#10 Jaka Lakovič

Cevap: #5 Jaka Lakovič

bu mu yıldız oyuncu? Bu mu üçlük makinası? bu mu lider oyuncu? küflenmiş basketbolcu. Verilen paraya acıyorum. mahmudi bence sadece sistemle,taktikle ilgilensin, her sene saçma transferler yapıyor. Geçen sene jerry, bu sene bu.

bu takımdaki gereksiz oyuncular: shipp,lakovic,songaila.

Yarın patlama yapacak gibime geliyor. Ülkesinde maça çıkacak motive olabilir.

bu mu yıldız oyuncu? Bu mu üçlük makinası? bu mu lider oyuncu? küflenmiş basketbolcu. Verilen paraya acıyorum. mahmudi bence sadece sistemle,taktikle ilgilensin, her sene saçma transferler yapıyor. Geçen sene jerry, bu sene bu.

ahah antudan mı fırladın birader, yanlışlıkla bizim foruma yazmışın mesajını :asd:

Ya Tarkan git kumda oyna.

Bu adam Fener'e koyduğumuz maçtan bir hafta önce hala Fenerbahçe, Efes Pilsen seviyesinde değiliz, bizi süpürürler, bunlardan maç alamayız falan diyordu. :asd: Sorsan Lakovic kötü ama Fener'in pota altı kral.

ship neysede songiliada ortadayım. lakovicin nesi küflenmiş basketbolcu ya. 2 mactır kötü diye bu adamada sallanmazki.

insanların shipp ile alıp veremediği ne bilmiyorum ama 25 yaşında ve daha oldukça uzun bir süre yolu var. bence yerine biri alınacaksa bile shipp gönderilmemeli.

eger bana dediysen ben gitsin demiyorum. ama şu haliye yeterli bir oyuncu degil.

direk seni kastetmedim ama foruma baktığımda shipp'e sallayanlar vardı. insanın aklı almıyo gerçektende

ikincisi shipp'ten ne bekliyosun? adam skorer oyuncu ama mahmudi böyle oynatmak istiyo yapacak bişey yok

direk seni kastetmedim ama foruma baktığımda shipp'e sallayanlar vardı. insanın aklı almıyo gerçektende

ikincisi shipp'ten ne bekliyosun? adam skorer oyuncu ama mahmudi böyle oynatmak istiyo yapacak bişey yok
valla boş 3 lükleri atmasını bekliyorum. hoca 3 numarada oynatıyor. domercant yaşlı diye burun kıvıranlar oldu burda. işimiz birtek uzaktan shumperta kalıyor

edit: ben shipten cok bu konuda hocayı sucluyorum.

valla boş 3 lükleri atmasını bekliyorum. hoca 3 numarada oynatıyor. domercant yaşlı diye burun kıvıranlar oldu burda. işimiz birtek uzaktan shumperta kalıyor

edit: ben shipten cok bu konuda hocayı sucluyorum.

o halde problem yok. 3'lüklerini geliştirebilir. ki eskiye nazaran bence çok daha iyi şut atıyo. ama bu adam aslen kısa forvet. üstelik çok skorer. bornovada öyleydi her maç 20 sayı atıyodu o yüzden aldık ama sonradan saçma sapan şekilde oynatmaya başladık.

o halde problem yok. 3'lüklerini geliştirebilir. ki eskiye nazaran bence çok daha iyi şut atıyo. ama bu adam aslen kısa forvet. üstelik çok skorer. bornovada öyleydi her maç 20 sayı atıyodu o yüzden aldık ama sonradan saçma sapan şekilde oynatmaya başladık.
Büyük konusmak istemem ama bana öyle geliyor ki Oktay hoca gelecekte shumpert in yerine devşirme olarak shipp'i düsünüyor olabilir.Cünkü shipp'in yanılmıyorsam bu yıl 3 sezonu ülkemizdeki.Yani gelecek yıl devşirmek için düsünüyor olabiliriz.Sonucta shumpertdan cok daha genç ve devşirme olarak shipp'e cok fazla karşı cıkan da olmaz.Lakovic'e gelirsek kısa ve net konuscam olimpia macında iyi oynarsa kazanırız yoksa şansımız maalesef düsük olur.

Büyük konusmak istemem ama bana öyle geliyor ki Oktay hoca gelecekte shumpert in yerine devşirme olarak shipp'i düsünüyor olabilir.Cünkü shipp'in yanılmıyorsam bu yıl 3 sezonu ülkemizdeki.Yani gelecek yıl devşirmek için düsünüyor olabiliriz.Sonucta shumpertdan cok daha genç ve devşirme olarak shipp'e cok fazla karşı cıkan da olmaz.Lakovic'e gelirsek kısa ve net konuscam olimpia macında iyi oynarsa kazanırız yoksa şansımız maalesef düsük olur.

shumpert uzun forvet, shipp kısa forvet ama guard da oynayabilir, ikinciside lakovic, adamın kötü performansının nedeni çok fazla süre almasıdır. eğerki dinlenememişse ve ilk periyodda kötü oynuyosa o zaman oyuna bi daha alınmaması lazım. yoksa saçmalar. tutku ve gordon ikilisiyle oynarsak arada sırada enderden de yararlanırsak o zaman yeneriz.

shumpert uzun forvet, shipp kısa forvet ama guard da oynayabilir, ikinciside lakovic, adamın kötü performansının nedeni çok fazla süre almasıdır. eğerki dinlenememişse ve ilk periyodda kötü oynuyosa o zaman oyuna bi daha alınmaması lazım. yoksa saçmalar. tutku ve gordon ikilisiyle oynarsak arada sırada enderden de yararlanırsak o zaman yeneriz.
dedigin gibi mevki farkı var.Ancak shipp i devşirip 3 numarada jasaitis tarzında bir oyuncuyu alabiliriz.Shipp'i de sg mevkisinde oynatırız.böylelikle 2 numarada savunması güclü 2 oyuncumuz(1.gordon) olur.Keza shumpert i cok ama cok sevsem de özellikle euroleague de 4 numarada oynadıgında savunmada sıkıntılar yasıyoruz.gelecek yıl ilkanın da gelecegini düsünürsek 4 numarada ilkanı tercih edebiliriz.4 numara rotasyonu ilkan(zaman zaman 5 de oynar)-yabancı oyuncu-cevher seklinde olur.Acıkcası Oktay hocanın böyle birşey yapabilecegini düsünüyorum.tutku ve gordonun iyi oynaması önemli evet ancak lakovicin kötü oynadıgı macları kazanmakta zorlanıyoruz hatta kaybediyoruz(örnek;siena-kazan macları)

dedigin gibi mevki farkı var.Ancak shipp i devşirip 3 numarada jasaitis tarzında bir oyuncuyu alabiliriz.Shipp'i de sg mevkisinde oynatırız.böylelikle 2 numarada savunması güclü 2 oyuncumuz(1.gordon) olur.Keza shumpert i cok ama cok sevsem de özellikle euroleague de 4 numarada oynadıgında savunmada sıkıntılar yasıyoruz.gelecek yıl ilkanın da gelecegini düsünürsek 4 numarada ilkanı tercih edebiliriz.4 numara rotasyonu ilkan(zaman zaman 5 de oynar)-yabancı oyuncu-cevher seklinde olur.Acıkcası Oktay hocanın böyle birşey yapabilecegini düsünüyorum.tutku ve gordonun iyi oynaması önemli evet ancak lakovicin kötü oynadıgı macları kazanmakta zorlanıyoruz hatta kaybeddiyoruz(örnek;siena-kazan macları)

nedeni koçun kötü oynayan oyun kurucuyu oyunda tutması bence, baktın adam kötü oynuyo alacaksın oyundan başka oyun kurucu koyucaksın ne biliyim tutkuyu falan koysun. adam oynayamıyo, oynayamadığı halde oyunda tutarsan tabi ki yenilirsin.

lakovic'e çok yük bindi son maçlarda. bence bi ara verse iyi olurdu ligde falan. mesela hacettepe maçında dinlendirilseydi. adam 40 dakikalık maçta 35 dakika oynadı. aynı şekilde shipp'te öyle. rotasyonu yeterince iyi dağıtamıyoruz. işte maçların sonlarına doğru farkın kapanmasının asıl sebebide bu. adamlar yoruluyo yerine oyuncu değiştirilmiyo. mahmudi çok tecrübeli bi koç bu tür ısrarlardan vazgeçmesi lazım.

Geri
Üst Alt