#10 Leroy Sané

İyi topçu çıkar, oynar, etki eder kafasındayım ama Sane'yi bir türlü yok sayamıyorum. Ara ara olumlu şeyler gösterse de beklentimiz yaptıklarından çok yüksek. Ben yine de umutluyum, daha iyi olacak.

Çok problemli 1 performe ama topçuların hiçbirine (Sallai bile) laf etmeyeceğime ant içerim (Metehan hariç)

Belli ki Okan Hoca inatla oynatacak Sane 'yi illa oynayacaksa da sol kenarda oynasın en azından sol kenarda doğrudan rakip kaleye inebiliyor çok fazla çalım filan işlerine girmeden. Sane 'nin Bayern'de sağ kanada dönmesinin sebebi bire birde çalımı ve uzaktan şutlarıydı bizde bunların ikisini de göremiyoruz

Belli ki Okan Hoca inatla oynatacak Sane 'yi illa oynayacaksa da sol kenarda oynasın en azından sol kenarda doğrudan rakip kaleye inebiliyor çok fazla çalım filan işlerine girmeden. Sane 'nin Bayern'de sağ kanada dönmesinin sebebi bire birde çalımı ve uzaktan şutlarıydı bizde bunların ikisini de göremiyoruz
Sanki bugunku basin toplantisinda kesecek gibi bir hava aldim. Sadece baslayan 11 degil bitiren de onemli olacak dedi. Belki de yedekten sokma dusuncesi olabilir.

Sanki bugunku basin toplantisinda kesecek gibi bir hava aldim. Sadece baslayan 11 degil bitiren de onemli olacak dedi. Belki de yedekten sokma dusuncesi olabilir.
Bu maç oynatmaz Beşiktaş maçında 11 başlatır yine Okan Hocanın Sane 'yi inatla oynatacağını biliyorum

allah ın varsa çizgiye inersin. 1 defa yapmadın şu işi bok var gibi her topa basıyosun. bu macta oynadı oynadı yoksa sana forma veren hocaya da...

Osimhenin yanına atmalı

Çünkü baris ve yunusdan daha çok pres yapıyor

Acilen yedeğe. Kuruldum ben buna. Bu kadar canımı sıkan 3. Futbolcumuz olmaya en büyük aday.
1 Emre Ç
2 Kerem a
3 sane olmak üzere

Topu alıp ortaya gidiyor elman ya nerede olursa olsun içe doğru gidiyor. Böyle bir oyunda rakibi nasıl eksik yakalayıp pozisyon üreteceksin ki.

Sahadaki vücut halı çok kotu yav. Gitmek istiyorsan Araplara satalım seni ya da top oyna bu sen degilsin

Fiziksel olarak da mental olarak da iyi durumda değil bence. Alanya maçında barışın verdiği iki pası da eline ayağına bulaştırdı ne yapacağını bilemedi. Ben kafa olarak burda olduğunu düşünmüyorum

Geri
Üst Alt