Cevap: #10 Gheorghe Hagi

bzen dusunuyorum acaba bu ruh diye aradigimiz sey sadece hagi nin varligimiydi?

Hirsiyla,Mücadelesiyle,Üstün yetenekleriyle degil sadece,ayrica kötü zamanda Takimda liderlik vazifesine üstlenen bir topcuydu.

Bu Ruh denen seyi bir oyuncuya baglarsak,bunun ismi tabikide Gheorge Hagi olmali.Ama öbür topcularimizada biraz haksizlik etmis oluruz.

Haginin farki ayridi,ancak Hakan,Hasan,Jardel,Capone,Taffarel,Ergün,Ümit,Tugay,Okan,Ünsal ve Emre gözardi edilmemeli:)

Büyük üstad, saygılar.

HAGİ HAGİ HAGİ

forum konusuna bile yazacak kelime bulunamayan adam.

SENİN GİBİSİ GELMEZ!. GELMEDİ!

sen bırtaneydın hagi sen gıbı gelmez bıdaha bunuda bılıyoruz elımden geldıgınce hergun yazcam buraya

I love you hagi...

oradaydım, yeni açık'ta, yukarılarda. o'nu görebilmek için oradaydım. bir mayıs günü nasıl güzel olabilirse o kadar güzeldi hava. hagi de oradaydı, son defa! ama kaçımız farkındaydık bunun, ben farkında mıydım mesela? bilmiyorum ki. aslında farkediyordu da insan, etkisini çok sonralar görüyordu. güzel bir gündü, sevinçliydim.

cimbom taraftarı o kadar güzeldi ki o gün. karnavaldı sanki. benim en çok sevdiğim taraftar buydu işte. yalnız gitmiştim maça, ama binlerdik orda. kendi içinde çok güzeldi galatasaray. zaten galatasaray farklıydı abi o zamanlar. farklı konumdaydı. şampiyon olamıyordu o sene belki ama farklıydı. nasıl anlatılır ki bu, bilmem.

hagi cimbom'a geldiğinde de cimbom'dan giderken de gol atardı. yine atmıştı. trabzon maçları güzel ve gollü geçerdi daima, kazanmıştık. şampiyon olamamıştık, ama umrumuzda değildi. önceden çok olmuştuk çünkü be abi. ama o coşku, o heyecan bambaşkaydı. o an stadta olmak lazım, anlatamıyorum ki. hagi 2 gol atmıştı. bana kalsa oynardı daha. niye gidiyordu abi hagi? 2 gol atıyordu, tamam bizim hatrımıza atıyordu. da niye gidiyordu abi. o gün hiç anlamadığım bir durumdu bu. cidden toparlıyamıyorum cümlelerimi.

o maçın akşamı, bir şeylerin değişeceğini anlamıştım ama. galatasaray'da bir devir bitmişti abi. ben cimbom taraftarıydım ve çok şanslıydım. çünkü rüya gibi günlerimiz olmuştu, o günlerin içinde hagi de vardı. başarıya o kadar doymuştuk ki. olay başarı da değildi esasında. özel günlerdi be abi. "ulan be hayat çok boktan derdik akşama şampiyonlar ligi'nde hagi gol atardı" şeklinde durumumuz özetlenebilirdi aslında. biz evde babamıza, sahada hagi'ye güvenen çocuklardık. fazlası asla değildik be abi, olamadık da!

Ekşiden.

Çok iyi yazmış be.

Galatasaray'da manevi degerler disinda baki olan 3 sey vardir: Ali Sami Yen, Metin Oktay, Gheorge Hagi.

2 ay önce 14 yaşındakilerle futbol maçı yapmıştım.Hep Hagi gibi bir gol atmak istiyordum.Top önüme gelmeden direkt kaleciye baktım.Biraz açılmıştı.Top önüme geldiğinde sol ayağımla bir vurdum.Çocukta topa vurduğumda ayağıma tekme salladı.Sakatlanmıştım ama olsun.Görevimi yaptığım için çok mutluydum.Kaleci topu çizgi geçtiğinde anca tutabilmişti ama golü saymadılar.O an nasıl topa vurdum hatırlayamadım.Bu vuruşu kimse beklemiyordu.Alkışlayanlar bile olmuştu.

Seni çok özledim.:(

Dünya Kupası'nda 40 metreden çizgiden attığı golü gördüm bugün Hagi'nin GSTV'de.İnanılmaz gerçekten Büyük Usta.

Yaaa bu yeni tema yüzünden Hagi'yi tekrar transfer ediyoruz sandım.. Bi sevindim bi sevindim anlatamam :mad:

gheorghe-hagi-image-2.jpg

Geri
Üst Alt