Kadir Tugay
Ulubatlı Souness
- 14 Aralık 2008
- 30.755
- 1
- 1.483
Cevap: #5 Jaka Lakovič
Bu Lakovic'ten verim almanın tek yolu takıma iyi bir kısa almak olur.
Bu Lakovic'ten verim almanın tek yolu takıma iyi bir kısa almak olur.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Benim anlamadigim zaten Lakovic tarzi diger oyunculara da macta ønlem almiyorlar mi ? Bir sekilde aliyorlardir diger oyunculara da ønlem aliskin olmasi lazim bu duruma. Basketboldan fazla anlamiyorum ama bence oynayamama sebebi diger rakip takimlarin onun uzerine gelmesi ile direk alakasi yok varsa bile etkisi azdir. Sonucta Teodosic hatirliyorum ona karsi da ønlem aliniyordur Navarro'ya karsi da aliniyordur ve bu oyuncular gene de varliklarini bir sekilde gøsteriyorlar bir sekilde alisiktir bu durumlara Lakovic de.
Bunun sebebi Lakovicin fazla statik olması ve drive edememesiyo özel önlem alınmasıyla direkt olarak alakalı. heleki bu oyuncu oyun kurucu mevkisinde oynuyosa o takımın vay haline. O navarro dediğimiz adam bi maçta 30 sayı atarken bize karşı 12 sayı atabildi. Çünkü onu normalden daha fazla savunduk. rakip bizim kadroya baktığında direk olarak avrupada ismi duyulmuş en önemli oyuncumuzu lakovic olarak görüyolar hem bu yüzden hemde oyun kurucu olduğu için direk olarak önlem alıyolar.
şimdi şuda var, nasıl önlem aldığına bağlı. Lakovic çok iyi bu şutör. Rakip takım Lakovic'in önünü kapatsın lakovic kilitlenir. Ama teodosicde her özellik var. ya da dimitris diamantidiste her bi özellik var. onu kilitleyebilmek imkansız gibi. ama lakovic'in önünü kapat o muazzam 3'lüklerini atamayacak.
bu durumda ya asist yada penetre yapması lazım.
Bunun sebebi Lakovicin fazla statik olması ve drive edememesi
Ben sıkıldım Lakoviç ve Songalia'nın ne kadar gereksiz transferler olduklarını dile getirmekten, onlar beni haklı çıkarmaktan sıkılmadı. Ulan insafsız bir maç da tık şu sözleri be ağzıma, bir periyotu bari domine et de "biz daha ölmedik" de.
Yok, sıfır, yok efendim Lakoviç'i çok iyi savunuyorlarmış, Lakoviç'i boşaltamıyormuşuz. Lakoviç'i savunmak kadar kolay birşey yok, karşısına herhangi bir fiziksel, yakın savunma yapan kısayı koyduğun anda olay bitiyor zaten.
Doğruda seninde önerdiğin adam muhtemel bir Iverson vakası olacak T Mac![]()
Fazla statik ve drive etmiyor ønunu kapatinca birsey olmuyor eee o zaman Lakovic cok iyi bir oyuncu degil en azindan Diamantidis ya da Teodosic klasinda bir oyuncu degil o zaman fazla abartilmis. Balon buOverrated oyuncu Lakovic
Bidon bidon.
O özelliklerini kaybetti diyelim yaşından dolayıFazla statik ve drive etmiyor ønunu kapatinca birsey olmuyor eee o zaman Lakovic cok iyi bir oyuncu degil en azindan Diamantidis ya da Teodosic klasinda bir oyuncu degil o zaman fazla abartilmis. Balon buOverrated oyuncu Lakovic
Bidon bidon.
Ben sıkıldım Lakoviç ve Songalia'nın ne kadar gereksiz transferler olduklarını dile getirmekten, onlar beni haklı çıkarmaktan sıkılmadı. Ulan insafsız bir maç da tık şu sözleri be ağzıma, bir periyotu bari domine et de "biz daha ölmedik" de.
Yok, sıfır, yok efendim Lakoviç'i çok iyi savunuyorlarmış, Lakoviç'i boşaltamıyormuşuz. Lakoviç'i savunmak kadar kolay birşey yok, karşısına herhangi bir fiziksel, yakın savunma yapan kısayı koyduğun anda olay bitiyor zaten.
Rencide edebilecek bi durum yok bence. Zaten avrupadaki en iyi savunmacının Diamantidis olduğunu sağır sultan biliyo. asıl rencide olacak biri varsa teo'dur. açıkçası türk milli takımı oyuncularına tüküren bi teodosic'i takımımda görmek istemem.
Diamantidis en azından profesyonel, yunan bile olsa karakteri muazzamdır. kendisinide gördüm hatta reyalde...
Edit: biraz utangaç![]()
Bidon falan sakasina yazdimYalniz øgrendim o øzelliklerini kaybettigini falan Roberto Carlosvari oldugunu falan. Fakat Teodosic bence iyi bir oyuncu. Diamantidis fazla bilmiyorum fakat Teodosic durduramamislardi. Ne olursa olsun bir yerden ya sayi yapiyordu ya da asist yapiyordu. Izlemistim basket milli maclarini. Teodosic gelsin o olmazsa o zaman Diamantidis gelsin. Lakovic yasliymis o øzellikleri tekrar kazanamayacaksa ve kilitlemek kolaysa Lakovic'i Avrupa'da bizi tasiyamaz o yuzden cok gerekli bir transfer olmamis.
Renktaş keşke şu '' Reyal '' olan kısmı da editleseydin.
![]()