futbolculuğuna laf eden taş olur ama hocalığı yok bu adamın o yüzden boş yapmaya gerek yok.

...ama hocalığı yok bu adamın o yüzden boş yapmaya gerek yok.

Bullshit.jpg

Bu arada Hagi'den sonra ilk defa bu kadar uzun soluklu bir on numaraya sahip olduk :)

hala abuk subuk konusuyonuz basacam kufuru ha

romanyada yaptiginin esi benzeri varmi kamil boyz
sezon ortasinda gelip 2. lig topcularini calistirmak zorunda oldugu sezonla yargilayanlar var

hala manciniyi dilleyenlerin oldugu forumda hagiye laf edenin kafasini kirmak gerekir

Wesley hoca olsun diyenler Hagi'ye neler yapıldığını unutmuş. Hagi hiç başarısız değildi halbuki.

İlk geldiğinde takım 76 puan topladı (2014 yılında Fener 74 puan ile bize 9 puan fark atmıştı.) ve TR Kupası'nda Fener'i 5-1 yenip şampiyon oldu ama lig şampiyonu olamadığı için yollandı.

İkincisinde rezil bir takım ve yönetim vardı. Terim o kadar akıllıydı ki o takıma gelmek istemedi ve Hagi cesaret edip geldi ama düzeltemedi.

Bu sebepten ben asla iyi iz bırakmış oyuncular bizde hoca olsun istemem.
Hagi'de Hamzagillerden o da romen ırkçısı sırf misimovic Boşnak diye kadro dışı bırakmıştı

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ne sneijder ne hagi bu takımda sevilen futbolcular teknik direktör olmamalı.Ha başka bir görevde olursa fena olmaz. Olası bir başarısızlıkta o sevgi nefrete dönüşebilir.

Yönetim devre arası Hakan Yakın yerine Locatelli'yi alsa o sezon şampiyon yapmıştı.

Herhangi bir Galatasaraylının Hagi'den nefret etmek gibi bir hakkı yok. Kuşlar nefret eder ancak.

Öyle tabi kuşlar hangi futbolcumuzdan nefret etmedi ki bizim içimizde birde onlara uyanlar var.Neyse her ne olursa olsun teknik direktörlük gibi agır bir görevde olmamalı.

Yav Hagi mi cözüm olacak? Kadiköy'de en iyi macimizi Hagi ile mi yapmisiz? Katilmiyorum. Bir Pino'nun bindirmeleri ve uzaktan sutlari vardi.

Iki kere bizde hocalik yapmis, iki kere de basarili olamadi. Misimovic'i kesmesi, kendi oyuncularini (Stancu, Culio) yüceltmesi, ... . Kimse kusura bakmasin, Hagi oyuncu olarak bir efsane olabilir, ama TD olarak ise yaramaz.

Sizi sevenleri uzmeyiniz bubba
ve donunuz

imza
GS taraftari

Hagi büyük futbolcuydu ama saha içinde kaba ve centilmenlikten uzaktı.
Bize çok güzel anılar bıraktı.

UEFA Kupası yolunda, yarı-finalde Emre'nin, finalde ise Hagi'nin kırmızı kart görmesi, tesadüf müdür ?

hagi_emre_sirtinda.jpg

Hagi büyük futbolcuydu ama saha içinde kaba ve centilmenlikten uzaktı.
Bize çok güzel anılar bıraktı.

UEFA Kupası yolunda, yarı-finalde Emre'nin, finalde ise Hagi'nin kırmızı kart görmesi, tesadüf müdür ?

hagi_emre_sirtinda.jpg

ne diyorsunuz akşam akşam

Geri
Üst Alt