Doğru, bu forumda her bir boku sen biliyorsun, her bir boku sen anlıyorsun, geriye kalan herkes gerizekalı. Bir halt bildiğin de yok. Senin anladığın bir spor dalı olduğunu da düşünmüyorum ama çok afedersin senin s.çmışlığın kadar benim binbir farklı spor dalında yorum yapabilme ve iyiyi-kötüyü ayırt edebilme birikimim var. Sana o kadar net söylüyorum. Bu forumdaki çoluk çocuğa git ders vermeye çalış da gelip bana çalışma, hayır zaten veremezsin, senle sabaha kadar tartışsam kas kafana bir halt girmeyecek de. Sabaha kadar sen burada aynı savunduğun şeyi savunacaksın, ben sana paso giydireceğim güzel güzel ama sende gram değişiklik olmayacak.
Anasını satıyım iyi oynadığı maça iyi diyoruz, kötüye kötü. Başarılıya başarılı, başarısıza başarısız diyoruz. Adamın kalitesine laf etmişliğim yok, adamın tecrübesine de bir şey demedik, kalkmış Spanoulis'ten bahsediyorsun. Daha adını doğru yazamadığın adamı önüme veri olarak sürüyorsun, boş adamsın.
Genele gelecek olursak, Lakovic bekleneni veremedi, bunun da herkes farkında. Adamdan her maç 20 sayı 10 asist bekliyor olsam anasını avradını bırakmamış sövüyor olurdum, aksine Lakovic leş gibi performansına rağmen çok seviyorum, takımda kalmasından da hiç ama hiç şikayetçi değilim. Daha doğrusu "niye gönderilmiyor?" diye sorgulamıyorum. Kaldı ki bana topu topu -hadi 2. olympia maçını da kattım- 2 maç kazandırmış adamın da savunulacak zerre bi tarafı yok, o maçları biz zaten götürüyorduk. İçerideki Unics maçının son 2 dakikasında neredeydi? Kaç maçta çileden çıkarttı beni belli değil, boşa savunma.
Netice olarak sana son mesajım, bir daha da birine cevap verirken üye bilgi bölümüne bak (tam olarak mesaj yazan yerin sol kısmında) öyle alıntı yap ve cevabını ona göre tartıp, ölçüp, biçip ver. Herkese senin dik kafalılığın söker de bana vız gelir, bunu da biliyor olman gerekirdi.