Mert GÜLMEZ
10 Numara!
- 31 Ocak 2013
- 14.757
- 1.666
- 1.328
Ee o zaman I love you Hagi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Gıhorge haci gelirse iyi corc haci gelse de olur ama Okan Buruk gelicek maalesef gelirse Halil sezai - isyan04-05 sezonunda oynattığı topu az hocada gördük ama tabi insanların aklında 8. bitirdiğimiz sezon kaldı. Terim'in 2. gelişindeki enkazı temizleyip, Gerets'in şampiyon yapacağı kadroyu kurmuştu.
Gelmesin tabi, iki puan kaybında tribündeki sığırlar küfür eder kalbini kırar gerek yok.
Stancu süper topçu bence GEnçlerbirliğinde harikalar yarattı Culio da iyi şu kadrodaki Selçuğu kadro mühendisleri görse bu çocuk topçu nasıl olmuş derler sevmiyorum seni Sütoğlan Selçuk takıntı yaptım bu herifiAldırdığı adamlar:
Song,Tomas,Conceicao,Hasan Kabze,Ribery,Saidou,Hakan Yakın,Fevzi Elmas
Stancu,Yekta,Culio,Zapata,Kazım
Aldırdığı adamları ele alırsak ilk döneminde Hakan Yakın hariç aldırdığı adamların hepsi tuttu.Fevzi de iyi bir yedek kaleciydi.
2.döneminde Stancu,Culio ve Kazım gelmeseydi küme düşebilirdik ciddi ciddi.Özellikle Kazım ve Culio Arena'daki maçlarda ciddi katkı verdi.Stancu'yu da 5'e aldık 2.850'ye sattık.Stancu şu an banko oynar bizde.Zapata ise tam bir armut çıktı ama bonservissizdi sene sonu tekmeyi vurduk.Yekta o seneki BAM'dan sonra fena değildi ama sonradan başımıza bela oldu.O transfere başarılı da başarısız da diyemem.
Lakin 5-1'lik kupa maçında uçan Ribery'i 2.yarının başında oyundan çıkarıp yerine Sabri'yi sokmasını unutmam.Kontralarla 6-0'ı tarihe gömebilirdik.
Yine Arena'daki ilk derbide bir önceki haftanın yıldızı Pino'yu oynatmamasına da anlam verememiştim.Bunların dışında başarısız bulmuyorum Hagi'yi.Sadece çok yanlış zamanlarda geldi.Özellikle 2.gelişi hiç olmamalıydı.Adnan Polat hainine selam olsun.Taraftardan tepki gelmesin diye Hagi'yi yedi.
Hagi gelse Sneijder'e falan takıp oynatmaz şimdi onu, tıpkı Misimovic olayı gibi.
Hagi gelse Sneijder'e falan takıp oynatmaz şimdi onu, tıpkı Misimovic olayı gibi.
KaRıköyde takıma en iyi top oynatan teknik direktör Hagi'ydi. Pino'lu kadroyla bile Allah Allah diye akın ediyorduk. Cesurdu, berabere kalırdık fakat galibiyeti kaçıran taraf biz olurduk.