibi. Ama degerini bilemediler. Buyuksun reis cok buyuksun.

Benim izlediğim en büyük futbolcudur Hagi.Sırf Galatasaray forması giydi diye değil.Biz çok şanslıyız onun gibi bir değeri armamız altında izlediğimiz için.

Ölümüne Gica...

Galatasaray a yaş olarak 28 yaşında felan gelseydin Şampiyonlar ligi kupasını 10 yıl önce almıştık.Çok büyüksün Hagi.

Galatasaray a yaş olarak 28 yaşında felan gelseydin Şampiyonlar ligi kupasını 10 yıl önce almıştık.Çok büyüksün Hagi.

1989 sensinde Steaua'ya elendigimiz Kupa 1 yari finalinde, Hagi Steaua Bukres'de degilde bizde olsaydi, o sene kupayi almistik muhtemelen.

Zaten hakemle elenmistik Steaua'ya.

Başlığın aşağılara düşmesin ulu reis, gönlümüz el vermez.

A77pnX9CIAAKSM5.jpg:large

Comandante'nin Maldini'li defansa küfür gibi pası :bid:

[video=youtube;khyka4cOocE]https://www.youtube.com/watch?v=khyka4cOocE[/video]

bu bütün hagi severlere gelsin ,simdiye kadar yapilan en iyi hagi videosudur cünkü eski goleri de var sirf galatasaray zamani degil

zaten adamin goleri kopyalanmis gibi ücer dörder ayni sekilde goleri var ,hicbiri sans sayesinde atilmamis yani.

Gheorghe Hagi ( Skills and Goals) - YouTube

Geri
Üst Alt