10 kere gelip takımı batırsa bile bu adama hayır demek ne mümkün

Ben Hagiyi bir kere sezon ortasında değil de sezon başlamadan planlı hazırlıklı bir şekilde görmek isterim antrenör olarak.

Adamı istemiyenler var da ama bu adam geldi 2 defa işler kötü giderken elini ateşe soktu. Sorsak düşünmeden yine yapar !

I am the one who knocks!

Ben Hagiyi bir kere sezon ortasında değil de sezon başlamadan planlı hazırlıklı bir şekilde görmek isterim antrenör olarak.

Adamı istemiyenler var da ama bu adam geldi 2 defa işler kötü giderken elini ateşe soktu. Sorsak düşünmeden yine yapar !

I am the one who knocks!

2004-2005 sezonu. O sezon Hagi'nin antrenörlük kariyerinin muhtemelen ilk ve tek başarılı senesidir. Takımın sezon başından itibaren başındaydı. Hakikaten çok kompakt futbol oynatıyordu. Derbilerde rakipleri eziyordu resmen. Türkiye Kupası'nda 5-1'lik fener galibiyeti unutulmaz. Gerçi o maç 3-0'dan sonra Mondragon'un maçı olmuştu ama o ayrı bir konu. Hatta ben her zaman Gerets'in şampiyonluğunda Hagi'nin büyük payı olduğunu düşünürüm. Çünkü ona hazır ve ne oynadığını bilen bir takım bırakmıştı.

Ama adamın çok kötü bir huyu var, o da çok takıntılı olması. O takıntılarını yenemiyor ve takıma hep kötü yansıyor bu. Onda da Terim'de ki ders almam ders veririm esintilerinden mevcut ama Terim'den bile daha fazla ego sahibi. Bana göre sırf bu yüzden bir türlü antrenörlükte ilerleyemedi.

Gel ulan Deli. :D

Zamaninda Misimiovic ve Pinoyu kadro disi birakmisti ama...:S

Icimden tuhaf bir ses Hagi Galatasarayi Sampiyon yapar diyor ama Hagi de zor bir karakter, Sneijder gibi bir Yildiz kadro disi birakabillir, cilgin bir tip. Zapatalar falan unutmadik...

67784_451261568167_8181407_n.jpg

:k19:

Icimden tuhaf bir ses Hagi Galatasarayi Sampiyon yapar diyor ama Hagi de zor bir karakter, Sneijder gibi bir Yildiz kadro disi birakabillir, cilgin bir tip. Zapatalar falan unutmadik...

Sneijder gibi hirsli ve profesyonel oyuncularla sorun yasayacagini sanmiyorum Hagi'nin.

"Takımı yenildiğinde ağlamayan hiç bir zaman büyük oyuncu olamaz." diyen Hagi, Burak'i ve Selcuk'i tekme tokat atardi sahadan ama.

Burak&Selçuk'u kesecekse gelsin. Italyan batirana kadar Hagi batirsin.

Misi'yi hala Hagi'nin harcadığına inanmıyorsun değil mi? Adnan Sezgin sonraları olayın içyüzünü ağzından kaçırmıştı, ya da açık açık beyan etmişti.

Pino, Hagi gelmeden ne top top oynadığı belirsiz biriydi. Hagi daha geldiğinin ertesi günü Pino'yu forvete çekip çok etkili bir forvet yaratmıştı. Hemen akabindeki Fenerbahçe maçında Pino'nun sağlı sollu şutlarını ve Gökhan Gönül'ün zor bela çizgiden çıkardığı, direkleri sıyıran topları hatırlayın. Pino'yu zorunluluktan forvete çekmişti elbette ki, çünkü Baros sakattı. Hagi, 'Baros gelecek, Arda gelecek takımdaki raylar ufak ufak yerine oturacak' diyordu. Gelemediler, zaten dibe vurmuş takım resmen dibe vurduğunun ilanını yaptı ama kendini malesef Adnanlar'ın maşası yapan (kimbilir Hagi'ye ne vaadlerde bulundular, transferler veya gelecek sezon için?) Hagi günah keçisi oldu.

Hagi'ye gelme diyebilir miyiz be? Hele ki takımdaki asalakları kesecekse hemen gelsin. Futbolcu olarak bile gelse Selçuk+Burak+Veysel+Tarık+Dzemaili'den daha fazla katkı verir.

Albayrak'ın ağlaya zırlaya defolsun gitsin, yaktı bizi, perişan etti dediği Hagi hakkında mı konuşuyoruz?

Hagi:''Galatasaray ne zaman iyi ben yok,Galatasaray ne zaman kötü ben geliyor''

"Gel" dendiği an gelecektir. Kariyerinde berbat bi dönem olarak yer alacağını bilse bile seve seve gelir her zaman Galatasaray'a. O kadar da Galatasaraylı. Terim'in kariyerine toz kondurmamak için görevi reddettiği donemde de gelmişti ne de olsa.

Ersun Yanal geleceğine Hagi gelsin 5. bitirelim yine raziyim.

N5

"Gel" dendiği an gelecektir. Kariyerinde berbat bi dönem olarak yer alacağını bilse bile seve seve gelir her zaman Galatasaray'a. O kadar da Galatasaraylı. Terim'in kariyerine toz kondurmamak için görevi reddettiği donemde de gelmişti ne de olsa.

Ersun Yanal geleceğine Hagi gelsin 5. bitirelim yine raziyim.

N5

Adamsın adminim, bu forumdaki herkes için geçerli olmalı

hagi+009.jpg

GEL DE SECDE EDELIM
loveyouhagi.JPG

Hagi'ye hep rezil kadrolar verdik.Elimizde fena olmayan bir kadro var ve Hagi'nin bu kadroyla başarılı olabileceğini düşünüyorum.Bunu hakediyor.İtalyan çapsızıyla tek bir saniye dahi kaybetmeden takımın başına getirilmelidir.

Geri
Üst Alt