#10 Jaka Lakovič

Cevap: #5 Jaka Lakovič

Lakovic çekmiyor sanki.Ne zaman oyuna girse rakipten seri yiyoruz.Savunmada yok hücumda penetre edip rakip savunmanın dengesini bozma yok.Sadece boş şut atan star olmaz

Savunmada yok dediğin adam savunmasını burada geliştirdi ve iyi savunma yapmaya başladı. anlamıyorum kardeşim bu kadar bodoslama niye dalıyorsunuz bu adama.

sayfalarca anlatsam anlamazsın, basketbolda bekliyorsunki her maç 20 sayı atacak adam, 10 asist yapacak, var mı lan böyle birşey? bu takımın sistemi bu, bu takıma almazlar direkt skor yükünü tek başına çekecek bir adam, anlamıyormusun, sistem bu? lakovic kadar andric de para alır, basketbolda öyle büyük paralar dönmez. eleştiriler boş evet, eurolig'de iki maçı lakovic kazandırdı, iki olimpia maçını az izle, şimdi çıkıp olimpia dandik takım dersin, huertas'ı alabiliyorsan al, spanolus'i alabiliyorsan al, sonra lakovic'e leş de.

Doğru, bu forumda her bir boku sen biliyorsun, her bir boku sen anlıyorsun, geriye kalan herkes gerizekalı. Bir halt bildiğin de yok. Senin anladığın bir spor dalı olduğunu da düşünmüyorum ama çok afedersin senin s.çmışlığın kadar benim binbir farklı spor dalında yorum yapabilme ve iyiyi-kötüyü ayırt edebilme birikimim var. Sana o kadar net söylüyorum. Bu forumdaki çoluk çocuğa git ders vermeye çalış da gelip bana çalışma, hayır zaten veremezsin, senle sabaha kadar tartışsam kas kafana bir halt girmeyecek de. Sabaha kadar sen burada aynı savunduğun şeyi savunacaksın, ben sana paso giydireceğim güzel güzel ama sende gram değişiklik olmayacak.

Anasını satıyım iyi oynadığı maça iyi diyoruz, kötüye kötü. Başarılıya başarılı, başarısıza başarısız diyoruz. Adamın kalitesine laf etmişliğim yok, adamın tecrübesine de bir şey demedik, kalkmış Spanoulis'ten bahsediyorsun. Daha adını doğru yazamadığın adamı önüme veri olarak sürüyorsun, boş adamsın.

Genele gelecek olursak, Lakovic bekleneni veremedi, bunun da herkes farkında. Adamdan her maç 20 sayı 10 asist bekliyor olsam anasını avradını bırakmamış sövüyor olurdum, aksine Lakovic'i leş gibi performansına rağmen çok seviyorum, takımda kalmasından da hiç ama hiç şikayetçi değilim. Daha doğrusu "niye gönderilmiyor?" diye sorgulamıyorum. Kaldı ki bana topu topu -hadi 2. olympia maçını da kattım- 2 maç kazandırmış adamın da savunulacak zerre bi tarafı yok, o maçları biz zaten götürüyorduk. İçerideki Unics maçının son 2 dakikasında neredeydi? Kaç maçta çileden çıkarttı beni belli değil, boşa savunma.

Netice olarak sana son mesajım, bir daha da birine cevap verirken üye bilgi bölümüne bak (tam olarak mesaj yazan yerin sol kısmında) öyle alıntı yap ve cevabını ona göre tartıp, ölçüp, biçip ver. Herkese senin dik kafalılığın söker de bana vız gelir, bunu da biliyor olman gerekirdi.

Savunmada yok dediğin adam savunmasını burada geliştirdi ve iyi savunma yapmaya başladı. anlamıyorum kardeşim bu kadar bodoslama niye dalıyorsunuz bu adama.

Beklenti büyük çünkü.Lakovic bu boru değil.Çok daha fazlasını yapmalı.Bu kadarını en kötü dönemimizde getirdiğimiz ucuz Abdli guardlarda yapıyordu

lakovic eski lakovic degil ne yazikki, basket den fazla anlamam ama bizim uzunlar okadar le$ki belki bu onun performanisni azaltiyordur...

Doğru, bu forumda her bir boku sen biliyorsun, her bir boku sen anlıyorsun, geriye kalan herkes gerizekalı. Bir halt bildiğin de yok. Senin anladığın bir spor dalı olduğunu da düşünmüyorum ama çok afedersin senin s.çmışlığın kadar benim binbir farklı spor dalında yorum yapabilme ve iyiyi-kötüyü ayırt edebilme birikimim var. Sana o kadar net söylüyorum. Bu forumdaki çoluk çocuğa git ders vermeye çalış da gelip bana çalışma, hayır zaten veremezsin, senle sabaha kadar tartışsam kas kafana bir halt girmeyecek de. Sabaha kadar sen burada aynı savunduğun şeyi savunacaksın, ben sana paso giydireceğim güzel güzel ama sende gram değişiklik olmayacak.

Anasını satıyım iyi oynadığı maça iyi diyoruz, kötüye kötü. Başarılıya başarılı, başarısıza başarısız diyoruz. Adamın kalitesine laf etmişliğim yok, adamın tecrübesine de bir şey demedik, kalkmış Spanoulis'ten bahsediyorsun. Daha adını doğru yazamadığın adamı önüme veri olarak sürüyorsun, boş adamsın.

Genele gelecek olursak, Lakovic bekleneni veremedi, bunun da herkes farkında. Adamdan her maç 20 sayı 10 asist bekliyor olsam anasını avradını bırakmamış sövüyor olurdum, aksine Lakovic leş gibi performansına rağmen çok seviyorum, takımda kalmasından da hiç ama hiç şikayetçi değilim. Daha doğrusu "niye gönderilmiyor?" diye sorgulamıyorum. Kaldı ki bana topu topu -hadi 2. olympia maçını da kattım- 2 maç kazandırmış adamın da savunulacak zerre bi tarafı yok, o maçları biz zaten götürüyorduk. İçerideki Unics maçının son 2 dakikasında neredeydi? Kaç maçta çileden çıkarttı beni belli değil, boşa savunma.

Netice olarak sana son mesajım, bir daha da birine cevap verirken üye bilgi bölümüne bak (tam olarak mesaj yazan yerin sol kısmında) öyle alıntı yap ve cevabını ona göre tartıp, ölçüp, biçip ver. Herkese senin dik kafalılığın söker de bana vız gelir, bunu da biliyor olman gerekirdi.

Seninde kalkmış götünden başka bir bokun yok, her yerde bir laf yetiştirme aklınca birilerine laf sokup öne çıkma çabası.Giydirecekmiş, seni ciddiye alan yok zaten.Ben anlatsam sendede değişiklik olmayacak.Lakovic büyük star, müthiş oyuncu mu diyorum, takım için önemli adam diyorum, katkısı var, takım bütünlüğüne katkısı var diyorum ve bu maçta kötü oynadığını söylemek insafsızlıktır diyorum.

Ben hiçbir zaman herşeyi ben bilirim, ezerim mantığımda olmadım bu bir, iki bana saldırmaya devam et, ama ben doğru bildiğimi söylerim, inat yapmam,

kimsenin spor bilgisi üzerinden sorgulama yapmam, şu kadar biliyorum demem çünkü bunda övünülecek bir şey yok , sabaha kadar tartışılabilinecek bir adam değilsin zaten.

Son top kaybı, içler acısıydı...Maçı döndüren andır. Beraberliği yakalayacakken 4 sayıya çıktı fark....Maç orda bitti.

Seninde kalkmış götünden başka bir bokun yok, her yerde bir laf yetiştirme aklınca birilerine laf sokup öne çıkma çabası.Giydirecekmiş, seni ciddiye alan yok zaten.Ben anlatsam sendede değişiklik olmayacak.Lakovic büyük star, müthiş oyuncu mu diyorum, takım için önemli adam diyorum, katkısı var, takım bütünlüğüne katkısı var diyorum ve bu maçta kötü oynadığını söylemek insafsızlıktır diyorum.

Ben hiçbir zaman herşeyi ben bilirim, ezerim mantığımda olmadım bu bir, iki bana saldırmaya devam et, ama ben doğru bildiğimi söylerim, inat yapmam,

kimsenin spor bilgisi üzerinden sorgulama yapmam, şu kadar biliyorum demem çünkü bunda övünülecek bir şey yok , sabaha kadar tartışılabilinecek bir adam değilsin zaten.

He he, bu forumda en çok raporu gelen üyesin, ne büyük onur senin için. Mesajlarını toplasam kimin götü kalkık görürüz. Her neyse, bak biri yazmış, son top kaybı içler acısıydı diye, o kaybettiği topu da bırakayım buraya, kaybedilen maçtan sonra öpüp çeyizine koyarsın.

Basketbol-topu.jpg

Lafı nasıl değişti gör, onu alıntılamıyorum, uğraşamayacağım. Bi halt bildiği yok demiştim 2 mesaj önce, haklı çıkmak gurur verici, hem de bu kadar çabuk.

muhatabım değilsin, bir maç 30 sayı atmakla takımın lideri,taşıyıcı gücü olmak ayrı şey diyorum ama sen lafı nereye çekersek çek, çünkü kafanda bana kitlenmişin zaten, neyse senle uğraşmaya değmez.

sakin beyler ! bosbosuna birbirinizi kirmayin .

He he, bu forumda en çok raporu gelen üyesin, ne büyük onur senin için. Mesajlarını toplasam kimin götü kalkık görürüz. Her neyse, bak biri yazmış, son top kaybı içler acısıydı diye, o kaybettiği topu da bırakayım buraya, kaybedilen maçtan sonra öpüp çeyizine koyarsın.

Basketbol-topu.jpg

o kaptığı top burada dursun, o son üçlükleri de artık,, neyse bak dalgana.

muhatabım değilsin, bir maç 30 sayı atmakla takımın lideri,taşıyıcı gücü olmak ayrı şey diyorum ama sen lafı nereye çekersek çek, çünkü kafanda bana kitlenmişin zaten, neyse senle uğraşmaya değmez.

30'a çok takıldın sen, zaten ta ilk mesajımı anlamadığın da buradan belli. 30 sayı diye bir şey yok bak, öyle dünya yok. Kapiş? At kafandan onu.

Tamam beyler konu kapansın. Kırıcı olmaya gerek yok

Lan maçı kaybetmişiz, hâlâ kaptığı top ve son üçlük diyor. Kazandırsaydı derdin o lafları. Shipp ve Gordon her maç dünyaları kapıyor, Shumpert dünyaları sallıyor potaya, b.k yemiş Lakovic kapmış da. Te Allah'ım ya, farkı kapatacak sonra kaybettirecek maçı, bu da güzel oyun öyle mi?

Adam hakikaten dalga geçiyor, dalgana bak diyor sonra da, gel de bakma şuna.

onur gürel alıntıladığı maçları zaten biliyoruz ama lakovic geldiğinde ben bunu beklemedim, aldığı parasında da gözüm yok, ben memnunum başkası değil ama bu maç için kötü oynadı diyemem shumpert ile en iyisiydi. 4. faulu almasa zaten fark atıyorduk.

Hakemler şerefsizlik yapmasaydı, düzgün yönetselerdi maçı, Lakovic şu an kraldı.

Özet geçeyim bilmeyene, bu maç kötü oynadı diye yorumum benim de olmadı. Sadece son bölümde üstüne düşeni yapmadıysa veya yanlış yaptıysa yaptığı iyi işlerin bir anlamı yok dedim, böyle adamlar maçın sonunu kazandırır, karşıda Tomas denen adam 2 üçlükle galibiyeti getirirken bizim Lakovic'imiz top kaybı yapıyor, sorumluluk alamıyor, aldığı sorumluluğu da beceremiyorsa sıkıntı vardır. Özetle anlatmak istediğim bu.

insanlar lakovicden biseyler bekliyo jaka songailaya, andrice pas veriyo ama bizimkiler turnikeyi kaciriyo sonra jaka sayi atmiyo asist yapmiyo deniyo. beyler unuttugunuz nokta var bu adam sistem oyuncusu. bjk gibi takimi sirtlayacak adam degil.

yani unutmayin bu herifin performansinda takimin diger oyuncularin payida var. uzunlar les. pivot desen furkan disinda is yok. bu herif nasil mac kurtarsin tanrimi bu?

barcada getirse navarroya pas verse asist oluyodu ama simdi olmuyo. zaten zorla sayi atiyoz

Geri
Üst Alt