#10 Jaka Lakovič

Cevap: #5 Jaka Lakovič

uyum sagladigi taktirde cok etkili olacaktir.

:tiphat:

Ne kadar büyük oyuncu olduğunu gösterdi. Yarın da bu performansını devam ettirir. :)

Lakovicden bazılarına kapaklar geldi. İşte bu yüzden yıldız oyuncu olunuyor. Rakibe küfreder gibi 3'lük bombardımanına tuttu. Morallerinide bozdu.

Konunun ilk mesajlarını okumayın çok gülersiniz.

Geldiğinde şaşırmıştım,ne kadar etkili 3'lükleri olduğunu biliyorduk bugün de çok etkiliydi performansı böyle devam eder umarım.

İşte Lakovic bu :tiphat:

Büyük oyuncular bi farkli oluyor.

Valla ben hic macini izlememistm geldiginde yorum da yapmadim.ama bugun asmis otesiydi lider dedigin budur.

Valla ben hic macini izlememistm geldiginde yorum da yapmadim.ama bugun asmis otesiydi lider dedigin budur.

youtube'a Jaka Lakovic yaz arkana yaslan izle, Barcelona'da inanılmaz şeyler yapmış adam. Bilmem kaç tane Euroleague şampiyonluğu var sayısını hatırlamıyorum ama epey bi şampiyonluk yaşamışlığı var avrupada

Bugün Gordon iyi değildi, yerine Lakoviç çıktı sahneye. Umarım bu formunu korur.

Bugün Gordon iyi değildi, yerine Lakoviç çıktı sahneye. Umarım bu formunu korur.

gordon güzeldi çok top çaldı savunmada sertti daha doğrusu tüm savunmayı o ayakta tuttu rakibi baskı altında tuttu şutlarıda güzeldi. belki %100 ile oynamadı ama fena değildi. ama kötüde değildi tabi

Yaşından dolayı Jasikevicius gibi bekleneni verememe korkusu vardı bende.Ama Jasi gibi olmayacak gibi.Benim en çok hayran olduğum kısalardan birinin geçen sene fb´de bu kadar seviye olarak aşağıda oynayınca yaşı yüzünden,Jaka içinde korkmuyor değildim.

Reiiiiis

Geri
Üst Alt