Hagi'nin kredisi bitmez bizde. Her zaman gelebilir. Efsaneye kapımız açık. Bence kötü kadrolara rağmen yine de iyi sonuçlar alıyordu.

C_8g-1uUQAATOAx.jpg

Iki sezon arkasinda dursaydiniz Atletico Madrid gibi olurduk. Tabi finalde kaybetmeyen cinsinden.

Dusunuyorum da, 2011-2012 kadrosu Hagimiz'de olsaydi, o kadroya 2012-2013'de Cris, Dany, Yigit G., Amrabat, Umut, Hamit gibi angutlari takviye etmez, takimi o sezon Terim'in yaptiginin aksine birkac seviye uste cikarirdi. Bu da minimum CL yari finali demekti. Gecen gecti yazik oldu. Dursun varken kesinlikle gelmesin, aklimi gectim duygularim bile buna mani oluyor.

Zamanında adamın arkasına teneke bağlayıp gönderdiler bi sövmedikleri kalmıştı. Bugün hagi'yi övenlerin eski mesajlarına bakın ne kadar tutarsız bir taraftar profilimiz olduğu görürsünüz. Şu videodaki taraftarların konuşmalara bakın birde şimdiki söylenenlere bakın.
YouTube

Iki sezon arkasinda dursaydiniz Atletico Madrid gibi olurduk. Tabi finalde kaybetmeyen cinsinden.

Dusunuyorum da, 2011-2012 kadrosu Hagimiz'de olsaydi, o kadroya 2012-2013'de Cris, Dany, Yigit G., Amrabat, Umut, Hamit gibi angutlari takviye etmez, takimi o sezon Terim'in yaptiginin aksine birkac seviye uste cikarirdi. Bu da minimum CL yari finali demekti. Gecen gecti yazik oldu. Dursun varken kesinlikle gelmesin, aklimi gectim duygularim bile buna mani oluyor.
yarı finale çıkmışken kupayıda alır gelirdik renkdaş. galatasaray sonucta bu.

Geri
Üst Alt